HoReCa, Cultura și Credința nu sunt jucăriile Prefectului Municipiului București Gheorghe Cojanu. DEMISIA DL GHEORGHE COJANU

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, a emis pe data de 06.10.2020 Hotararea nr 19/06.10.2020, prin care inchide activitatea restaurantelor, cafenelelor, muzeelor si bisericilor, dar in schimb permite activitatea vazinourilor, salilor de joc si a pacanelelor.

In Municipiul Bucuresti, avem in jur de 200 000 de angajati in industria HoReCa care vor ramane fara o sursa de venit.

In Municipiul Bucuresti, avem in jur de 12 000 unitati alimentare si cafenele care vor avea pierderii de sute de mii de lei datorita acestei hotararii. Prefectul Municipiului Bucuresti, dl Gheorghe Cojanu fara sa verifice clar focarele de infectie si cazurile din domeniul HoReCa, Cultura si Religios, a emis hotararea 19/06.10.2020 in calitate de Presedinte al  Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. Domnia sa a facut un abuz in serviciu avand in vedere ca in industria HoReCa la nivel NATIONAL avem doar un singur focar si doar 5 cazuri de COVID-19, acestea neaflandu-se in Bucuresti.

Inchizand industria HoReCa, domnia sa asigura creseterea somerilor la nivelul Municipiului Bucuresti si o eventuala falimentare a industriei HoReCa.

Prin urmare SOLICITAM DEMISIA DE ONOARE A DL PREFEC GHEORGHE COJANU, iar daca acesta ignora strigatul cetatenilor, SOLICITAM DEMITEREA DIN FUNCTIA DE PREFECT AL MUNICIPIULUI BUCURESTI!

Razvan Gavrilescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Razvan Gavrilescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.