Introducere de avertisment 18+ la Biblie

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Introducere de avertisment 18+ la Biblie


Musafir

#51

2015-06-19 07:28

Religia este cancerul omenirii

Musafir

#52

2015-06-19 08:18

Pentru ca lumea e prea inculta sa isi dea seama ce e rau si ce e bine.

Musafir

#53

2015-06-19 13:43

Isus era un mincinos bolnav psihic, el a născocit o filozofie/teorie care avea la bază una din condițiile existenței umane pe care a transformat-o inconștient într-un complex de vinovăție și neputință(rușine) din cauză că el credea că nu poate lupta pentru a-și susține ființa umană, devenind o ființă prea efemeră. Isus încerca să se convingă că este ”fiul lui dumnezeu” mințindu-se pe sine. Isus era în contradicție mereu, uneori spunând că este ”fiul lui dumnezeu” alteori spunând că ”dumnezeu” este prezent în el. Isus se mințea pe sine spunând că este voia lui ”dumnezeu” ca el să moară crucificat din cauză că nu putea înfrunta un popor întreg care-l ura din cauza teoriei lui și nu voia sprijinul celor care erau de partea lui recunoscând inconștient autoritatea vrăjmașilor lui care l-au și răpus. Isus nu și-a protejat apropiații lăsându-se omorât de către vrăjmașii lui ci din contră, apropiații lui au fost deasemenea omorâți de către vrăjmași din cauză că au ascultat de el. Isus nu voia sprijinul apropiaților lui din cauză că urmărea să aibă autoritate asupra lor ca să-i batjocorească cum s-a batjocorit pe sine lăsându-se din proprie dorință în mânile vrăjmașilor lui. Isus era un sado-masochist emoțional având o plăcere autodistructivă contagioasă. Evreii, care la vremea aceea suportau un regim împotriva voinței poporului(democrației), doreau pedepsirea lui Isus deoarece conform teoriei creștine trebuiau să se sacrifice pentru tiranii/agresorii lor*. Isus credea în afectarea emoțională a tiranilor/agresorilor, un fapt neadevărat. Conform teoriei lui Isus a fost voia lui ”dumnezeu” ca el să moară crucificat**, iar asta ar însemna că mâna care l-a pălmuit, mâna care l-a biciuit și în final mâna care l-a bătut pe cruce a fost una și aceiași- mâna ”bunului dumnezeu”, până și Iuda ar fi fost unealta ”bunului dumnezeu”. Această credință bizară a prins la conducătorii tirani și vicleni care au găsit în ea un mijloc de profit, supunerea totală a popoarelor(care erau inoculate cu doctrina creștină) în interesul lor, iar din această cauză au promovat și au răspândit creștinismul.

*”Aţi auzit că s-a zis: Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc, Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.” 

**"Bate-voi păstorul şi se vor risipi oile turmei" 

Pentru creștini Isus țintuit pe cruce este ca o gânganie țintuită într-un insectar. Creștinii fac reprezentări ale răstignirii lui Isus, viclenii și tiranii văd în aceasta victoria omenirii asupra lui ”dumnezeu” prin răstignirea ”fiului lui” iar crucea pentru ei reprezintă un trofeu, ceilalți creștini recunosc autoritatea tiranilor și viclenilor și ajung să se sacrifice pentru aceștia. 

http://www.petitieonline.com/pentru_scoaterea_religiei_cretine_din_coli

Ura nu va învinge

#54 Ura nu va învinge

2015-06-20 05:07

Ura nu va învinge

Membrii familiilor celor uciși într-o biserică creștină din SUA miercuri, în timpul unui studiu biblic, au avut șansa astăzi să stea față în față cu criminalul.

"M-ai rănit. Ai rănit o mulțime de oameni," a mărturisit fiica uneia dintre victime printre lacrimi, "dar te iert."

"Bunicul meu a murit din cauza urii," a spus nepoata Pastorului Daniel Simmons. "Dar ura nu va învinge."

Un detaliu șocant este că Poliția a declarat faptul că Dylann Roof, în vârstă de 21 ani, a stat aproximativ o oră cu aceștia în timpului studiului Biblic de miercuri, 17 iunie, luptându-se cu decizia dacă să comită crima sau nu, "pentru că toată lumea s-a purtat atât de frumos cu el."

Asta s-a intamplat 17.06.2015, unul ca cel ce a scris acest articol a comis aceste fapte iar cei care citesc biblia l-au iertat.

 

Biblia

#55 Biblia

2015-06-20 06:55

Este imposibil să guvernezi lumea fără Dumnezeu şi fără Biblie.

