Inchiderea clubului Cafeneaua Piata Unirii din Iasi
semneaza si tu
http://www.petitieonline.com/vrem_spitale_nu_biserici distribuie pe facebook
Am semnat deoarece am prieteni care muncesc acolo,si nu as vrea doamne fereste sa se intample ca in cazul clubului din bucuresti.oameni nevinovati,in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit.cei ce sunt responsabili de astfel de cluburi ar trebui sa ia masuri.nu se poate asa ceva.e prea multa nedreptate in tara asta,prea multi ochi inchisi cand e vorba de nedreptati.ei cred ca cu banii poti cumpara o viata...VIATA ARE PRIORITATE OAMENI BUNI...LUATI LUCRURILE IN SERIOS...SA SE FACA DREPTATE
Multi prieteni de-ai mei lucreaza acolo... pana si fostul meu iubit... nu vreau sa imi imaginez ce ar fi daca s-ar intampla ceva asemanator... Doamne fereste! Oricum patronii nu se gandesc deloc la angajatii lor. Absolut deloc. Sunt tratati de parca ar fi sclavi, nu au timp de viata personala, salariu de mizerie, dar pretentii multe.
Sa se inchida!
Semnez petitia, pentru ca m-am saturat de abuzurile si de mizeriile acestor... soparle, care se afla in functii de conducere. Sfidand si neasumandu-si raspunderi sau riscuri, pericliteaza siguranta si chiar vietile noastre. Ei vor doar sa faca bani! ATAT. Mijloacele nu conteaza . Doar scopul....Am copii si ma gandesc la viitorul lor. Sunt MAMA!!!!
CPU are 4 iesiri : 2 in fata , 2 in spate iar scarile sunt practic - un hol.Sunteti atat de ocupati de acest aspect incat veti adormi cu constiinta impacata ca ati facut o fapta buna astazi , si maine veti uita ,asa cum veti uita si de tragedia de la Bucuresti.
Re: Re: Re:
#16: - Re: Re: as vrea sa te vad intr-o astfel de situatie. Eu mi-am imaginat cum as reactiona si cred ca as lesina din prima pentru ca stiu ca este o iesire mica si nu as putea ajunge la ea
Țin să menționez că nu am fost niciodată acolo, dar nu pentru că e la subsol ci pentru că pur sisimplu nu e genul meu. Ce vă mai place atenția. Când vă distrați acolo, nu mai erați mari șmecheri, acum cu întâmplarea asta, săriți și închideți cafeneaua.
Re: Re: Re: Re:
Iti garantez ca atat timp cat ma aflu intr-o locatie imi asum prezenta mea acolo. Iar daca e sa se intample o tragedie ,se intampla oriunde . inafara de asta nu e nimeni obligat sa mearga acolo !!!!
| This discussion has been closed. |