Grupuri sanitare igienizate

Către : Școala Gimnazială nr.195 (Hamburg)

Str. Lunca Bradului nr.2, Sector 3, București 

În atenția D-nei director Voicu Ștefania 

 

                               Stimată Doamnă Director, 

 

     Vă aducem la cunoștință situația dezastruoasă a grupurilor sanitare insalubre din Școala Gimnazială nr. 195, str. Lunca Bradului nr. 2, Sector 3, București. 

      In acest sens, vă informăm că în grupurile sanitare ale școlii miroase foarte urât, este mizerie, lipsește atât hârtia igienică, cât și săpunul. Copiii sunt nevoiți să le folosească doar în cazuri extreme, în restul timpului abținându-se în a le folosi, din cauza mizeriei și a mirosului îngrozitor.

      De altfel, considerăm că este o problemă foarte gravă din punct de vedere medical, dat fiind faptul că acești copii stau în școală între 4 și 7 ore (copiii din clasele 0-4 rămân și la SDS) fără să folosească grupurile sanitare.

       Este inuman ca acești copii să fie nevoiți să folosească asemenea grupuri sanitare mizerabile, pline de microbi, neigienizate, lipsite de hârtie igienică, să nu aibă săpun cu care să se spele pe mâini și în tot acest timp, să ne mândrim că este cea mare și dotată școală din București.

      Menționăm faptul că permanent o parte dintre elevi absentează de la școală, probabil din cauza unor afecțiuni ce decurg din cauza grupurilor sanitare infecte.

       De asemenea, credem că se impune să puneți în vedere personalului angajat pentru curățenie, să igienizeze grupurile sanitare de cel puțin 2 ori pe zi și să faceți verificări săptămânal dacă acestea sunt curățate și dotate corespunzător, astfel încât această problemă să fie rezolvată.

         Vă solicităm să luați urgent măsurile necesare remedierii acestei probleme grave, astfel încât copiii care urmează cursurile de dimineață și după-amiază să beneficieze de condiții normale și igienice pentru folosirea grupurilor sanitare din școală. 

         Vă mulțumim!

 

      

 

 


Dumitru Andreea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dumitru Andreea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...