Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31654 Re: Re: Re:

2015-01-02 18:32

#31652: - Re: Re:  

Au trecut doi ani de zile deoarece am fost pacaliti de sindicate si statul roman, au evoluat faptele lor si inca ei continua sa nu ne achite aceste drepturi legale, fapte in derulare si multe scorneli si scoatere din context chiar in public prin presa..., alte fapte. Ce s-a intamplat in procese..., ele continua..., cel de scoti din context. Ai cerut gresit si ai primit total gresit si o mare parte din acesti doi ani i-am pierdut pe tampeniile facute de falsi avocati si naivi ca tine si multi altii identici... Eu asta ti-am tot scris si tu nu vrei sa intelegi, sindicatele de pui tu palma sa le ti apararea si statul roman s-au ocupat de fapte ilegale si cu participarea unora ca tine si altii care sunteti scosi din context. Papagaliceasca si naivitatea prostiei pe care o porti la mistocareala proasta si scoasa din context, nu realizezi alte fapte comise..., nu numai ca au fost redirectionati banii in alte scopuri dar s-au OPRIT PLATILE CATRE BENEFICIARII DE DREPT SAU MAI GRAV AU FOST PLATI FACUTE CATRE UNU DIN CREDITORI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI DIN LISTA DE SE JUDECA LA PROCESUL INSOLVENTEI, INCLUSI NOI DISPONIBILIZATII CAT SI ANGAJATII PRIORITARI SI DE DREPT PRIMII LA ACHITARE DE PLATI CATRE DESTINATIE, NOI NAIVULE, ACESTEA SE PEDEPSESC SI JUSTITIA TREBUIE SI ESTE OBLIGATA SA CERCETEZE FAPTELE COMISE..., IMPREUNA CU ALTE  FAPTE SI DETURNARI DE SALARII... ALTE FAPTE...., SAU TOT EVIDENTIAT AICI PE PETITIE.

POTI SA STAI LINISTIT TU, TOT INCHIS SI SCOS DIN CONTEXTT RAMAI, VEI VEDEA ANUL ASTA CINE ARE DREPTATE SI DE CE DOI ANI AM FOST BLOCATI SI INCURCATI CHIAR DE UNII CA TINE  SCOSI DIN CONTEXT si multe altele...

 

Raspunsuri


Musafir

#31656 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:15:16

#31654: - Re: Re: Re:  

 Mi-am propus sa nu folosesc acele cuvinte dragi tie prin care vrei sa epatezi "scos din context" de care uzezi atat de des (mai schimba pari totusi pregatit). Daca cineva poate fi "condamnat" pentru scoatere din context, acela esti tu. Te contrazici si nu raspunzi decat la ce iti convine tie.

Pentru ca sustii sus si tare ca ne vom lua banii ,te-am intrebat "cand, cum si cat" . Ai raspuns in stilul tau la orice , dar nu la ce te-am intrebat.

Te-am mai intrebat de ce tu la pregatirea ta si istetimea ta nu ti-ai luat banii pana acum? Atunci nu erau aceleasi legi ca si acum? Atunci nu erau aceiasi vinovati ca si acum?

Totusi ai si tu dreptatea ta, nu sunt destept dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt prost si nici naiv , deaceea cred ca va venii timpul cad daca ai personalitate imi vei da dreptate. 

Referitor la "scos din context" , nu cred ca eu am afirmat vreodata ca sindicatele nu sunt de vina, ca statul roman nu e de vina, daca citeai atent vedei ca chiar am afirmat ca a fost o decizie politica, dar m=am ferit sa folosesc un alt cuvant drag tie "cardasie" cu toate ca ai dreptate. In cazul nostru principalul vinovat e sindicatul caruia i-am cotizat atatia ani, principalul vinovat e curva de Diculoiu. Acest sindicat trebuia sa ne sustina si sa fie altur de noi in toate infatisarile si la toate actiunile.

Dragul meu coleg , cum tu ai punctul tau de vedere, da-mi voie sa il am si eu pe al meu. Daca totul a fost o decizie politica neoficiala , tot printr-o decizie politica oficiala sau mai putin oficiala se poate rezolva cazul nostru , dar nu din fata calculatorului.

Apropoo , sa stii ca mai exista un vinova mai mare decat Diculoiu si acel vivovat suntem NOI. Noi toti
Facebook