Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Quoted post

Anonim

#9

2015-01-24 08:17

Voi chiar nu pricepeti,NOI nu vorbim de asistentele vechi.NOi vorbim de ce se intampla in ultimii 5-10 ani poate in Romania.Toata lumea termina postliceala asta!!S-au inmultit "asistentii" ca ciupercile dupa ploaie!Sunt asistenti doar cu numele si atat.Eu stiu foarte bine ce spuneti dumneavoastra,stiu ca nu va convine,si ca stiti meserie,nu este vorba despre asta,este vorba de faptul ca asa cum unele asistente si-au continuat studiile si au facut facultatea intreaga,de 4 ani,asa sa o faceti si ceilalti daca vreti sa aveti aceleasi studii.Nu puteti sa cereti echivalarea doar cu 1 an,ca celalalte asistente nu au dat doar 1 an de examene si nu este corect deloc.V-ar conveni daca ati face facultatea asta 4 ani de zile si dupa cei doar cu postliceala sa vina sa ceara o echivalare doar cu 1 an de facultate?

Raspunsuri


Musafir

#18 Re:

2015-08-04 10:10:05

#9: Anonim -  

 nu va dati seama ca nu au cum sa echivaleze doar 1 an pentru ca pierd miile de euro.Facultatea de asistente are taxa pe un an egala cu taxa de doctorat,e doar o afacere,mare lucru nu se invata,nu ai cum sa mergi zi de zi la cursuri si sa ai si servici!!


Musafir

#32 Re:

2015-12-13 20:07:24

 

#9: Anonim -  

 In toata lumea se asistentele isi pot da echivala studiile la facultate devenind asistent medical diplomat. Nu conteaza cati ani faci de facultate ci daca esti in stare sa faci fata examenelor.

  Pana in anul 1990 putea deveni asistent medical doar cine intra la Liceul Sanitar. Crede-ma era o concurenta foarte mare , chiar si 8 pe loc. Cine nu intra in acest liceu in clasa a noua pierdea orice sansa de a mai deveni vreodata asistent medical.

  Nu era corect dar nici acum nu e corect ca noi sa nu avem sansa de a evolua si de a invata.

Poate peste cativa ani o sa fie facultatea de asistente de 5 ani , ce zici dupa 4 ani de facultate facute o sa mai faci inca 5 ?

Vezi ca e aberant !


Musafir

#88 Re:

2016-07-16 10:38:57

#9: Anonim -  

 Sunteți niște nimicuri! Habar nu aveți pe ce lume trăiți. Erau 10 candidați pe loc la examenul de intrare în liceul sanitar.Erau cei mai buni copiii din toate școlile. Puteți avea 10 ani de facultate ca nu vă duce capul să învățați nimic. Examenele se iau așa cum se știe la privat ( pe bani). Să dăm examen si sa vedem cine știe și cine nu dintre noi . O asistentă cu școală sanitară sau una cu facultate? De oameni ca voi sunt îngrijiți bolnavii din țara aceasta" fff bine" pentru că aveți studii superioare.Vai de bieții oameni si vai de voi ca sunteți mândrii tare de prostia voastră!