Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41419 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 10:06

#41416: - Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 DA, VECHEA POVESTE PE CARE TI-O SEMNALEZ CONTINUU, NU MAI SCOATE DIN CONTEXT, INTREBAREA ESTE UTILA, NUMAI CA EXTRAGEREA DIN CONTEXT, UCIDE PE ORICINE. AI RASPUNS STIMABILE IN CEEA CE AM LASAT SCRIS SI M-AI EVIDENTIAT PRIN EXTRAGERE DIN TEXT BOALA EXTREM DE GREA ASTA LA VOI..., ORI  SCOATEREA DIN CONTEXT TE SI ORBESTE, NU NUMAI CA TE EXECUTA CU IREVOCABIL. AICI ESTE  DE COMPETENTA ORGANELOR DE CERCETARE SI CAZURI PENALE, O CERCETARE ARE LA FEL CA SI LEGEA MULTE ETAPE DE SOLUTIONARE, NU INSEAMANA CA NU SE INTAMPLA NIMIC, ESTE IN CU_RS DE CERCETARE SI CUM AM LASAT SCRIS MAI SUS LA MOMENTUL CARE SE CONSIDERA DE CATRE CEI CARE SPER SA ACTIONEZE.....!!!! DOI ANI STIMABILE S-A STAT PE LA CILEA, LA PREFECTI, LA GUVERN, LA ALTE GARGARAGISME SI INITITIVE IESITE DIN CONTEXT ASA CUM LASI SCRIS, TOTAL ANAPODA SI AIURITOR... IGNORAND LITERA LEGILOR SI ACTELE...ETC, NU MAI SPUN CA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC DAT SCRIS SI  DOVEDIT CU MULTE ASPECTE ACOLO..., PE MOTIVAREA SENTINTEI, JUDECATORUL A DAT CU IREVOCABIL, DOAR-DOAR INTELEGETI PE LUME SUNTETI, VOI NU, ATI CONTINUAT IGNORAND ATENTIONARILE PE CARE LE SPECIFICAM AICI PE PETITIE SI TRANSMISE DIRECT VERBAL VOUA SI ATI COMIS-O REPETITITIV  SUSTINAND CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI PENALE SI CATASTROFAL..SA NE OPRIM AICI SPUN CU DISCUTIA CA STITI MAI BINE CA MINE DESPRE CE V-AM TOT EXPLICAT. OLTCHIM ESTE IN INSOLVENTA  AZI, ALTA ETAPA, ESTE INSOLVENTA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM 2013, ATENTIE MARE PE OBSERVATIE INSOLVENTA OLTCHIM 2013 S-AU COMIS CAZURI PENALE SI NU SE JUSTIFICA ANUL 2013-2014  TRECUT FORTAT PRIN ILEGALITATE SI OPRIRE ACHITARI CREA_NTE IN INSOLVENTA DE CATRE OLTCHIM SA, ORI AZI IN PLAN DE REORGANIZARE INSOLVENTA OLTCHIM CUM SPUNEAI CEI DOI MAIMUTARITI MATEITA SI DEACONU, O DATA LEGILE INCALCATE FAPTUITORUL CALCA PE TOT..., UNDEVA STIU SI EI CA LI SE INFUNDA DAR AU TRAS SI PE ALTII DUPA EI...INCLUSIV DIN RANDUL CELOR SA_LARIATI CUM SPECIFICA TOT EI IN "NESTIINTA" CAZAND PE CAZ PENAL CA ASA DORESC EI CONSORTIILE, SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA,  ASTA NU-I ABROGA SAU II IARTA CA AU COMIS ILEGALITATI PE MICIUNII SI ALTELE ...PENALE, ACUM RAMANE SA VEDEM ACTIUNEA SI JUMULIREA LA PROPRIU A ACESTOR PENALI DOVEDITI, ORGANELE DE ANCHETA TREBUIE SA-SI FACA TREABA SI SUNT MULTE INCEPAND CU DIICOT ( CARE PE TIMPUL LUI BICA DISPONIBILIZATILOR 2013 STIM CE AU COMIS SI NE-AU ADUS ATINGERE DIRECTA...), DNA, SRI STIE SI A PUS TOTUL DAR S-AU IGNORAT SI MULTE ALTE ASPECTE...

