Introducere de avertisment 18+ la Biblie

Quoted post

Musafir

#2 oana

2015-04-28 13:46

Nu vi rușine. .voi nu aveți frica de Dumnezeu. Ceea ce ati scris este irelevant si nu sunt de acord cu ceea ce gânditi voi.o adunatura de oameni care traiesc in intelepciunea lor si se cred mai înțelepți decât Creatorul nostru

Raspunsuri

Petiționar

#3 Re: oana

2015-04-28 13:49:49

#2: - oana 

ceea ce am scris este irelevan? De ce? Pentu că declanșează o reacție în creierul tău? Să fie cumva disonanța cognitivă? Ce treabă are petiția cu frica de Dumnezeu? Crima este crimă, abuzul este abuz iar misoginismul este misoginism. Punct. Chiar și când vine de la cineva care se crede zeu.

Musafir

#4 Re: oana

2015-04-28 13:51:45

chiar nu ne e frica de bau bau.. ca sa vezi..

Ana

#17 Re: oana

2015-05-08 17:37:40

Exact. Crede si nu cerceta, nu? Petiția de față nu îți atacă religia. Poți să te închini în continuare la icoanele și catapetezmele tale poleite cu aur și să îți rogi zeitatea să îți dea sănătate. Copiii nu ar trebui să citească despre cum oamenii au murit în masă. Sau despre cum zeul lor îi urmărește in fiecare moment ca să îi pedepsească pentru că...au scos limba la colegul de bancă.

Panicată mai ești. Tu și restul ca tine.

Musafir

#20 Re: oana

2015-05-28 19:09:46

Cine pe cine a creat? Mai gandeste-te!

Patronul Sfant al Necredintei

#21 Re: oana

2015-05-28 19:23:19

"Nu vi rușine"
De ce sa imi fie ?

". .voi nu aveți frica de Dumnezeu."
Imi este atat de frica de Dumnezeu ca si de Mos Craciun

"Ceea ce ati scris este irelevant si nu sunt de acord cu ceea ce gânditi voi."
Iti respect opinia, insa as dori mai multa informatie.

"o adunatura de oameni care traiesc in intelepciunea lor"
Realitatea nu este ceva subiectiv, iar lucrurile imorale care se gasesc in Biblie sunt realitatea acelei carti.

"si se cred mai înțelepți decât Creatorul nostru"
Pare-mi-se ca tu esti mai mult nervoasa fiindca nu ai un argument cu care sa aperi textele alea imorale.

Kosty

#23 Re: oana

2015-05-29 09:24:29

Dar ce a fost scris acolo. Niște versete din biblie. 

Sunt ele irelevante? 

Nu le-am gândit noi. Alții mai vechi.

Florin

#26 Re: oana

2015-05-29 12:14:01

1 - nu am frica de imaginar si supranatural

2 - ai dreptul sa nu fi de acord asa cum am si eu acelasi drept de a nu fi de acord cu tine

3 - realitatea obiectiva exista indiferent de opinie si este contrarie credintei ca ar exista vreun zeu biblic ce guverneaza lumea. 

Emu

#42 Re: oana

2015-06-18 05:26:47

Partea frumoasa e ca realitatea e aceesi si nu se schimba in functie de fabulatiile in care crezi tu :-) 

Musafir

#91 Re: oana

2016-11-12 12:50:03

Nu ne e rușine deloc. Nu poți să fii atât de tampit să nu îți dai seama că această biblie încurajează ura , discriminarea,violenta fata de fete si femei nevinovate ca se nasc atât de blestemate.Sincer.