Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-02 16:04



Musafir

#31652 Re: Re:

2015-01-02 17:05

#31645: - Re:  

Salariile compensatorii toti disponibilizatii le luam si toate drepturile...la fel si cei angajati vor primii toate drepturile, dupa, fiecare in parte cerem in instanta la judecatorul-sindic sau dupa caz la instante superioare, daune-interese (conform legii 85/2006, CCM, ITM, Codul muncii si toate legile in sustinere cu toate actele pe care le detinem ) prin calcularea lor de penalizari si confiscarea averilor acolo unde si-au insusit ei banii nostri, justitia va decide..., iar "

Daca tot le stii asa bine , intrebarea e cand, cum si cat? Au trecut aproape 2 ani , de ce nu am primit nimic? De ce nu ai cerut in instanta , judecatoor sindic sau dupa caz la instantele superioare pana acum? Oare pana acum ce am cerut? Mai vrei si penalitati, asta chiar e culmea nerusinarii.

Codul muncii si toate legile te sustin pe tine? Cine dracu oi fi tu? Probabil un naiv sau unul de-al lor . Confiscarea averilor? Ba esti dus rau, traiesti in Romania.

Nu intelegi ca tot ceea ce s-a intamplat cu tine, cu noi a fost o decizie politica neoficiala? Nu intelegi ca atata timp cat nu vei fce ceva care sa intoarca acea decizie in favoarea ta nimic nu se va intampla? Instantele si institutiile statului abilitate au batut palma pentru un compromis si nu mai pot lua alta hotarare?

Fraierica ghiozdan , banii tai au fost transformati in salarii pentru Talpasan, Popescu V., Alinut Smeu, sotii Spru si multi altii ca ei.

Singura ta sansa e sa continui sa speri, somn usor disponibilzatulei


Musafir

#31653 Re:

2015-01-02 17:17

#31646: -  

Unii din disponibilizati in loc sa fi stat pe la prefectura, pe la consiliul judetean, pe la guvern, pe la Oltchim, pe la alte puncte de lalaieli si pacaleli ( si angajatii fiind participanti...).... (angajatii salariati fiind muti si orbi la tot ce se intampla,... incasandu-le in continuare cotizatii  dar pierzandu-si locurile de munca pe viitor la fel  ca si disponibilizatii 2013...si sumele de bani fiind creante restante neachitate...), mai bine ne implicam pe procesul insolventei mult mai legal si cum se intampla chiar acum pe proceduri ale legii si legilor.... ( sindicatele fugind de acest proces vital Oltchimului...), nu ne lasam la mana avocatilor falsi pusi de sindicate chipurile sa ne sustina interesele (fals..sti stiti si voi de ce... ) sa ne pacaleasca... si nici la cei de ocoloesc voit legile sau scot din context tot, acestia fiind  sindicatele  si statul roman...."

Sa intelegem ca esti singurul destept ? Unde ai stat mai omule pana acum? Salveaza-ne si iti vom fi recunoscatori. Nu , nu e cazul , salveaza-te pe tine, ia-ti bani si fane in ciuda, dar pana acum de ce nu ai facut-o? nu ai nevoie de bani sau vrei sa se stranga penalitatile si dobanzile sa ii cureti pe astia de bani? Baga-i la puscarie dai dracului de nemernici, pai ce ei se pun cu tine? 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31654 Re: Re: Re:

2015-01-02 18:32

#31652: - Re: Re:  

Au trecut doi ani de zile deoarece am fost pacaliti de sindicate si statul roman, au evoluat faptele lor si inca ei continua sa nu ne achite aceste drepturi legale, fapte in derulare si multe scorneli si scoatere din context chiar in public prin presa..., alte fapte. Ce s-a intamplat in procese..., ele continua..., cel de scoti din context. Ai cerut gresit si ai primit total gresit si o mare parte din acesti doi ani i-am pierdut pe tampeniile facute de falsi avocati si naivi ca tine si multi altii identici... Eu asta ti-am tot scris si tu nu vrei sa intelegi, sindicatele de pui tu palma sa le ti apararea si statul roman s-au ocupat de fapte ilegale si cu participarea unora ca tine si altii care sunteti scosi din context. Papagaliceasca si naivitatea prostiei pe care o porti la mistocareala proasta si scoasa din context, nu realizezi alte fapte comise..., nu numai ca au fost redirectionati banii in alte scopuri dar s-au OPRIT PLATILE CATRE BENEFICIARII DE DREPT SAU MAI GRAV AU FOST PLATI FACUTE CATRE UNU DIN CREDITORI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI DIN LISTA DE SE JUDECA LA PROCESUL INSOLVENTEI, INCLUSI NOI DISPONIBILIZATII CAT SI ANGAJATII PRIORITARI SI DE DREPT PRIMII LA ACHITARE DE PLATI CATRE DESTINATIE, NOI NAIVULE, ACESTEA SE PEDEPSESC SI JUSTITIA TREBUIE SI ESTE OBLIGATA SA CERCETEZE FAPTELE COMISE..., IMPREUNA CU ALTE  FAPTE SI DETURNARI DE SALARII... ALTE FAPTE...., SAU TOT EVIDENTIAT AICI PE PETITIE.

