Gigi Becali - Prim Ministru Romaniei

Gigi Becali este omul faptelor. A demonstrat acest lucru şi în urmă cu două zile când a oferit 70.000 de dolari unui rănit în incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti, pentru ca acesta să poată ajunge la un spital de specialitate din Israel. Spynews a aflat că latifundiarul pregăteşte un mega proiect social având ca ţintă directă sistemul medical din România. Latifundiarul a dezvăluit pentru Spynews.ro că va construi în cartierul Pipera cel mai mare spital din România destinat bolnavilor de cancer şi nu numai. Va fi un mega proiect pentru care Becali va scoate din din buzunar 50.000000 de euro.

Oameni buni, nu trebuie sa trecem cu vederea peste aceste fapte si peste acest om... sunt mult fapte bune facute de George Becali in decursul ultimilor ani...ganditi-va ca orice tragedie petrecuta in Romania, inevitabil s-a ajuns la domnul Becali!...si nu la ceilalti oameni puternici ai Romaniei...nici macar presedintele nu a facut nimic! Trezeste-te om bun si priveste realitatea!

Eu zic ca acest om merita o sansa de a conduce Guvernul Romaniei, o sansa care eu o vad posibila in momentul de fata! Noi in momentul de fata cerem sa nu mai avem coruptie in aceasta tara lovita de zguduitoarea tragedie de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Daca ne gandim putin si totul este cat se poate de logic si transparent...cum poate un om sa fure si sa fie corupt atat timp cat el isi doneaza propria avere zi de zi, ceas de ceas! Cum mai poate un om atat de credincios cum este el sa continue coruptia in aceasta tara?!

Haideti sa facem ceva pentru Romania si sa semnam aceasta petitie... alte variante se pare ca nu sunt si nu gasim un altfel de om in toata tara...unde sunt ceilalti oameni puternicii ai Romaniei?..unde sunt?... se pare ca nu le pasa! Noua ne pasa si nu putem sa trecem cu vederea faptele acestui om!

Sunt foarte multe de spus...dar va las pe voi sa va ganditi si sa analizati faptele si dispozitia acestui om de a ajuta la fiecare pas Romania ( Dezapeziri, Tragedii, Oameni Saraci...si multe alte fapte marete ale acestui om, pe care lumea il considera un incult si un cioban..) Am avut 26 de ani la conducere numai oameni scoliti si pregatiti ( sa fure ) si ce au facut? au facut din noi un #Colectiv o tragedie ce a zguduit din temelii Romania!

Semneaza petitia si haideti sa facem ceva pentru Romania! Semnat: Dj Zeno