Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#33174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM

2015-02-04 16:45

#33173: - Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA  

 BABUINIZATULE  FARA NEURONI SI SCOS DIN CONTEXT, PUNE DRACU MANA PE CARTE SI CARTI SI BAGA NASUL IN ALTE INSOLVENTE RETARDULE, TE DAI SCULA PE BASCULA, TE APUCA RASUL, MIE CA TE APUCA PLANSUL RASULUI NENOROCITULE LA CAT DE BOU ESTI SI INSISTI.

PLATI CURENTE, DAR CE AI MAAAA TU  AI TRIFAZIC IN CAP, SAU AI PLATI MONOFAZICE SA STIM SI NOI CE CURENT TE EXECUTA MEREU IN SINAPSA AIA LIPSA DE O AI SI INSISTI SA PIERZI SI PROCESE PE  CRETINIZAREA TA SI INEPTIILE PE CARE LE SUSTII CU DEFINITIV SI IREVOCABIL DATE DE TOATE INSTANTELE JUDECATORESTI DACA INSISTI ASA.

NU ITI ESTE MAAAAAA NEMERNICULE RUSINE DE CE AI COMIS SI INCERCI SA INSISTI CA TU AI DREPTATE SI TE TRIMITE ORICINE ACASA CU CRETINISMELE DE LE COMITI SAU LA PSIHIATRU CA ACOLO ITI ESTE ROLUL TAU DE  LIBIDINOS SI LINGUSITOR, PRESUL SI MURDARUL SCUIPATURILOR CELOR DE TE INCHINI TU CU STOICISM.

CREANTE, TI S-A EXPLICAT SI  TI SE PUNE IN VEDERE ORICAND ACEASTA FORMA DE CREANTA DACA NU ERA INSCRISA IN ACTE, BOLOVANULE LE PIERDEAI..., ELE DEVENIND PENTRU INSOLVENTE STERSE CA DATORII FARA ACEST TERMEN CREANTE, TERMENUL DE CREANTA FIIND IN INSOLVENTA SI IN TOATE CAZURILE CONSIDERATE SUME NEACHITATE SI TRECUTE IN ACTE, ORI TU PRIN PLECARE IN DISPONIBILIZARE COLECTIVA SI CONFORM DECIZIEI CARE ESTE PUBLICA PE ACEASTA PETITIE, TI S-A ASIGURAT SUMA DE CATRE OLTCHIM PRIN CREANTA TRECUTA  IN ACTE CARE ESTE PRIORITARA SI OBLIGATORIE LA ACHITARE, PRIMII BENEFICIARI DE ACESTE SUME DIN TABELUL DE CREANTE.

BOALA TA SI DERAIEREA FAZELOR, TRIFAZICILOR PLATI SI PRINCIPIILOR TALE SI MULTOR DEVIERI PSIHICE PRIN PLECAREA IN FATASMAGORIILE DE LE SUSTII TE-AU FACUT NU NUMAI SA PIERZI PROCESE CU INCHISE IREVOCABILE SI FARA DREPT DE ATAC DAR SI CU CONFIRMAREA A CEEA CE SE INTAMPLA ZILNIC IN JURUL TAU SI TU TOT ORP, SURD, CU DEVIERI GROSOLANE DE COMPORTAMENT INSISTI SA NE DEMONSTREZI CA ESTI DE SOCOLA SI SPITALUL NR.9.

DA. AM CONFIRMAT SI CONFIRM, NU VA LAS, SA MAI VA MASCARITI VOI PARERILE, DEVIERILE, INSISTARILE SI TOATE FAPTELE COMISE DE VOI IN ILEGALITATE SI DETURNARILE DE ADEVAR, FAPTELE VOASTRE NEMERNICE.......TOATE.

TE DOARE, VA ROADE SI MURITI PE LIMBA VOASTRA.

SA NU DAI DIN RAS IN BOCETE DE PLANS LA CAT DE CRETIN NE DOVEDESTI ZILNIC CA ESTI, TI-AI BATUT SI V-ATI BATUT JOC DE BANII DISPONIBILIZATILOR, O PARTE DIN EI CARE AU FOST MAI NAIVI SI SLABI DE INGER, O SA VADA MULTI DINTRE CEI CARE V-AU CREZUT CU CAT RAMAN DIN SCOPUL VOSTRU, ATUNCI SE VOR TREZI MULTI CA, I-ATI FURAT, HOTILOR.

ASTA SCRIE IN DECIZIE:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

FARA TEXTUL RESPECTIV, SE PIERDEAU SUMELE DE BANI.

ACUM ACESTE SUME MARE PARTE DIN ELE SUNT  POPRIRE LA AVOCATI SI ALTE INSTITUTII, AU AVUT ALTII GRIJE SA CONTESTE TERMENUL DE CREANTA SI MULTE ALTE FAPTE LOR...

DIN CAUZA ASTA MULTI NU-SI VOR LUA BANII SALARII PLATI COMPENSATORII, ELE SE ACHITA DE OLTCHIM, DAR DERBEDEII AU AVUT DEJA PLANUIT CUM SA LE SIFONEZE DIN SUME, FIRESC EI RAMAN PACALITII, NUMAI CEI CARE AU PARTICIPAT...., O MICA PARTE DIN DISPONIBILIZATI, MAI NAIVI SI SLABI DE INGERI.

Raspunsuri


Musafir

#33175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 16:52:58

#33174: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 bai psihoza maniaco-depresiva constat ca tu esti cel luat in deradere de mai multi musafiri ai acestei petitii si nu eu


Musafir

#33192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 18:30:12

#33174: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 Ba psihopatule, istericatule, crizatule, baaaaaaa, CE DRACULUI FUMEZI? Tu esti de subiect de analizat cercurile psihiatrilor, zau.