POTI SA STAI LINISTIT TU, TOT INCHIS SI SCOS DIN CONTEXTT RAMAI, VEI VEDEA ANUL ASTA CINE ARE DREPTATE SI DE CE DOI ANI AM FOST BLOCATI SI INCURCATI CHIAR DE UNII CA TINE  SCOSI DIN CONTEXT si multe altele...

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31655 Re: Re:

2015-01-02 18:36

#31653: - Re:  

 Am procese si sunt in derulare ca toti cei care avem de fapt aceste procese, ce vrei sa-ti spun mai mult... ??? Scoaterea ta din context este total absurda si nu vei intelege poate niciodata si sub nicio forma la tot ce am publicat eu sa intelegi si tu si altii ca tine, pentru multi care au inteles continua in bine...,  insa tu si altii continuati in greseli. Daca nu vrei sa intelegi e vorba si de tine si de noi daca esti disponibilizat, ... am patit aceleasi fapte ilegale asupra noastra cu toti cei publicati si multi vinovati direct pe lege si legi care vor raspunde in fata justitiei la momentul respectiv.../. Ce o fi greu sa pricepi ca suntem in aceeasi oala si cu aceleasi fapte intamplate noua cat si celor care inca sunt angajati someri. Poate e prea greu sa intelegi daca tot scoti din context tot, asta esti si asa vei ramane...


Musafir

#31656 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:15

#31654: - Re: Re: Re:  

 Mi-am propus sa nu folosesc acele cuvinte dragi tie prin care vrei sa epatezi "scos din context" de care uzezi atat de des (mai schimba pari totusi pregatit). Daca cineva poate fi "condamnat" pentru scoatere din context, acela esti tu. Te contrazici si nu raspunzi decat la ce iti convine tie.

Pentru ca sustii sus si tare ca ne vom lua banii ,te-am intrebat "cand, cum si cat" . Ai raspuns in stilul tau la orice , dar nu la ce te-am intrebat.

Te-am mai intrebat de ce tu la pregatirea ta si istetimea ta nu ti-ai luat banii pana acum? Atunci nu erau aceleasi legi ca si acum? Atunci nu erau aceiasi vinovati ca si acum?

Totusi ai si tu dreptatea ta, nu sunt destept dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt prost si nici naiv , deaceea cred ca va venii timpul cad daca ai personalitate imi vei da dreptate. 

Referitor la "scos din context" , nu cred ca eu am afirmat vreodata ca sindicatele nu sunt de vina, ca statul roman nu e de vina, daca citeai atent vedei ca chiar am afirmat ca a fost o decizie politica, dar m=am ferit sa folosesc un alt cuvant drag tie "cardasie" cu toate ca ai dreptate. In cazul nostru principalul vinovat e sindicatul caruia i-am cotizat atatia ani, principalul vinovat e curva de Diculoiu. Acest sindicat trebuia sa ne sustina si sa fie altur de noi in toate infatisarile si la toate actiunile.

Dragul meu coleg , cum tu ai punctul tau de vedere, da-mi voie sa il am si eu pe al meu. Daca totul a fost o decizie politica neoficiala , tot printr-o decizie politica oficiala sau mai putin oficiala se poate rezolva cazul nostru , dar nu din fata calculatorului.

Apropoo , sa stii ca mai exista un vinova mai mare decat Diculoiu si acel vivovat suntem NOI. Noi toti


Musafir

#31657 Re: Re: Re:

2015-01-02 19:25

#31655: - Re: Re:  

 "Am procese si sunt in derulare "

Ai procese s sunt in derulare ......Oare pe ce lume traiesti? Nu ai auzit de acele hotarari definitive si irevocabile , asa zisele "copy paste" si de la Valcea si de la Pitesti? Mai omule nu ne ma aburii , revino-ti cred totusi ca esti matur. Acum traim intr-o alta Romanie? Nu este aceiasi si va fi aceiasi atata timp cat noi nu ne vom schimba, dar pentru unii e foarte greu.