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

Raspunsuri


Musafir

#41420 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 10:43:38

#41419: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 " ORGANELE DE ANCHETA TREBUIESA-SI FACA TREABA SI SUNT MULTE INCEPAND CU DIICOT, DNA, SRI STIE SI A PUS TOTUL DAR S-AU IGNORAT SI MULTE ALTE ASPECTE..."

Cu scosul din context e o veche meteahna a dumneavoastra. Nu scot din context doar scot din toata polologhia facuta ce mi se pare de analizat. Am vazut ca de 2 ani nu a castigat nimen nimic (nici chiar dumneavoastra) doar umilinta si batjocora. Tribunalul ne-a dat irevocabil, Cu.rtea De Apel asisderea, DIICOT o nebuloasa. Ne mai ramane DNA de aceea va intrebam , daca si DNA ne insala asteptarile si sunt tot sub influenta celor amintiti in postarea anterioara, ce mai avem de facut?

Vom continua sa postam in lipsa de activitate pe aceasta petitie? Vom continua sa ne balacarim intre noi pana ne vom duce dracului de pe aceasta nenorocita de planeta? Vom transmite si din mormant cre.ante si legi si articole si analize politice si tot ce ne trece prin cap doar doar vom acoperii lipsa de activitate?

Te mai intreb stimabile domn pentru ca ne tot spui de 2 ani ca nu stiu ce actiuni ai facut si ca tu esti diferit de noi prin inteligenta si iscusinta ta. Iti spun eu , nu ai facut si nici nu vei face nimic. Pentru tine aceasta petitie nu e decat un moft, un mod de a epata si arata cat de grozav poti fi tu un elebru anonim. Inca ceva , daca ti-ai primit niste banuti acolo pe langa pensia care o ai , nu e meritul tau si nici a postarilor tale ci e meritul alora care se agita si se zbat pentru drepturile lor si ale celor care stau acasa si se buc.ura ca isi primesc niste firimituri acolo fara sa realizeze ca daca nu erau acei "frumosi nebuni" ai disponibilzatilor, nu ar fi primit niciodata nimic.

Consider ca nu e cazul sa trecem la jigniri si m-as buc.ura sa avem un dialog constructiv chiar daca e contradictoriu.

Cu stima, 

 


Musafir

#41422 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 11:08:57

#41419: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

UNDEVA STIU SI EI CA LI SE INFUNDA DAR AU TRAS SI PE ALTII DUPA EI...INCLUSIV DIN RANDUL CELOR SA_LARIATI CUM SPECIFICA TOT EI IN "NESTIINTA" CAZAND PE CAZ PENAL CA ASA DORESC EI CONSORTIILE, SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA,  ASTA NU-I ABROGA SAU II IARTA CA AU COMIS ILEGALITATI PE MICIUNII SI ALTELE ...PENALE,"

Uite , vezi nu scot din context. Scot doar ce consider ca putem analiza, ce consider eu ca mai trebuie analizat. Poate mai si gresesc (deh timpurile si oricum nimeni nu poate fi perfect). Da, "undeva" stiu si ei ca li se poate infunda, "undeva" consider ca le este si lor frica numai ca merg sub deviza "cu.raj gaina ca te tai" Le-am simtit frica si teama de adevar din discutiile purtate cu ei numai ca se bazeaza pe lipsa noastra de reactie si se mai bazeaza pe faptul ca toate institutiile care au pus umarul la acest furt (consider ca este un furt si nu ma vei contrazice) nu mai pot sa isi dea la giole singure si trebuie sa mearga inainte cu orice risc. Mai spera ca acest nenorocit de guvern sa nu pice pentru a ne putea tine sub control. Mai spera sa poata da in continuare cte ceva acolo pentru ca no romanii ne multumim cu putin si ne ajunge si acel putin.

Problema e ca noi nu am reusit sa facem cunoscut acest caz opiniei publice atat din tara cat si din strainatate. Cate ONG-uri care reprezinta drepturile omului am contactat? Cate televiziuni din afara am contactat? Oare noi am facut tot ce ne este noua in puteri sa facem pentru castigarea dreptatii? 

Atata timp cat nu vom  face nimic , nimic vom castiga