Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post


Musafir

#236 Cine se opune vanzarii-cumpararii libere a testelor psihologice?

2017-03-20 15:30

Sistem democratic sau nu? Piata libera a cererii si ofertei sau nu?

Cine se opune vanzarii-cumpararii testelor psihologice in mod liber si fara presiuni facute asupra psihologilor practicieni?

Producatorii si comerciantii de teste psihologice sunt liberi sa-si comercializeze produsele pe piata privata si libera a cererii si ofertei ?

Producatorii si comerciantii de teste psihologice sunt liberi sa-si faca in mod liber, fara presiuni, clienti carora sa le vanda testele psihologice pe piata libera si privata a serviciilor psihologice ?

In orice sistem democratic in care functioneaza piata libera a cererii si ofertei, producatorii si comerciantii indiferent ce produc sau vand, nu au dreptul sa forteze clientii sa le cumpere obligatoriu produsele sau serviciile.

Raspunsuri


Musafir

#237 Re: Cine se opune vanzarii-cumpararii libere a testelor psihologice?

2017-03-21 10:58:39

#236: - Cine se opune vanzarii-cumpararii libere a testelor psihologice? 

 Obligatia abuziva impusa psihologilor practicieni de persoane ce fac parte din comitetul director al cpr, de a prezenta obligat-fortat acte doveditoare din care sa reiasa ca au achizitionat cu licenta teste psihologice, teste utilizate sau nu in activitatea practica, e un comportament abuziv si ilegal preluat din ideologia comunista dinainte de 1990. Dupa 27 de ani de la Revolutia din1989 principiile economiei de piata sunt modificate si impuse abuziv prin puterea functiei in stilul dictatorial romanesc, de psihologi facand parte din comitetul director al cpr, servili firmelor distribuitoare de teste psihologice, persoane ce cauta sa-si mentina in continuare influenta in comisiile colegiului. Ca metoda practica de pastrare a controlului "clientilor" psihologi cumparatori de teste a fost aleasa impunerea fricii in randul psihologilor practicieni, alungarea la propriu a acestora din incintele cpr, prin depasirea grava a atributiilor persoanelor din comisiile cpr.