Pentru noi , vara e prea cald, toamna ploua, iarna e prea frig , iar primavara ne ia pe nepregatite.

Somn usor disponibilizati oriunde v-ati afla, somn usor s tie, oricum cred ca tu esti intr-o visare continuua

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31658 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:28

#31656: - Re: Re: Re: Re:  

 Daca nu vei intelege Legea 85/2006 si tot ceea ce s-a publicat, atunci insisti sa credem ca nu numai ca esti scos din context, dai dovada de alte probleme si trebuie sa reiei scoala care sigur ai pierdut-o pe undeva, ori un specialist in domeniul explicarii termenilor si terminologiei care in lege se specifica si ti le-am tot aratat, refuzi sa intelegi, asta e problema ta si multora ca tine... Ti-am scris si observi iar ramai confuz "cand, cum si cat" si intrebi identic fara sa intelegi ce ti-am scris si repet, procesele continua, faptele au continuat si continua..., deee... este grea problema ta si multora ca tine. Numai ca eu nu ma ocup cu scoaterea din context ca tine si multi altii..., asta este..., pe tine si multi altii ca tine te preocupa mistocareala, injuratul si alte fapte..., e plina petitia cu tot ce doresti, daca nu te preocupa ramai in conserva ta de creanta obosita si scoatere din context. Toate sindicatele si ma refer la toate sunt vinovate. Nici nu-ti atac punctul de vedere, te fac si am redat si reeditat si republicat poate-poate vei intelege sa nu mai scoti fraze dintr-o fraza si sa nu mai scoti termeni dintr-un intreg ca dovedesti singur ca esti scos din context, legile nu sunt rastalmacite si nici dupa cum bate vantul la urechea ta sau altora ca tine...

Eeeee uita ca asa imi faci mereu ultima fraza iti dau dreptate, ce sa facem..., NOI suntem de vina ca toleram si multi altii dintre noi care au facut alte fapte regretabile din randul nostru salariati fosti si actuali Oltchim, care mai mult au alimentat si alimenteaza in directii gresite si voite sa fie asa, intrebarea este de ce fac astfel de fapte, sau au comis astfel de fapte..., si multe altele care dovedite sau ocupat total in sens invers urmariri pasilor din legea insolventei si au ajutat sindicatele si statul roman sa ne deturneze sumele de bani si Oltchim inchis, intrebarea este de ce????

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-02 19:30


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31660 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:34

#31657: - Re: Re: Re:  

 Iar scoti din context fraze si cu asta te ocupi si va ocupati, CITESTE LEGEA SI LEGILE SI CAUTATI UN TRADUCATOR PENTRU CA ESTE CACIALMA IN CAPUL TAU SI MULTORA CA TINE. De ce???? Procesele de le-ai incheiat cu irevocabile si definitive, sunt din vina avocatilor falsi si pentru ca nu ati fost reprezentati si sau ati dus dovezi anapoda impreuna cu alte fapte care sunt de tot rasul plansului.... Puteati sa mergeti si la HAGA daca cereti bani si nu creante salariale.... procesele se inchideau la fel, asta este... si nu mai scriu nimic, e de toata jena cu ce va ocupati. Romania asta de spui tu are legi, le avem si noi, avem acte corect scrise si conforme cu adevarul, dee..., ma faci sa scriu de voi ce cretinitati ati facut si sa rada altii... las-oo asa..., nu mai scoate fraze si nimic din context. Vei sta si vara, toamna, iarna,primavara si ti-au demonstrat-o zilnic cei la care ai picat in genunchi si nu mai scriu cate ai facut...., las-o asa ca esti om batran si minte... ciu ciu.

Noapte buna ramane in capul tau si multora ca tine. Asta este.


Musafir

#31661 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:49

#31658: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Legea 85 nu am citit-o de la tine pentru ca nu tu esti cel care a emis-o , tu esti doar unul care a copiat-o si a postat-o pe aceasta petitie sa para interesant.Eu am inteles-o destul de bine sau mai bine zis destul de bine pentru unul care nu are studii juridice si nici nu vrea sa para interesant. Parerea mea despre tine ti-am mai spus-o si iti mai spun ceva , esti un tip confuz dar simpatic

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:55

#31661: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Legea nu e vorba de copiere,  e grea problema la tine... si dovedita stintific. Este  repubilcare ( ma faci sa rad de nici nu mai pot scrie ), doar e LEGE. Nu sunt ponta si nici nu e vorba de doctorant daca intelegi ceva, ala a plagiat ca nu a adus nimic nou in sustinere, a facut copy-paste la descrierea legilor si interpretarilor din legi ceea ce faci tu numai ca il plagiezi pe un alt nestiutor si scos din context, asta a facut ponta, mai ales ca era vorba de doctorant. Nu ai inteles nimic, daca insisti sa scoti tu din context fraze, ne-ai convins pe toti cat de rupt de realitate si scoatere din context esti. Nici nu ne intereseaza parerea ta atata timp cat ai ceata de noapte buna din capul tau, concluzia om batran si minte...ciu ciu.


