OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

Informeaza-te si dupa aia comenteaza

#16 Re:

2016-02-02 12:03

#1:  Adică tu asta consideri ca se va intampla daca este promulgată legea.... ia si mai informeaza-te . In Spania aceasta lege functioneaza si totusi români merg la munca acolo ..... surpriză in constructii.

Raspunsuri

ion traista

#213 Re: Re:

2016-02-04 12:06:14

 

tin sa va aduc la cunostinta ca nu exista dezavantaje la aceasta lege indiferent din ce perspectiva privesti aceasta lege… si am sa va aduc foarte multe argumente in acest sens,sunt numai avantaje pentru o Romanie normala:
Legea DIP, va avantaja si pe viitorii cumparatori de apartamente
– Pretul imobiliarelor va fi stabil, nu va mai fluctua. (exemplu Statele Unite, Texas chiar, ev. raportat la venit mediu )
– Vei putea cumpara apartament (casa). cu linistea sufleteasca ca daca cumva patesti ceva job, se schimba planurile in viata etc., poti da casa simplu si nu vei ramane cu datorii.
– Pretul va fi in sfarsit unul real, al pietei, nu umflat in urma creditelor.
– Pt. cei cu creditele existente – vor putea renogocia dobanda cu banca, urmand sa plateasca o rata corecta.
– Cei care chiar nu mai pot plati din diferite motive – medicale, somaj, etc. – vor putea intra intr-o insolventa simplifica si rapida, si, dupa vor ceda casa (pierzad si avansul si ratele platite timp de 8 ani bancii, vor putea incepe o noua viata, fara datorii.
– pentru o creditare responsabila.
– Avansul – in prezent la 25% nu va creste pentru persoanele cu un bun istoric, bancile fiind interesate sa le dea credit. In cazul unei usoare scaderi a preturilor apartamentelor – cumparatorii vor fi avantajati

Toate acestea sunt motive pentru care Legea DiP este buna pentru oameni. Si nu este dorita de bancheri si dezvoltatorii si rechinii imobiliari – pentru ca le-ar manca din profituri.

#16: Informeaza-te si dupa aia comenteaza - Re:  

 


Musafir

#377 Re: Re:

2016-02-05 07:39:44

#16: Informeaza-te si dupa aia comenteaza - Re:  

 Cred ca e nebun cel care gandeste asa. Chiar de esti angajat al bancii, chiar de esti mituit si ai fonduri pentru 2 vieti, priveste mai mult de lungul nasului si gandeste-te ca ai prieteni, familie, cineva in mediul tau de om "MIC" care are nevoie de aceasta lege corecta. Esti incredibil de "Mic"!!!! Bien sur, tu nu-ti vei da seama de asta, ca altfel n-ai posta asa ceva.