Introducere de avertisment 18+ la Biblie

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Introducere de avertisment 18+ la Biblie

Elena

#76 Elena

2015-10-15 10:00

Pune mâna și mai învață puțină istorie. Nici nu e nevoie să fii creștin, ca să vezi că Biblia chiar e o carte reală care a fost dovedită. Uită-te și în lumea de azi, la tot ce se întâmplă. Biblia a scris despre asta. Toate legile date, Noua Ordine Mondială, toate se împlinesc exact cum se spune în Biblie. Dar, sigur, din 66 de cărți din Biblie, ai scos câteva versete,și apoi minți că ai citit biblia și ai ajuns la concluzia că e nu adevărată. Ce să spun..te rătăcești pentru că nu cunoști. iar acum, specific unora ca tine, care urâți Biblia și sunteți plin de ură, îmi închipui ce răspuns „frumos” și „intelectual” îmi vei da. O să îți mai las aici câteva chestii care atestă că Biblia e adevărată.


Musafir

#77

2015-10-23 18:26

La puscarie cu toti popii corupti si ipocriti!!!

Musafir

#78

2015-10-23 19:34

Pentru ca m-am saturat de hotiile practicate de aceasta asazisa religie care ar trebui sa ajute oamenii nu doar in plan spiritual, cat material! Si m-am saturat de aceasta poveste cu zane!
mariusscout

#79 Re: Re: Re: oana

2015-10-23 21:46

#28: - Re: Re: oana 

 Cratima n-ai gasit?

Ai, dreptare, doar dragoste de oameni,  un bun exemplu ar fi cazul copiii care rad de chelios vs ursul trimis de dumnezeul tau ala iubitor.


Musafir

#80

2015-10-24 13:51

Credinţele contrare informaţiilor ştiinţifice corecte produc cei mai cumpliţi monştri.Pavel Corutz
Andrei

#81 Petitie aberanta

2015-10-24 22:00

Tot ce scrie in noul testament este adevarat. Dar cei fara intelepciune nu pot sa inteleaga. Imi e mila de acela care nu intelege de ce femeia trebuie sa fie supusa barbatului.

Barbatul trebuie sa fie alpha, perfect dominant cu apetitul sexual maxim si intelept, femeia trebuie sa fie beta, perfect dominata si dragoste neconditionata fata de barbatul ei.
Daca barbatul este intelept si alpha si femeia iubitoare atunci maximul de placere va fi extras din relatie atat pentru om cat si pentru Dumnezeu. 

Mihnea

#82 Rataciti

2015-12-07 15:43

Oamenilor, va rataciti amarnic batandu-va joc de credinta.

Am simtit de multe ori ajutorul Domnului si nu pot ignora asta :) Si am avut necazuri mari ...

Ati uitat ceva: copii studiaza religia dupa puterea lor, adica nu li se preda in scoli Biblia :) ... ar trebui sa va uitati in manualele de religie inainte sa aberati ;)

Aveti multa ura in suflet si nu prea vad discernamant la voi, astia de va ziceti atei :(

Toti murim pana la urma, nimic nu ramane din noi ... sufletul ramane ...

A trebuit mai demult sa salvez pe cineva de la sinucidere: nu eu am facut-o, ci Domnul prin mine ... a fost groaznic, si fara Dumnezeu nu reuseam nimic; era vorba de fratele meu, care era mult mai mare si mai inalt si mai puternic decat mine ... eh ...

Doamne Ajuta si lumineaza mintile tuturor! Iarta-i Doamne, caci nu stiu ce fac!

Adi

#83

2016-01-02 16:37

Intr-o zi cei pacatosi ne iertati vor tremura inaintea lui DUMNEZEU .Astazi poti alege daca vrei sa fi printre ei.


Musafir

#84

2016-02-06 18:57

Religia este o lene intelectuala. Doresc oprirea îndoctrinării copiilor cu religie.

Musafir

#85

2016-04-23 05:31

Avand in vedere caracterul instigator la violenta, dicriminatoriu, homofob, misoginist, contradictoriu, absurd si dezinformator al textului biblic, consider necesara avertizarea cititorilor cu privire la aceste aspecte si etichetarea cartii "sfinte" ca fiind o opera extrem de periculoasa pentru dezvoltarea cu adevarat morala a indivizilor societatii moderne. Biblia este "expirata", depasita.

Musafir

#86

2016-08-08 04:23

Sunt absolvent de teologie pastorala ortodoxa .