Musafir

#31663 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:57

#31660: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re:  

 "cei la care ai picat in genunchi si nu mai scriu cate ai facut"

Un singur lucru sa stii despre mine. Nu am stat si nu voi sta niciodata-n viata mea in genunci infata nimanui indiferent de situatie.

Oricum iti doresc succes si chiar m-as bucura sa aud maine sau intr-un viitor apropiat ca ti-ai recuperat dreptul tau legal 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31664 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 20:01

#31663: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Scoaterea ta din context este umilinta la care participi, te-ai jurat degeaba... E suficent sa ne demonstrezi si sa insisti aici, ai plans, ai injurat , spurcat, facut muuulte altele care ti le sti...., nici nu trebuie sa-ti argumentez eu, stiu cei de langa tine, persoanele cu care esti in scoatere din context.

Trebuie sa intelegi succes, vine dar pentru toti, .... dezamagirea mare vine ca Oltchim e gata... judetele Valcea si Arges, numai ca multi au crezut ca sunt soferi dar nu au carnet si sau urcat si bauti, drogati... la volan, fara sa aibe accept dar impusi de alti sabotori  la fel ca si soferul fals si multe alte fapte...


Musafir

#31665 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 20:04

#31662: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Am inteles tot. Esti mai despept decat nemernicul de Ponta. Oare de ce nu esti tu primul ministru al Romaniei? Ai o parere foarte buna despre tine , dar sa stii ca e doar parerea ta .

P.S. nu am inteles , tu de fapt nu ai copiat legea de pe vreun sait si ai afisat-o pe aceasta petitie , tu de fapt ai reeditat-o si republicat-o. Bravo tata

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 20:07

#31665: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Stima noastra si mandria, scoala ta sovietica nu te-a invatat nimic. O LEGE este LEGE, nu rastalmacire la care chiar unii ca tine ati participat cu multe alte fapte..., DA, LEGEA ESTE REPUBLICATA DE PE SITE-UL DE DREPT LEGAL,  LA MAI MULTE RE.RE.RE. REPETITII AICI PE PETITIE, poate te prinzi si tu de ce scrie in ea, insa esti rupt din context si precum scoti frazele asa ramai, rupt..., dar in capul tau... de noapte buna si ciu ciu.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31668 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 20:19


Musafir

#31669 VESTE BUNĂ ... SAU MINCIUNA?

2015-01-02 20:32

http://www.voceavalcii.ro

Economie

VESTE BUNĂ: Milionarul Vuza încă vrea să cumpere OLTCHIM

Ian 02, 2015 Scris de  Magda POPESCU

Milionarul Ștefan Vuza, prezent în TOP 300 cei mai bogaţi români are o avere estimată la 120-130 de milioane de euro și ocupă un onoront loc 33 în acest clasament.

Vestea bună pentru vâlceni este aceea că cel care controlează „Grup Serviciile Comerciale Române" este decis în continuare să cumpere combinatul OLTCHIM din Râmnicu Vâlcea. Mai mult, Ștefan Vuza a găsit și un partener străin de mare anvergură.

Milionarul consideră că astăzi, criza nu mai este o amenințare pentru el. Toate cele 19 fabrici ale grupului sunt pe profit și a scăzut semnificativ gradul de îndatorare către bănci. În plus, rezultatele financiare, în urma investițiilor făcute în capacitățile de producție, îl fac să vorbească fără nicio îndoială de un trend ascendent, arată Vocea Transilvaniei.

Din păcate, însă, ultima strigare pentru privatizarea combinatului s-a consumat în această lună, niciun doritor nefiind interesat cu adevărat de cumpărarea OLTCHIM SA. Tocmai de aceea, privatizarea a ieșit din discuție, urmând ca Oltchim să fie reorganizat în următorii trei ani.


