Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #33173 Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA

2015-02-04 16:29

#33159: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM V 

 bai creanta ametita, turmentata, bolnava psihic, bai neintelesule , bai complexatule , cati trebuie sa iti mai spuna ca esti prost ca sa iti dai si tu seama ca esti prost?

De multe ori te citesc doar din amuzament si sa ma minunez si sa ma bucur ca altii sunt mult mai prosti si mai naivi ca mine.

Copiezi de pe saituri cuvinte si expresii pe care nici tu nu le intelegi si ni le redactezi noua  sa ne impresionezi , dar din pacate pici in derizoriu si penibilitate.

Nu esti decat un papagal asemanator altui papagal care raspunde la numele de Retard F.

Daca vom mai traii si peste doi ani si peste cinci ani si peste zece ani si va mai exista aceasta petitie vom citii aceleasi texte si aceleasi creante. Cred ca si din mormant ne vei transmite obsesiv "creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta"  pentru ca tu in mintea ta bolnava crezi si acum ca un naiv ca drepturile tale salariale erau creante si nicidecum plati curente.

Te-au /ne-au facut hotii la buzunare cum au vrut muschii lor in cardasie su guvernul Romaniei si judecatorul sindic.

Un singur lucru bun observ la tine, esti optimist asa cum sunt toti bolnavii mintali