 George Washington

Biblia ar trebui să fie pâinea zilnică şi nu prăjitura pentru ocazii festive.

Victor Hugo

Bibliile prăfuite conduc la vieţi murdare.

Howard G. Hendricks

Cu cât o înţelegi mai bine, cu atât Biblia devine mai frumoasă.

Goethe

Rostul Sfintei Scripturi e să-i înveţe pe oameni cum să ajungă la Cer, nu cum sunt alcătuite cerurile.

Galileo Galilei

Un singur rând din Biblie mă consolează mai mult decât toate cărţile pe care le-am citit vreodată.

Immanuel Kant

Biblia nu este cuvântul omului despre Dumnezeu, ci cuvântul lui Dumnezeu despre om.

John Barth

Când eram la liceu, citeam Biblia la căpătâiul răniţilor care erau în comă. Erau oameni simpli, majoritatea ţărani, dar care ştiau să moară.

Sergiu Nicolaescu

Biblia a fost şi va rămâne Cartea care schimbă lumea...

Cătălin Dupu

Mai mult decât orice altceva, învăţătura Bibliei a avut o influenţă binefăcătoare asupra omenirii, a adus mai multe binecuvântări asupra societăţii.

 George Washington

Între coperţile Bibliei sunt răspunsurile pentru toate problemele cu care se confruntă omul.

Ronald Reagan

Existenţa Bibliei, ca o carte pentru oameni, este cel mai mare beneficiu pe care l-a exprimat vreodată rasa umană. Orice atentat de a o deprecia este o crimă împotriva umanităţii.

Isaac Newton

Nimeni nu depăşeşte niciodată scriptura; cu fiecare an al nostru, cartea devine mai largă şi mai profundă.

Charles Haddon Spurgeon

Am spus şi o voi mai spune: studierea atentă a Bibliei te va transforma într-un cetăţean mai bun, un tată mai bun, un soţ mai bun.

Thomas Jefferson

Singurul lucru de care-mi amintesc foarte bine este că la vârsta de 13 ani am devenit conştient de mine. Mi-am dat seama că era în mine o anumită fiinţă de care eram conştient. Tocmai citisem Biblia.

Marin Preda

 

John Blanchard

#56 John Blanchard

2015-06-20 07:24

Oamenii nu resping Biblia fiindcă găsesc greşeli în ea, ci fiindcă ea găseşte greşeli la ei.


Musafir

#57 Re:

2015-06-20 16:58

 

Napoleon Bonaparte,, Eu cunosc oamenii si va spun ca Isus Cristos nu este un simplu om.Intre El si oricare alta persoana din lume nu exista niciun termen de comparatie.Alexandru,Cezar,Carol cel Mare si eu am fondat imperii. Dar pe ce am bazat noi creatiile geniilor noastre? Pe forta.Isus Hristos si-a intemeiat imperiul pe dragoste; si la aceasta ora, milioane de oameni ar muri pentru El.Cu toata armata si generalii mei nu am reusit sa domnesc macar un sfert de secol pe un singur continent. Iar acest Isus cucereste fara violenta popoarele si civilizatiile de mii de ani''Avem noi nevoie de acest Isus in care isi gasesc rezolvare toate problemele omenirii?

 


Musafir

#58 Re:

2015-06-20 17:02

 

Napoleon Bonaparte,, Eu cunosc oamenii si va spun ca Isus Cristos nu este un simplu om.Intre El si oricare alta persoana din lume nu exista niciun termen de comparatie.Alexandru,Cezar,Carol cel Mare si eu am fondat imperii. Dar pe ce am bazat noi creatiile geniilor noastre? Pe forta.Isus Hristos si-a intemeiat imperiul pe dragoste; si la aceasta ora, milioane de oameni ar muri pentru El.Cu toata armata si generalii mei nu am reusit sa domnesc macar un sfert de secol pe un singur continent. Iar acest Isus cucereste fara violenta popoarele si civilizatiile de mii de ani''Avem noi nevoie de acest Isus in care isi gasesc rezolvare toate problemele omenirii?

 

hm

#59 hm

2015-06-20 17:10

Existenţa Bibliei, ca o carte pentru oameni, este cel mai mare beneficiu pe care l-a exprimat vreodată rasa umană. Orice atentat de a o deprecia este o crimă împotriva umanităţii.

Isaac Newton

Omul acesta a lasat ceva in urma lui. Autorul acestei abetatii de articol nu a lasat nici macar o dâră ca a trecut pe acest pamant.