Musafir

#31670

2015-01-02 20:32

Ca sa nu mai vorbim in van,bani se vor da cand Oltchimul v-a fi privatizat(putin probabil),la iesirea din insolventa si la faliment (cel mai plauzibil).Si daca tot vorbiti ca legea este lege atunci de ce dracului sunt drepturi salariale la masa credala(bani de la CAR si avansul pe o luna )asa ca legea nu este chiar lege ptr.UNI ,vorbim dar alti isi fac mendrele prin legi.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-02 20:37


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31672 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-02 20:40

#31670: -  

 

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 Banii trebuiau achitati pe lege si trebuie achitati URGENT!!!!!!!!!!! NU SCRIE NICAIERI IN LEGE LA PRIVATIZARE SAU PROFIT...etc, IESIRE DIN INSOLVENTA,  CARE DIN CONTRA SPUNE ACHITA RAPID, URGENT,   NICIDECUM ALTE SCOATERI DIN CONTEXT FORMULATE DE HABARNISTI .... Restul sunt fapte la care justitia trebuie sa cerceteze de ce nu au ajuns la destinatar... plus multe alte fapte... chiar publicate si pe petitie, fosti si actuali salariati pe Legea 85/2006 care specifica sa se faca achitari si nu sa se intrerupa platile,... ceea ce s-a intamplat fara voia celor pagubiti si furati de drepturi (SALARIATII FOSTI SI ACTUALI FIIND DE DREPT PRIMII LA ACHITARE PE LEGEA 85/2006 ), chiar unu din creditorii CAPTIVI CET Govora prin protocol ( nu exista in legea insolventei asa ceva, intelegeri intre debitor si creditor captiv fiind ilegal  si impotriva legii insolventei )  a semnalat ca  in noua luni de zile, ups, ca un bebelusi a calcat pe ceilalti creditori si a incasat sume de bani din Oltchim in defavoarea altora... incalcand legea insolventei la Oltchim Ramnicu Valcea, ba mai mult disponibilizatilor li s-au imputat pe aer sumele de catre ANAF conform adeverintelor si altor dovezi  si opriti  pilonul II pensii private, casa de pensii... sume care nu le au in posesie. Despre CAR OLTCHIM sunt sume inainte de insolventa oprite din salarii pana-n  decembrie 2012 cu conducerea adusa si impusa din august 2012 de la CET Govora si alte partide politice cocotate la supt impreuna cu alte fapte...  impusi in Oltchim Ramnicu Valcea, aceste sume fiind actualmente blocate la masa credala conform legii, insa problema este ce s-au intamplat cu acele sume... ( toti salariatii care au avut virate sumele acolo  inca platesc sau sunt in conflict cu CAR Oltchim din cauza conducerii Oltchim de la momentul respectiv care nu a virat sumele catre acestia...), inainte de insolventa... si nu au ajuns la CAR Oltchim...  sfarsitul anului 2012, alte sume care nu au nicio legatura cu SALARIILE PLATI COMPENSATORII PRODUSE IN ANUL 2013 CONFORM CU CCM LA NIVELUL OLTCHIM LEGE, IN TIMPUL INSOLVENTEI SI CU DREPT DE ACHITARE FARA DETURNARE CARE SE PARE S-A PRODUS SI ACEASTA FAPTA  A DOUA DE DETURNARE CATRE DESTINATARUL DE DREPT SA FIE ACHITAT, IAR PANA AZI NICIUN DISPONIBILIZAT NEINTRAND IN POSESIA SUMELOR DE BANI, NU MAI REPET CA AU FOST IMPOZITATE... SI DIRECTIONATI SUMELE IN ALTE DIRECTII...

INCALCAREA  PRIN PARTICIPAREA ACELUIASI CET GOVORA RAMNICU VALCEA SI INAINTE SI IN TIMPUL INSOLVENTEI OLTCHIM RAMNICU VALCEA.


Musafir

#31673 Re: Re:

2015-01-02 21:18

#31672: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re:  

Aici trebuie sa spui ca, atat pentru salariile compensatorii cat si pentru sumele trecute la masa credala (transport luna decembrie 2012, avans luna ianuarie 2013 si CAR-uri) angajatorul (Oltchim) a platit catre stat in epoca Piperea: impozite - catre ANAF, contribuţii la Fondul de Şomaj (CFS), contribuţii la Asigurările Sociale (CAS) si la Pilonul II de Pensii, contribuţii la Asigurările Sociale de Sănătate (CASS).

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31674 Re: Re: Re:

2015-01-02 21:20

#31673: - Re: Re:  

 EXACT. Multumesc. Cineva care chiar stie...!!!! Va salut cu stima.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31675 Re: Circul Oltchim ajunge la Parchet

2015-01-03 00:07

#26652: - Circul Oltchim ajunge la Parchet => si PAUZA DATA DE PONTA CU  TOATE INSTITUTIILE PENTRU CA SA FIE INCALCATA LEGEA SI LEGILE IN TAINA SI PE SUSTA PANA AZI.....

 

04 Octombrie 2012,

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procurorilor.

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.