Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#33173 Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA

2015-02-04 16:29

#33159: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM V 

 bai creanta ametita, turmentata, bolnava psihic, bai neintelesule , bai complexatule , cati trebuie sa iti mai spuna ca esti prost ca sa iti dai si tu seama ca esti prost?

De multe ori te citesc doar din amuzament si sa ma minunez si sa ma bucur ca altii sunt mult mai prosti si mai naivi ca mine.

Copiezi de pe saituri cuvinte si expresii pe care nici tu nu le intelegi si ni le redactezi noua  sa ne impresionezi , dar din pacate pici in derizoriu si penibilitate.

Nu esti decat un papagal asemanator altui papagal care raspunde la numele de Retard F.

Daca vom mai traii si peste doi ani si peste cinci ani si peste zece ani si va mai exista aceasta petitie vom citii aceleasi texte si aceleasi creante. Cred ca si din mormant ne vei transmite obsesiv "creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta"  pentru ca tu in mintea ta bolnava crezi si acum ca un naiv ca drepturile tale salariale erau creante si nicidecum plati curente.

Te-au /ne-au facut hotii la buzunare cum au vrut muschii lor in cardasie su guvernul Romaniei si judecatorul sindic.

Un singur lucru bun observ la tine, esti optimist asa cum sunt toti bolnavii mintali

 

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.

#33174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 16:45:39

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 BABUINIZATULE  FARA NEURONI SI SCOS DIN CONTEXT, PUNE DRACU MANA PE CARTE SI CARTI SI BAGA NASUL IN ALTE INSOLVENTE RETARDULE, TE DAI SCULA PE BASCULA, TE APUCA RASUL, MIE CA TE APUCA PLANSUL RASULUI NENOROCITULE LA CAT DE BOU ESTI SI INSISTI.

PLATI CURENTE, DAR CE AI MAAAA TU  AI TRIFAZIC IN CAP, SAU AI PLATI MONOFAZICE SA STIM SI NOI CE CURENT TE EXECUTA MEREU IN SINAPSA AIA LIPSA DE O AI SI INSISTI SA PIERZI SI PROCESE PE  CRETINIZAREA TA SI INEPTIILE PE CARE LE SUSTII CU DEFINITIV SI IREVOCABIL DATE DE TOATE INSTANTELE JUDECATORESTI DACA INSISTI ASA.

NU ITI ESTE MAAAAAA NEMERNICULE RUSINE DE CE AI COMIS SI INCERCI SA INSISTI CA TU AI DREPTATE SI TE TRIMITE ORICINE ACASA CU CRETINISMELE DE LE COMITI SAU LA PSIHIATRU CA ACOLO ITI ESTE ROLUL TAU DE  LIBIDINOS SI LINGUSITOR, PRESUL SI MURDARUL SCUIPATURILOR CELOR DE TE INCHINI TU CU STOICISM.

CREANTE, TI S-A EXPLICAT SI  TI SE PUNE IN VEDERE ORICAND ACEASTA FORMA DE CREANTA DACA NU ERA INSCRISA IN ACTE, BOLOVANULE LE PIERDEAI..., ELE DEVENIND PENTRU INSOLVENTE STERSE CA DATORII FARA ACEST TERMEN CREANTE, TERMENUL DE CREANTA FIIND IN INSOLVENTA SI IN TOATE CAZURILE CONSIDERATE SUME NEACHITATE SI TRECUTE IN ACTE, ORI TU PRIN PLECARE IN DISPONIBILIZARE COLECTIVA SI CONFORM DECIZIEI CARE ESTE PUBLICA PE ACEASTA PETITIE, TI S-A ASIGURAT SUMA DE CATRE OLTCHIM PRIN CREANTA TRECUTA  IN ACTE CARE ESTE PRIORITARA SI OBLIGATORIE LA ACHITARE, PRIMII BENEFICIARI DE ACESTE SUME DIN TABELUL DE CREANTE.

BOALA TA SI DERAIEREA FAZELOR, TRIFAZICILOR PLATI SI PRINCIPIILOR TALE SI MULTOR DEVIERI PSIHICE PRIN PLECAREA IN FATASMAGORIILE DE LE SUSTII TE-AU FACUT NU NUMAI SA PIERZI PROCESE CU INCHISE IREVOCABILE SI FARA DREPT DE ATAC DAR SI CU CONFIRMAREA A CEEA CE SE INTAMPLA ZILNIC IN JURUL TAU SI TU TOT ORP, SURD, CU DEVIERI GROSOLANE DE COMPORTAMENT INSISTI SA NE DEMONSTREZI CA ESTI DE SOCOLA SI SPITALUL NR.9.

DA. AM CONFIRMAT SI CONFIRM, NU VA LAS, SA MAI VA MASCARITI VOI PARERILE, DEVIERILE, INSISTARILE SI TOATE FAPTELE COMISE DE VOI IN ILEGALITATE SI DETURNARILE DE ADEVAR, FAPTELE VOASTRE NEMERNICE.......TOATE.

TE DOARE, VA ROADE SI MURITI PE LIMBA VOASTRA.

SA NU DAI DIN RAS IN BOCETE DE PLANS LA CAT DE CRETIN NE DOVEDESTI ZILNIC CA ESTI, TI-AI BATUT SI V-ATI BATUT JOC DE BANII DISPONIBILIZATILOR, O PARTE DIN EI CARE AU FOST MAI NAIVI SI SLABI DE INGER, O SA VADA MULTI DINTRE CEI CARE V-AU CREZUT CU CAT RAMAN DIN SCOPUL VOSTRU, ATUNCI SE VOR TREZI MULTI CA, I-ATI FURAT, HOTILOR.

ASTA SCRIE IN DECIZIE:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

FARA TEXTUL RESPECTIV, SE PIERDEAU SUMELE DE BANI.

ACUM ACESTE SUME MARE PARTE DIN ELE SUNT  POPRIRE LA AVOCATI SI ALTE INSTITUTII, AU AVUT ALTII GRIJE SA CONTESTE TERMENUL DE CREANTA SI MULTE ALTE FAPTE LOR...

DIN CAUZA ASTA MULTI NU-SI VOR LUA BANII SALARII PLATI COMPENSATORII, ELE SE ACHITA DE OLTCHIM, DAR DERBEDEII AU AVUT DEJA PLANUIT CUM SA LE SIFONEZE DIN SUME, FIRESC EI RAMAN PACALITII, NUMAI CEI CARE AU PARTICIPAT...., O MICA PARTE DIN DISPONIBILIZATI, MAI NAIVI SI SLABI DE INGERI.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:23:17


CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 18:22:11

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 TI-AM MAI SPUS SI NU NE CREZI, DEVENITI EXEMPLE LA FACULTATILE DE PROFIL DIN TARA LA CAPITOLUL, ASA NU. VETI FI RIDICULIZATI SI SUNTETI PRIMII CARE PIERDETI PE LIMBA VOASTRA PENTRU CA NU VA SUSTINETI CREANTELE SALARIALE SI VENITI CU TERMEN DE PLATI CURENTE DE PARCA ATI FI CUPLATI LA PRIZA DE CURENT ELECTRIC, CE NEBUN JUDECATOR AR FI ALA SA VA MAI DEA SI DREPTATE, FIRESC A INCHIS CAZUL CU IREVOCABIL SI DEFINITIV SA NU MAI AIBE SI ALTII DE SUFERIT DUPA CRETINISMELE PE CARE LE SUSTINETI.


Musafir

#33191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 18:25:26

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 Vezi ca l-ai suparat si acum se infoaie la tine ca o pietareasa istericata si iti da cu blesteme. E nebun omul, zau!