Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#41422 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 11:08

#41419: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

UNDEVA STIU SI EI CA LI SE INFUNDA DAR AU TRAS SI PE ALTII DUPA EI...INCLUSIV DIN RANDUL CELOR SA_LARIATI CUM SPECIFICA TOT EI IN "NESTIINTA" CAZAND PE CAZ PENAL CA ASA DORESC EI CONSORTIILE, SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA,  ASTA NU-I ABROGA SAU II IARTA CA AU COMIS ILEGALITATI PE MICIUNII SI ALTELE ...PENALE,"

Uite , vezi nu scot din context. Scot doar ce consider ca putem analiza, ce consider eu ca mai trebuie analizat. Poate mai si gresesc (deh timpurile si oricum nimeni nu poate fi perfect). Da, "undeva" stiu si ei ca li se poate infunda, "undeva" consider ca le este si lor frica numai ca merg sub deviza "cu.raj gaina ca te tai" Le-am simtit frica si teama de adevar din discutiile purtate cu ei numai ca se bazeaza pe lipsa noastra de reactie si se mai bazeaza pe faptul ca toate institutiile care au pus umarul la acest furt (consider ca este un furt si nu ma vei contrazice) nu mai pot sa isi dea la giole singure si trebuie sa mearga inainte cu orice risc. Mai spera ca acest nenorocit de guvern sa nu pice pentru a ne putea tine sub control. Mai spera sa poata da in continuare cte ceva acolo pentru ca no romanii ne multumim cu putin si ne ajunge si acel putin.

Problema e ca noi nu am reusit sa facem cunoscut acest caz opiniei publice atat din tara cat si din strainatate. Cate ONG-uri care reprezinta drepturile omului am contactat? Cate televiziuni din afara am contactat? Oare noi am facut tot ce ne este noua in puteri sa facem pentru castigarea dreptatii? 

Atata timp cat nu vom  face nimic , nimic vom castiga

Raspunsuri

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41423 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 11:24:40

#41422: - Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 IN CONTEXT, ITI  RASPUND, EXACT CUM MI S-A MAI ARGUMENTAT SI MIE RASPUNSURI DE UNDE AM ADUS IN CONTEXT SI IMPLICARE DIRECTA..., TOT EI AU SPUS ASTA SA "FACEM CEVA..." DE CE NU AU FACUT EI CEVA???? SA FACETI CEVA ...., AI VAZUT SI AUZIT MEREU DE LA EI ASTA SPUS SI AI OBSERVAT CA DE LA EI PLECA, FACETI CEVA.. SI V-ATI CONFORMAT VOI..., SI VA ATENTIONA CREA_NTE SALARII VA SPUNEA PESTE TOT STOOOOOOPP HUUUUOOO STOP CALCATI PE LEGI, ACTE, DECIZII, ALTE LEGI...ETC, NIMIC VOI NIMIC, MATEITA MAI LASA SI VERBAL VIDEO-AUDIO, SE EXECUTA ( UITE CA SE FACE CEVA...ASA SPUN ... )  O GREVA FOAMEI, FACETI CEVA..., ZILELE TRECUTE AI VAZUT CE SE LASA SCRS PE PETITIE ( CINE ESTE BOTIST A MUSCAT PAPA TOT SI INFULECA...!!! CRE_NTE SALARII NU, MA DETASEZ DE CE SPUN ACESTIA... CU FACETI CEVA!!!!!!!!) FACETI CEVA LA EXTREMA SI SCAPAM ...!!! LEGEA, LEGILE COROBORATE CU TOATE ASPECTELE DACA NU ERA INCALCAT CU " FACETI CEVA..." IN ILEGALITATE SI CONTRAR LEGILOR SI LEGII SI ACTELOR SI ...., " FACETI CEVA ..." ASTA NU EXISTA IN DISCUTIE, POATE MAI COEERENT SI IN CONTEXT SA SPUNEM  APLICATI LEGILE, ACTELE, DECIZILE, TOATE DOVEZILE COROBORATE CU TOATE LEGILE IN SUSTINERE...ETC ASA DAAAAAA!!!!! AVOCATII PENALI CARE DE CAND NE-AU PRELUAT IN INSTANTE SA " CHIPURILE" APERE INTERESELE, AU FOST COMPLICE CU ACESTI PENALI AVOCATI ACIUITII IN OLTCHIM SI SINDICATELE CU STATUL ROMAN IN CULPA. PAI, FACETI CEVA...?? DREPTATEA O AVEM NECONTESTABIL NICI CHIAR DE EI, DOVEDIT IN INSCRISURI CAT SI VERBAL AUDIO- VIDEO TEXT...ETC DE EI, MAI RAU CEI CARE AU " FACUT CEVA...."  INCALCAND ACTE. LEGI, DOCUMNTE, COROBORATE CU ALTE LEGI...ETC., JUCANDU-LE EXACT LA CEEA CE TOT EI NE-AU RASPUNS...:

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului."

Mateita si Deaconu 

 

"să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

LEGEA 85/2006

 In baza art. 86 alin. (1) din Legea 85/2006, contractele in derulare se considera mentinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiintare a contractelor in derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. In vederea cresterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate sa denunte orice contract, inchirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atat timp cat aceste contracte nu vor fi fost executate in totalitate ori substantial de catre toate partile implicate. In concluzie, administratorul judiciar are dreptul sa denunte contractul colectiv de munca, situatie in care de la data denuntarii, contractul nu isi mai produce efectele.

 MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELENOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.