Musafir

#87

2016-08-16 11:20

O carte puerila si fantasmagorica ce este plina de reguli violente,salbatice si imorale.Daca "ea" este reperul moral al societatii noastre,atunci,santem cu siguranta pierduti.Din pacate "ei" nu ne vor destupati si cu gandire logica,nu fac rau pentru ca asa simt eu ,nu pentru ca daca fac bine m-ajuta cineva din cer....si exemplele pot continua la nesfarsit.
Cati

#88 Re:

2016-09-01 12:07

#18: Cristian, Resita -  

 Tu esti sigur ca Dumnezeu a scris biblia? 


Musafir

#89

2016-09-04 10:34

Am semnat aceasta petiție pentru tineretul de azi si de maine si pentru a starpi aceasta boala numita religie! Cei care inca mai cred in divinitati ar trebui cercetati psihic si psihologic de catre un specialist! Pentru cei cu dare de mana ii invit sa faca donatii spitalelor si centrelor de investigatii boli/tehnologie etc nu bisericilor! Biserica s-a dovedit ca nu ajuta cu nimic in schimb cercetarile au evoluat lumea si datorita lor am evoluat! Biserica este si va fi o involutie si o dobitocire a omului!

Musafir

#90

2016-09-12 21:31

Argumente bune!

Musafir

#91 Re: oana

2016-11-12 12:50

#2: - oana 

 Nu ne e rușine deloc. Nu poți să fii atât de tampit să nu îți dai seama că această biblie încurajează ura , discriminarea,violenta fata de fete si femei nevinovate ca se nasc atât de blestemate.Sincer.


Musafir

#92 Re: De acord!

2018-09-17 01:14

#11: -  

 

Ciprian B.

#93 Re: Re: oana

2018-09-18 22:28

#21: Patronul Sfant al Necredintei - Re: oana 

Tu cel ce te numesti “patronul sfant al necredintei” dupa ce ca nu esti in stare sa iti asumi identitatea pt ca tu te crezi un “sfant” ceri explicatii pe care chiar daca cineva ti le da tu tot nu le accepti! Tu zici ca vrei mai multa informatie cu privirebla relevanta conceptiilor voastre despre Biblie! Ei te intreb daca noi azi in lumea asta in care traim de ce ajungem la puscarie? Pt ca respectam legile si regulile impuse sau pt ca nu le tinem? De ce nu treci pe culoarea rosie la semafor? De ce nu facem toti ilegalitati? Pt ca stii ca de esti prins ajungi la puscarie! Pai nu tot asa ii pusa problema si in Biblie daca Dumnezeu a dat o porunca iar cineva a ales sa calce porunca oare nu-si merita pedeapsa? (Referire si la Sodoma si Gomora plus toate exeplele unde pt nerespectarea poruncilor Dumnezeu pedepseste neascultarea pt a da exemplu de ce te asteapta daca nu asculti porunca!) Voi ati scos cateva versete din Biblie si chipurile aceste versete discrimineaza femeia! Cum? Te intreb ca eu citindule nu vad nici un fel de discriminare! Tu stii ce inseamna discriminare? Cand cineva primeste o pedeapsa pt o neascultare in ochii mei asta nu e discriminare! Adica tu zici ca in ziua de azi o femeie nu poate ajunge la puscarie pt ca ii discriminare! Daca tu zici ca stii mai multe decat Creatorul nostru atunci explicam din cei facut omul? Si ca sa nu uiti ceva detalii te rog explica-mi cand ii ultima data cand ti-ai adirat mintea? Si ce forma sau culoare are? Sau o durere pe care o ai, o poti vedea? Voi sustine-ti ca Biblia a fost scrisa de om! Nimic mai adevarat doar ca mai e un mic detaliu pe care voi din-nou nul acceptati, acela ca acesti oameni ce au scris Sf Scriptura au fost inspirati de catre Duhul Sfant! Ceea ce o face Sfanta! Asa cum au mai zis si altii oricat va agitati voi Biserica Ortodoxa va dainui in veac! Pt ca Dumnezeu nu se teme de nimic pt ca de s-ar fi temut ar fi pedepsit totul acum si numai-decat! Dar tocmai pt ca El nu se teme de nimic El va permite si voua sa va manifestati dupa bunul vostru plac! Adevarul va deranjeaza si nu-l pute-ti accepta pt ca asta v-ar face ucenici ai Lui Dumnezeu si nu hulitori ai Lui! Dumnezeu sa aiba mila de sufletele voastre! Doarme ajuta!

Ciprian B.

