Introducere de avertisment 18+ la Biblie

Quoted post

Biblia

#55 Biblia

2015-06-20 06:55

Este imposibil să guvernezi lumea fără Dumnezeu şi fără Biblie.

George Washington

Biblia ar trebui să fie pâinea zilnică şi nu prăjitura pentru ocazii festive.

Victor Hugo

Bibliile prăfuite conduc la vieţi murdare.

Howard G. Hendricks

Cu cât o înţelegi mai bine, cu atât Biblia devine mai frumoasă.

Goethe

Rostul Sfintei Scripturi e să-i înveţe pe oameni cum să ajungă la Cer, nu cum sunt alcătuite cerurile.

Galileo Galilei

Un singur rând din Biblie mă consolează mai mult decât toate cărţile pe care le-am citit vreodată.

Immanuel Kant

Biblia nu este cuvântul omului despre Dumnezeu, ci cuvântul lui Dumnezeu despre om.

John Barth

Când eram la liceu, citeam Biblia la căpătâiul răniţilor care erau în comă. Erau oameni simpli, majoritatea ţărani, dar care ştiau să moară.

Sergiu Nicolaescu

Biblia a fost şi va rămâne Cartea care schimbă lumea...

Cătălin Dupu

Mai mult decât orice altceva, învăţătura Bibliei a avut o influenţă binefăcătoare asupra omenirii, a adus mai multe binecuvântări asupra societăţii.

George Washington

Între coperţile Bibliei sunt răspunsurile pentru toate problemele cu care se confruntă omul.

Ronald Reagan

Existenţa Bibliei, ca o carte pentru oameni, este cel mai mare beneficiu pe care l-a exprimat vreodată rasa umană. Orice atentat de a o deprecia este o crimă împotriva umanităţii.

Isaac Newton

Nimeni nu depăşeşte niciodată scriptura; cu fiecare an al nostru, cartea devine mai largă şi mai profundă.

Charles Haddon Spurgeon

Am spus şi o voi mai spune: studierea atentă a Bibliei te va transforma într-un cetăţean mai bun, un tată mai bun, un soţ mai bun.

Thomas Jefferson

Singurul lucru de care-mi amintesc foarte bine este că la vârsta de 13 ani am devenit conştient de mine. Mi-am dat seama că era în mine o anumită fiinţă de care eram conştient. Tocmai citisem Biblia.

Marin Preda

Raspunsuri

No! Biblia!

#63 Re: Biblia

2015-06-22 12:54:59

#55: Biblia - Biblia 

Bati campii cu citatele astea. O adunatura de citate de o cufureala intelectuala. Nici mai mult nici mai putin. Vrei sa spui ca Japonia sau Suedia sunt niste tari care nu se pot conduce fara Biblie? Iesi din cutia ta de carton si nu citi doar Biblia si nu cauta doar citate care sa intareasca absurditatea acestei carti. Biblia nu se poate lua ca tot unitar: cartea are o multime de cartulii si toate aceste cartulii contin o multime de aberatii morale.