Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Quoted post

Anonim

#89

2015-01-18 11:53

Oameni buni,aceasta facultate de asta e infiintata,pt a avea studii superioare,De CE nu desfiintati toate facultatile si sa facem  toti postliceale  in loc de facultati daca nu va convine?Nu va este rusine sa aveti pretentii,noi de ce facem aceste facultati,de prosti?Voi terminati postlicealele alea fara sa va duceti deloc si habar nu aveti sa faceti nimic si spuneti de noi ca nu stim sa facem o injectie,sunteti de rasul lumii.Ne distrugem sanatatea in sesiuni!ca spre deosebire de voi noi avem o gramada de examene pe semeestru si pe voi va doare in fund.NUmai in Romania se putea asa ceva.E ca si cum ai pune un om sa devina MEDIC prin postliceala!Aceasta Facultate e recunoscuta la nivel european,diploma nu este de asistent medical(cum suntem vazuti in Romania ) ci NURSE(in Europa) asta este inca o dovada de diferenta dintre voi cu postliceala si cei  cu facultate.Daca sunteti in necunostiinta de cauza mai bine taceti.Numai comparati studiile medii cu studiile superioare.Este la mintea cocosului ca un om mai bine pregatit trebuie platit mai bine.Asta e valabila in orice domeniu nu doar in medicina,in orice domeniu daca esti mai bine pregatit esti platit mai bine.Puteti sa spuneti voi ce vreti,faptul ca suntem mai bine pregatiti decat voi se vede de la o posta!Este normal sa doara adevarul.Eu una daca as fi urmat o postliceala sanitara,sau orice fel de postliceala nu as fi avut tupeul sa vorbesc despre asa ceva,as fi stat in banca mea si imi vedeam de treaba daca nu sunt capabila de mai mult.Cum spuneam daca nu va convine faceti facultatea sa fiti si voi la acest nivel!Iar chestia cu nefrecventarea nu prea e valabila,mai ales la Craiova unde te duci indiferent ca esti asistent sau nu.

Raspunsuri

Cineva e cineva !

#291 Re:

2016-01-04 13:33:21

#89: Anonim -  

 Vai de capul vostru. ,daca erai deștept te făceai medic deodată. .,Cele care au postliceala au facut forma de învățământ existenta  în acel moment pt. funcția de asistent medical ,deci nu că nu a fi vrut cineva să facă această facultate..,problema e ca  asistentele cu postliceala  au deja experiență în domeniu și ar da oricând clasă uneia care a terminat facultatea de curând  (apropo ,colegele mele care si'au permis au făcut facultatea  la distanța și au diplomă de Nurse dar au făcut-o gen 2luni pe an ..,cu cadouri și  protocoale la profi..!!! ) ,deci sunt mai deștepte cu 2 luni pe an


Musafir

#292 Re:

2016-01-04 17:58:24

#89: Anonim -  

 Fetito, tare incuiata la minte esti! Dar cum ma asteptam, in ziua de azi si cei fara creier, care sunt incapabili sa priveasca un lucru din mai multe unghiuri, pot face o facultate! Nici nu ma astept sa intelegi la ce ma refer...dar te ajut putin: esti cam visatoare daca ai impresia ca in toate facultatile se invata, si daca banuiesti ca toti cei care vor sa lucreze in domeniul medical isi permit financiar sa faca o facultate ( spre surprinderea ta exista persoane cu bacul luat din prima care totusi opteaza pt postliceala, depinde de multe lucruri pe care tu nu le vezi : profilul din liceu, posibilitatea de a face meditatii, orasul natal, suportul financiar si multe altele). Si lasa facultatea din Craiova, de care se stie cat de buna e si cum se trec unele examene. Cunosc un caz in care un student la buget s-a retras pt ca nu isi permitea sa plateasca unele examenele, asa cum i se impunea, si s-a inscris la postliceala. Lasa vrajeala si nu te da desteapta ca te da gandirea de gol!


Musafir

#361 Re:

2016-05-17 12:10:17

#89: Anonim -  

 Tu ai putut alege, noi nu am avut de ales!!

Cerem echivalarea cei care nu au putut sa urmeze studiile superioare in acest domeniu deoarece aceasta facultate de asistent medical nu era înființată în România.

Ca sa intram în normalitate ar trebui sa ne dea dreptul sa putem echivala studiile postliceale cu studii superioare decât cei care nu au putut alege intre postliceala și facultate și cei care aleg studiile postliceale sa fie încadrați diferit de la angajare (cu mai puține atribuții) ca sa nu mai existe discriminarea de acum.

Crezi ca este corect sa lucrez cot la cot cu o asistenta cu studii superioare și la sfârșitul lunii remunerația sa fie diferita?

Crezi ca este corect sa ai colege care au prins primul tren de echivalare și sunt remunerate mult mai bine decât tine cu toate ca nu au atribuții în plus?

Crezi ca este corect ca au lăsat deschise "porțile echivalarii" decât până au făcut cei care tânjea după studii superioare? 

Crezi ca este corect sa mai facem încă 4 ani de studiu în acest domeniu în loc de un an?