Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC

2015-02-04 16:53

#33175: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT 

 BAAAA CONSTATATORUL JEGURILOR, VETI DA DRACU DE FAPTELE NEMERNICE CU CARE VA OCUPATI. LE-ATI FURAT BANII, MULTI O SA CONSTATE CU CE SUME RAMAN EI IN BUZUNARE DUPA SCLIFOSELILE,  MASCARADELE, MAIMUTARELILE, PORCISMELE  SI MIZERIILE CU CARE VA OCUPATI SI ALTE FAPTE..., ATI DISTRUS VIETI SI FAMILII, HOTILOR.

ASTA SCRIE IN DECIZIE:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

FARA TEXTUL RESPECTIV, SE PIERDEAU SUMELE DE BANI.

ACUM ACESTE SUME MARE PARTE DIN ELE SUNT  POPRIRE LA AVOCATI SI ALTE INSTITUTII, AU AVUT ALTII GRIJE SA CONTESTE TERMENUL DE CREANTA SI MULTE ALTE FAPTE LOR...

DIN CAUZA ASTA MULTI NU-SI VOR LUA BANII SALARII PLATI COMPENSATORII SAU MARE PARTE DIN SUMA DE O AU DE PRIMIT, ELE SE ACHITA DE OLTCHIM, DAR DERBEDEII AU AVUT DEJA PLANUIT CUM SA LE SIFONEZE DIN SUME, FIRESC EI RAMAN PACALITII, NUMAI CEI CARE AU PARTICIPAT...., O MICA PARTE DIN DISPONIBILIZATI, MAI NAIVI SI SLABI DE INGERI.


Musafir

#33177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collectiv

2015-02-04 17:20

#33176: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC 

 bai cretinel, vezi ca te contrazici singur. Pai nu ne spunei tu cu muianul tau (tasta) ca o sa ne luam toti banii conform legii insolventei?

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure colle

2015-02-04 17:22

#33177: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collectiv 

 PE VOCABULARUL TAU DE " MUIAN" V-ATI INMUIAT DEFINITIV,  LUATI BANII TAMPITULE, NUMAI CA AIA DE ATI CREZUT IN EI VA TAXEAZA SI SUMA DE O SA  PRIMITI NU ESTE TOATA PENTRU CA  V-ATI DAT ACORDUL..., BANII OFICIAL II LUATI SI II LUAM TOTI, ESTE CORECT, NUMAI  CA TU SI AMICII TAI ATI AVUT GRIJE SA-I INJUMATATITI SAU MAI RAU SA-I PIERDETI PE TOTI, CA LA POKER, SAU TABLE, ZARURI...ETC. INAINTE DE AI INCASA SI CU FAPTE COMISE DE VOI..., CA, MULTI DIN VOI STITI SA JUCATI SI UITE ASA V-AU FACUT BAIETII CU ALBA-NEAGRA IN PARCULET PE-O BANCA.

ASTA SCRIE IN DECIZIE:

 

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

 

FARA TEXTUL RESPECTIV, SE PIERDEAU SUMELE DE BANI. ASTA TREBUIA SA SUSTINETI TOTI, N-ATI VRUT...!!!!

 

ACUM ACESTE SUME MARE PARTE DIN ELE SUNT  POPRIRE LA AVOCATI SI ALTE INSTITUTII, AU AVUT ALTII GRIJE SA CONTESTE TERMENUL DE CREANTA SI MULTE ALTE FAPTE LOR...

DIN CAUZA ASTA MULTI NU-SI VOR LUA BANII SALARII PLATI COMPENSATORII SAU MARE PARTE DIN SUMA DE O AU DE PRIMIT,  ELE SE ACHITA DE OLTCHIM, DAR DERBEDEII AU AVUT DEJA PLANUIT CUM SA LE SIFONEZE DIN SUME, FIRESC EI RAMAN PACALITII, NUMAI CEI CARE AU PARTICIPAT...., O MICA PARTE DIN DISPONIBILIZATI, MAI NAIVI SI SLABI DE INGERI.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:27


NAOMI

#33181

2015-02-04 17:32

Gaoaza mon amur ,unde esti agramat mic hai intoarcete un pic.

BREAKING NEWS:

#33182 Decizii definitive în dosarul "Mită pentru arbitri": "greii" au intrat la închisoare

2015-02-04 17:33

Decizii definitive în dosarul "Mită pentru arbitri": "greii" au intrat la închisoare

Azi s-a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul "Mită pentru arbitri"! Iată pedepsele primite de oamenii de fotbal implicaţi:
 

Cornel Penescu (fost patron FC Argeş) - 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea drepturilor

Gheorghe Constantin (fost şef CCA) - 5 ani de închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea drepturilor

Sorin Corpodean (fost arbitru) - pedeapsă majorată de la 3 la 4 ani cu suspendare, durata termenului de încercare majorată de la 7 la 8 ani