#94 Re:

2018-09-18 22:57

#89: -  

Cata demnitate poti avea daca nici macar sa-ti scrii numele nu esti instare? Ci te ascunzi in anonimat! Eu ma adresez dupa ce m-am semnat, ca daca cineva vrea sa-mi raspunda sa stie cui se adreseaza! Aceasta “boala” cum o numesti tu ii ceea ce tine lumea asta de la pierzare! Tu zici ca mai bine sa sustin stiinta si spitalele in detrimentul Bisericii Ortodoxe, eu te intreb cate stie stiinta despre corpul tau? Cate boli poate spitalul sa vindece cu ajutorul stiintei? Daca nu stii atunci dute in spitale si vezi realitatea cu ochii tai! Ca deasta ii ai, nu mai vorbi ce nu stii! Si ca sa te lamuresti si mai bine dute in cateva spitale din anglia sa vezi cati sufera de boli de care inca nici nu s-a auzit! Iar medici dau neputinciosi din umere pt ca orice incearca e in zadar! Dar in schimb stiu nenumarate cazuri in care credinciosii sau vindecat in Bisericile Ortodoxe! Dar cine sa le vada astea? Ca voi zice-ti ca voi nu ati vazut nimic din toate astea! Dar voi nici de le vedeti tot nu le credeti! E trist cand din ignoranta si comoditate crezi tot ce place la ureche dar nu te sinchisesti sa vezi de si altu care sustine un alt punct de vedere zice sau nu adevarul! Voi va bazati doar pe ce se mediatizeaza din greu si nu dati crezare marturiilor celor ce au trecut prin situatii in care Harul Lui Dumnezeu i-a vindecat de boli incurabile, de cancer si de tot felul de alte boli! Mintea noastra ii un lucru misterios poate fi mai rea decat un cal cu obloane! Daca tiai pus ceva in minte si nu mai vrei sa vezi altceva inafara de ceea ce tiai pus in minte, no sa vezi! Dar un cal cu obloane desi privirea ii e restrictionata el poate totusi sa-si intoarca capus stanga dreapta si poate vedea si alternativele nu doar in fata!

floare de crin

#95 vai de voi

2018-10-10 11:57

Problema voastra este ca respingeti ce nu sunteti capabili sa intelegeti. Problema nu e Biblia, care e insusi cuvantul lui Dumnezeu. Iar calitatea asta nu o are nici Coranul, nici vreo alta carte a altei religii. Pentru ca doar religia crestin-ortodoxa non-ecumenista a fost intemeiata de insusi Dumnezeu intrupat pentru noi oamenii. Nu confundati Biblia cu interpretarile eronate date ei de catre eretici, care au dus la crime intr-adevar si pacate mari. Eretici sunt toti cei non-ortodocsi, inclusiv ortodocsii ecumenisti. Si nu confundati Biblia cu pacatele crestinilor, chiar declarati ortodocsi. Diavolii atat asteapta pentru a-si atrage adepti in hula impotriva lui Dumnezeu. 

Domnul si sfintii Sai sa va lumineze sa va lepadati de smintelile si ispitele ce va tulbura mintea.

Si sa veniti catre adevarata credinta, cea crestina si ortodoxa de stil vechi, fara ecumenism in ea si fara comuniune cu ecumenistii. Adica la Biserica Ortodoxa de Rasarit din Romania.

Asa sa va ajute Dumnezeu, sa va botezati daca nu sunteti botezati, si sa va mantuiti. Caci fara dreapta credinta si viata curata si lupta impotriva pacatului nu e mantuire.

 

 

o pacatoasa

#96 Re:

2018-10-10 12:08

#44: Marina -  

Duduie draga, nu orice discriminare e neaparat un rau. Si daca tolerezi absolut orice asta nu te face neaparat un om bun si destept. A discrimina inseamna a face diferenta, uneori intre bine si rau. Discriminarea pe nedrept e altceva. Dar nu e cazul astazi.

Binder

#97 ESTI HANDICAPAT...

2019-03-22 19:57

PAGINA VOASTRA SPURCATA TREBUIE HACKUITA SA NU VA MAI BATETI JOC DE CREDINTA HANDICAPATILOR!

Un om ca oricare altul

#98 Ordinăria ordinăriilor!

2019-11-17 13:11

Oameni buni ce ati semnat cu atâta ardoare acest rahat de petiție, vedeți că s-ar putea sa vă fi semnat aderarea la osânda vesnică!

Treaba voastră, dar s-ar putea să nu muriti de moarte bună, asemenea sodomiților...