Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

NEWS :

#35863 Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor

2015-04-01 14:32

Revolta salariaţilor faţă de măsura eliminării primelor de vacanţă şi zvonul privind 400 de concedieri.

 

 

Decizia de eliminare a primei de vacanţă la CET Govora şi perspectiva concedierii a circa 400 de salariaţi generează primele manifestări de revoltă la această societate comercială cu capital integral de stat. Potrivit unor surse sindicale, în urmă cu două săptămâni, peste 50 de oameni au protestat faţă de această situaţie: „Conducerea a dispus să fie tăiate primele de vacanţă, iar cei care deja le-au încasat, să le restituie. În plus, se aude că vor fi daţi afară în jur de 400 de oameni din cauza problemelor economice. Şi nu este vorba despre cei preluaţi de la minele Berbeşti şi Alunu, ci strict de cei de la Râmnicu Vâlcea. Să ne explice directorul general, Mihai Bălan, care este situaţia, nu să ne ţină cu orele pe la uşă. Acum vreo două săptămâni, peste 50 de oameni au protestat şi au vrut să stea de vorbă cu el, pentru a le spune adevărul. Cum încă mai credem în domnul director, deşi, zilnic, ne dă din ce în ce mai puţine motive, i-am liniştit pe cei care au protestat şi i-am trimis la lucru”, a declarat pentru Indiscret în Oltenia unul dintre liderii de sindicat ai CET Govora. Potrivit aceleiaşi surse, la CET ar putea fi eliminate şi bonurile de masă. Până la recenta preluare a personalului de la minele Berbeşti şi Alunu, CET Govora a avut aproximativ 1.200 de salariaţi.

Nici directorul Mihai Bălan şi nici Gheorghe Păsat, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, instituţie în subordinea căreia se află CET, nu au putut fi contactaţi pentru a explica această situaţie. 

http://www.indiscret.ro/articol

Raspunsuri


Musafir

#35867 Re: Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor

2015-04-01 15:03:04

#35863: NEWS : - Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor 

Scoteti cocletii la vedere!
Transferati-i pe cei din conducerea SVO si pe mentorul lor craunelius ciornev la CET sa va apere asa cum ne-au aparat pe noi in combinat (adica in combinatie cu zlotii lui zaremba)!