Marcel Lică (fost vicepreşedinte CCA) - 3 ani de închisoare cu suspendare

Sorin Caia (fost arbitru) - 3 ani de închisoare cu suspendare

Lucian Dan (fost arbitru) - 3 ani de închisoare cu suspendare

Aurelian Bogaciu (fost arbitru) - 3 ani de închisoare cu suspendare

Liviu Făcăleaţă (fostul director al societăţii PIC) - 5 ani de închisoare şi 3 ani interzicerea drepturilor

Dan Libertatu (fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş) - 3 ani de închisoare

"Centralii" şi asistenţii din lotul de elită au ajuns în faţa judecătorilor pentru corupţie. Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a fost acuzat de procurorii din Trivale că împărţea bani negri pe bandă rulantă la arbitri, observatori şi oficiali FRF pentru a-şi asigura arbitraje favorabile, pentru a avea prioritate la distribuirea brigăzilor comode şi protecţie la vîrful CCA!

În total, dosarul cuprinde 14 persoane: 8 din fotbal şi 6 din anturajul lui Penescu. Perioada vizată: partide din sezonul 2008-2009.

Sursa: gsp.ro


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/d
Follow us: realitatea on Twitter
BREAKING NEWS:

#33183 BREAKING NEWS DNA cere arestarea preventivă a Elene Udrea pentru luare de mită

2015-02-04 17:39

DNA cere arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru luare de mită


DNA cere aviz de la Camera Deputaților pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, informează un comunicat al instituției. Sesizarea a fost trimisă ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a acesteia pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite, cărora li s-a mai adăugat și infracțiunea de luare de mită. Solicitarea de arestare preventivă ar putea fi votată în plenul Camerei Deputaților săptămâna viitoare, după ce va trece în prealabil de Biroul Permanent al Camerei și de Comisia Juridică.
 

Solicitarea de arestare preventivă a fost emisă pentru cele trei capete de acuzare din dosarul ”Gala Bute”. Noutatea o constituie infracțiunea de luare de mită pe care procurorii DNA i-o atribuie Elenei Udrea.  

”În completarea comunicatelor privind suspiciunea săvârșirii unor fapte de corupție în legătură cu organizarea și finanțarea unei gale internaționale de box profesionist, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus extinderea cercetărilor față de UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită”, se arată în comunicatul DNA.

Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - doamna Laura Codruța Kövesi a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării:

1. Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de UDREA ELENA GABRIELA pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

2. ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului de UDREA ELENA GABRIELA pentru săvârșirea a trei infracțiuni:

abuz în serviciu;tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene;

folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite;

luare de mită.

Faptele au legătură cu atribuirea și folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2010 – 2012, se mai arată în comunicat. 

Prezentele cereri intră sub incidența prevederilor Codului de Procedură Penală și ale Constituției României, prin urmare, persoana față de care s-a solicitat sesizarea pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale, respectiv încuviințarea arestării preventive, beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Reamintim că astăzi, Comisia juridică a dat aviz favorabil pentru ridicarea imunității Elenei Udrea. Aceasta a declarat, la Palatul Parlamentului, că le va solicita colegilor din Comisia Juridică să dea un aviz favorabil pentru încuviințarea începerii urmăririi penale a sa, în dosarul ”Gala Bute”. 

Elena Udrea a stat în comisie doar zece minute, iar la ieşire a declarat că a solicitat colegilor din comisie să dea un aviz favorabil pentru începerea urmăririi sale penale. Comisia juridică a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat.

”O să văd acum, nu o să mă dezic de susțierea pe  care am acordat-o 10 ani pentru independența Justiției. Voi cere colegilor sa dea aviz favorabil, astfel încât să existe un vot în plen, nu voi veni în Parlament să imi susțin cauza în niciun fel. Voi cere colegilor din comisie sa dea un aviz favorabil, un lucru este clar, se spunea ca Udrea a luat spaga în ”Gala Bute”, iata ca dupa 4 ani, nici procurii nu au demonstrat asa ceva”, a spus Elena Udrea.

Udrea a spus că, dacă îşi dădea demisia din Parlament, trebuia ca preşedintele Iohannis să dea aviz pentru începerea urmăririi sale penale adăugând: "un fost ministru de avid nu scapă". Ea spus că nu va veni în Parlament să-şi susţină cauza în niciun fel.

DNA a cerut luni aviz de la Parlament pentru începerea urmăririi penale 

În dosarul "Gala Bute", Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut luni aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, fiind suspectaţi de fapte de corupţie. După ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, deputatul PMP a declarat că implicarea sa în dosarul "Gala Bute" este legată de declaraţiile pe care le-a făcut la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea, arătând că este o încercare de "intimidare" şi de "decredibilizare" a sa.

"Mi se pare evident în acest dosar ("Gala Bute", n.r.) că apariţia lui este legată de declaraţiile pe care le-am făcut la adresa generalului Coldea. Nu se poate să faci percheziţii la patru ani şi ceva de la eveniment, ce mai poţi să găseşti după patru ani şi ceva? Consider că este o încercare de intimidare şi de decredibilizare a mea, într-un dosar de acum patru ani", a afirmat Udrea, la o conferinţă de presă. Udrea a mai spus că această încercare de decredibilizare a sa se face prin "îngroparea în acuzaţii, în cauze penale".