 

 


Musafir

#60

2015-06-22 09:36

deorece am fost calugar iar staretul de la neamt m-a batut intr un mod bestial.
HM2

#61 Re: hm

2015-06-22 12:50

#59: hm - hm 

 se pare ca dvs. cunoasteti foarte bine pe acest autor, nu?

ceea ce nu cunoasteti este logica ;)

Noname

#62 Re: Re:

2015-06-22 12:52

#58: - Re:  

 sursa?

No! Biblia!

#63 Re: Biblia

2015-06-22 12:54

#55: Biblia - Biblia 

 Bati campii cu citatele astea. O adunatura de citate de o cufureala intelectuala. Nici mai mult nici mai putin. Vrei sa spui ca Japonia sau Suedia sunt niste tari care nu se pot conduce fara Biblie? Iesi din cutia ta de carton si nu citi doar Biblia si nu cauta doar citate care sa intareasca absurditatea acestei carti. Biblia nu se poate lua ca tot unitar: cartea are o multime de cartulii si toate aceste cartulii contin o multime de aberatii morale. 


Musafir

#64

2015-06-24 12:24

Știința dă calitate vieții. Ignoranța însă poate ucide...!
Miegreatadevoi

#65 Miegreatadevoi

2015-06-29 14:46

Isaac Newton a fost alchimist si pasionat de ocultims. Cherry picking much, crestinopatilor? Stiti cine mai promovau Biblia? Legionarii. Aia care te omorau daca nu erai de acord cu ei.


Musafir

#66

2015-06-30 14:21

În trecut evreii au inventat Biblia, o colecție de scrieri care abundă în elemente fantastice, de basm. Pentru ca Biblia să fie credibilă aceste elemente ireale(personaje cu puteri supranaturale, minuni, întâmplări fantastice, intervenții divine în favoarea poporului evreu) au fost împletite cu elemente reale(persoane decedate considerate eroi, evenimente istorice, repere geografice). Astfel unor persoane decedate li s-au atribuit puteri supranaturale în scrierile biblice(acestea fiind făcute demult însă după moartea acelor persoane considerate eroi de către
poporul evreu).
În prezent unii șmecheri din România recurg la această veche metodă pentru a manevra oamenii creduli sau disperați și pentru a profita de ei. Un exemplu de persoană decedată căreia ulterior i s-au atribuit puteri supranaturale este Arsenie Boca. 


Musafir

#67

2015-06-30 20:46

Semnat...
raul_adrian

#68

2015-07-01 17:21

Am o rugăminte pentru cei care au făcut această petiție,. Am rugămintea de a nu mai scrie cu majuscule prima literă a cuvintelor de importantă religioasă. Sunt agnostic, și consider că majusculele cuvintelor de origine religioasă reprezintă o lipsă  de respectt pentru noi "necredincioșii". 

Ateii și agnosticii,  nu sunt obligați sa respecte,  sau sa agreseze cuvinte ca" :  Sf.", "Biblie' sau" Dumnezeu". 


Musafir

#69

2015-07-08 10:54

Am semnat aceasta petitie, pentru ca tot ce ati scris in avertisment este complet adevarat si sunt de acord cu voi, succes!

Musafir

#70

2015-07-15 18:26

Aceasta carte sau biblie este impotriva umanitatii si a civilizatiei!

Musafir

#71

2015-08-27 06:39

Am semnat pentru ca am aceleasi convingeri

Musafir

#72

2015-09-19 17:16

pt ca santem in o asa situatie si sotia mea era si poate este privita de cdatre crestini ca o necurata avand un copil in afara casatoriei
Elena

#73 Slab dezvoltată persoana

2015-10-15 09:51

În cazul în care ești o persoană adolescentă sau imatură intelectual, te-al mai putea înțelege... Ai răstâlmăcit cum ai vrut Biblia și ai scos doar ce-ți place ție. Oricum, știai că scrie despre tine în biblie? Citește Psalmul 53. Numai bine!

Elena

#74 Fără Biblie = Fără moralitate

2015-10-15 09:53

Dacă nu ar fi fost Biblia, nu ai fi știut ce e bine și ce e rău. Scoateți Biblia din sistem și apoi vă mai mirați că e atâta răutate în lume, deși voi aduceți răutatea asta, iar apoi spuneți: Unde e Dumnezeu și de ce permite El atâta rău? Este răutate pentru că se fac alegeri proaste. Însă, ce bine că Dumnezeu NU are nevoie de avocați. EL știe mai bine cum să Se descopere fiecăruia

Elena

#75 Re: Re: hm

2015-10-15 09:55

#61: HM2 - Re: hm 

 Descoperirile arheologice iti spun ceva? Sau esti incă prea micuță ca să pricepi?