Îl vrem pe Părintele Maxim Melinti înapoi!

Părinte Mitropolit Vladimir,

Noi, membrii Bisericii Ortodoxe, cu tristețe am aflat despre oprirea de la slujire a preotului Maxim Melinti.

Considerăm că această decizie a fost luată netransparent, fără a avea loc vreo judecată bisericească publică, fără a consulta membrii Parohiei “Acoperământul Maicii Domnului” din satul Ghidighici, precum și alți creștini ortodocși din Mitropolia pe care o conduceți. Chiar și creștinii laici la fel sunt membri Bisericii Ortodoxe, a cărei Cap este Hristos.

Decizia a fost luată în grăbă fără a investiga cazul amănunțit, din care cauză decretul nu expune toate faptele de învinuire și canoanele încălcate.

Prin prezenta, ne exprimăm susținerea acțiunilor și convingerilor  preotului Maxim Melinti și solicităm să anulați Decretul de oprire.

parohul-maxim-melinti-femeia-in-per-3001120321.jpg

Alina Andronache    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.