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat vineri, într-un interviu acordat Hotnews, că a intervenit la Victor Ponta pentru numirea Codruţei Kovesi la conducerea DNA şi că actualul şef interimar al SRI Florian Coldea a fost cel care a propus revenirea lui Kovesi de la Bruxelles, afirmând că cei doi au "o foarte bună relaţie". Udrea a mai precizat că a depus la DNA un denunţ împotriva actualului director interimar al SRI Florian Coldea, pe care îl acuză că a instrumentat campania împotriva sa, în denunţ fiind amintită şi Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

Musafir

#33184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC

2015-02-04 17:49

#33180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT 

 UN PIC MAI AI SI O SIMTI,UN PICUSOR SI ITI DAU ..UITA IN VIITOR GAOAZA.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:51


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:53


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:55


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 17:57


CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 18:22

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 TI-AM MAI SPUS SI NU NE CREZI, DEVENITI EXEMPLE LA FACULTATILE DE PROFIL DIN TARA LA CAPITOLUL, ASA NU. VETI FI RIDICULIZATI SI SUNTETI PRIMII CARE PIERDETI PE LIMBA VOASTRA PENTRU CA NU VA SUSTINETI CREANTELE SALARIALE SI VENITI CU TERMEN DE PLATI CURENTE DE PARCA ATI FI CUPLATI LA PRIZA DE CURENT ELECTRIC, CE NEBUN JUDECATOR AR FI ALA SA VA MAI DEA SI DREPTATE, FIRESC A INCHIS CAZUL CU IREVOCABIL SI DEFINITIV SA NU MAI AIBE SI ALTII DE SUFERIT DUPA CRETINISMELE PE CARE LE SUSTINETI.


Musafir

#33190 Re:

2015-02-04 18:23

#33165: -  

 Bai creanta SCOASA DIN CONTEXT, NU VREI SA IMI PAPI MUCII AIA DE CARE POMENESTI? RECTIFIC: ESTI DOBITOC, NU PROST!


Musafir

#33191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 18:25

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 Vezi ca l-ai suparat si acum se infoaie la tine ca o pietareasa istericata si iti da cu blesteme. E nebun omul, zau!


Musafir

#33192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 18:30

#33174: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 Ba psihopatule, istericatule, crizatule, baaaaaaa, CE DRACULUI FUMEZI? Tu esti de subiect de analizat cercurile psihiatrilor, zau.

Fanica far de frica

#33193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 18:32

#33189: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 Zi-le GOE, ca tu le zici cel mai bine. Lasa-i pe restul. Tu nu ai realizat ca esti YHE ONE, iar restul niste babuini? Ce naiba, fii tare coane! 

CREANTELE OLTCHIM.

#33194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC

2015-02-04 18:34

#33192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT 

 Paranoia si efectul halucinogenelor, plimba-ti FIZICUL ALA LA O DEZINTOXICARE, SIGUR ESTI AFECTAT SI NU MAI AI NICI TINTE, INCURCA-LUME, ai deviere de sept si ai inhalat in toate directiile, de ai facut scrum in cutia craniana de-i spui tu cap si ala saracul afectat de tine. Confuzatule. Eu n-am cerc,  nu sunt scos din context si-l opresc pe tampitelul ala de scos din context care contesta el si scoate din context ca asa-i place lui  sa fac contestatie si termenului de creanta, iar multi altii ca el din nefericire care o sa constate curand ce sume de bani au pierdut pe limba lui si altora ca el..., iar tu nu mai fuma baii... iarba, treci pe musetel, ala nu te afecteaza.

Scosul ala din context a profitat de naivitatea oamenilor si credulilor, marele savant de renume mondial care spune in loc de creante, espresia lui plati curente si se mai si mira si face tambalau de ce pierde el procesele cu irevocabil si definitiv inchise, ca-i marele savant cretin scos din context.


Musafir

#33195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 18:47

#33191: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 lasa-l frate ca traieste in lumea lui. Eu unul il inteleg. Fereasca Dumnezeu, nu mi-as dorii boala lui

CREANTELE OLTCHIM.

#33196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC

2015-02-04 18:52

#33195: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT 

 Ai dreptate,  uite pe cati de multi dintre noi a putut sa-i prosteasca in halul asta. Si ani de zile a sustinut tampenii si cretinisme pe unde dracu a fost si la minister si pe unde a mai trambitat numai tampenii..., multi si-au afectat sanatatea, multi au pierdut bani din cauza lui, multi au avut alte probleme din cauza unuia ca asta si multi altii ca  el care l-au sustinut in cretinismele lui....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 18:56


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-02-04 19:11


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-04 19:12



Musafir

#33200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collectiv

2015-02-04 19:17

#33196: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC 

 BA BOULE, omul nu te cita pe tine :))). Cat de confuzat esti frate:))))) Ai ajuns PROSTUL PETITIEI, rad astia si cu curul de tine. Bolovan esti ba!