Inchiderea clubului Cafeneaua Piata Unirii din Iasi

Quoted post


Musafir

#54

2015-11-01 19:18

1) sunt 2 cai de evacuare din pub spre cafenea (cu 2 iesiri la randul ei) si spre bistro (iar cu 2 iesiri la randul sau)
2) cafeneaua are autorizatie
Tu ai fost acolo? Ai petrecut timp in cafenea sau jos in pub? Te-a interesat vreodata sa vezi daca exista extinctoare sau planuri de evacuare la vedere? Te anunt eu ca sunt ;).
Nimeni nu este obligat sa mearga in acest local. Crezi ca nu ai fi in siguranta in CPU? Foarte bine, du-te in alta parte si distreaza-te, nu te obliga absolut nimeni sa mergi acolo!
Si nu stiu de ce te-ai luat numai de cafenea, daca esti atat de setata impotriva localurilor aflate la subsolul cladirilor. Poate nu prea iesi in oras dar te asigur ca sunt destule locatii in Iasi care sunt amplasate la subsolurile blocurilor/cladirilor.
Asa ca data viitoare cand mai ai de gand sa spui niste lucruri care prezinta obiectul unei petitii, informeaza-te bine inainte.

Raspunsuri


Musafir

#55 Re:

2015-11-01 19:23:44

#54: -  

 Sa inteleg ca voi mergeti pe principiul ca nu doar voi ar trebui sa fiti luati la raspundere.acele iesiri din subsol sunt impropriu numite iesiri.un club nu are ce cauta la subsol , cu un tavan atat de jos , unde aerul este rarefiat. Sunteti penibili