Salvati sporturile de iarna din Bucuresti

In atentia autorizatilor locale si cu precadere in atentia ANST.

Semneaza online acum!

Toata lumea vorbeste de ani de zile de construirea unui NOU Patinoar in Bucuresti dar nimeni nu face nimic in acest sens.

Asociatia Municipala de Hochei pe Gheata Bucuresti lanseaza aceasta Petitie Online prin care speram sa tragem un semnal de alarma ca Hocheiului pe Gheata (cel mai rapid si spectaculos sport de iarna) in lipsa unei baze sportive se va stige in Bucuresti.

In anul 2012 Bucurestiul, Capitala Romaniei nu are un patinoar pe care sa poata tine o competitie internationala si chiar mai rau, nu are un patinoar pe care copii, juniorii si seniorii atat din Hochei pe Gheata cat si de la Patinaj Artistic sa isi pota desfasura in conditii de siguranta si intr-un cadru curat orele de antrenament, fiind nevoite sa stea in vestiare cu mucegai, apa ce inunda de de fiecare data cand ploua vestiarele, sobolani care misuna prin vestiare.

Federatia Romana de Hochei pe Gheata nu poate gazdui pe Mihail Flamaropol o competitie internationala fiind nevoita sa directioneze competitiile internationale catre alte pationare din tara precum Miercurea Ciuc sau Brasov.

Publicul larg din Bucuresti nu pote beneficia de placerea de a patina intr-un patinoar acoperit in Bucuresti, copii vin incantati la Patinoarul Mihai Flamaropol sa invete sa patineze, sa invete sa joace hochei pe gheata sau sa invete sa danseze pe gheata cu antrenorii de la patinaj artistic iar parintii, speriati de ce vad pe langa gheata, nu stiu cum sa ii faca sa nu mai planga cand le spun copiilor : "Nu poti sa faci sportul asta, nu ca nu vreau eu si pentru ca Patinoarul asta risca sa cada pe noi!"

Vrem sa se construiasca un nou Pationar in Bucuresti, un Pationar care sa fie la standardele cerute de Uniunea Europeana, de forurile Internationale.
Vrem un Pationar in Bucuresti cu o arena pentru competitii si o arena pentru antrenamente, cu vestiare incalzite si curate, cu apa calda, o arena noua in care sa puem dezvolta aceste sporturi de iarna.

Trebuie avut in vedere faptul ca: NU TREBUIE LASAT BUCURESTIUL fara o arena unde sa se continue activitatea si antrenamentele, daca acest lucru se intampla, toti copii care in momentul de fata sunt destui se vor pierde, asta inseamna o gaura intre generatii, asta inseamna ca peste 4-5 ani se va vedea la loturile nationale. Activitatea trebuie sa aibe o continuitate in Bucuresti cu ORICE PRET.

Iar aceasta arena fara ajutorul Autoritatilor Locale, Guvenului si Agentia Nationa pentru Sport si Tineret nu poate lua fiinta.

Semneaza aceasta petitie OnLine, trebuie sa demonstram ca si Bucurestiul are nevoie de un pationar Nou pentru sporturile de iarna.