Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31656 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:15

#31654: - Re: Re: Re:  

 Mi-am propus sa nu folosesc acele cuvinte dragi tie prin care vrei sa epatezi "scos din context" de care uzezi atat de des (mai schimba pari totusi pregatit). Daca cineva poate fi "condamnat" pentru scoatere din context, acela esti tu. Te contrazici si nu raspunzi decat la ce iti convine tie.

Pentru ca sustii sus si tare ca ne vom lua banii ,te-am intrebat "cand, cum si cat" . Ai raspuns in stilul tau la orice , dar nu la ce te-am intrebat.

Te-am mai intrebat de ce tu la pregatirea ta si istetimea ta nu ti-ai luat banii pana acum? Atunci nu erau aceleasi legi ca si acum? Atunci nu erau aceiasi vinovati ca si acum?

Totusi ai si tu dreptatea ta, nu sunt destept dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt prost si nici naiv , deaceea cred ca va venii timpul cad daca ai personalitate imi vei da dreptate. 

Referitor la "scos din context" , nu cred ca eu am afirmat vreodata ca sindicatele nu sunt de vina, ca statul roman nu e de vina, daca citeai atent vedei ca chiar am afirmat ca a fost o decizie politica, dar m=am ferit sa folosesc un alt cuvant drag tie "cardasie" cu toate ca ai dreptate. In cazul nostru principalul vinovat e sindicatul caruia i-am cotizat atatia ani, principalul vinovat e curva de Diculoiu. Acest sindicat trebuia sa ne sustina si sa fie altur de noi in toate infatisarile si la toate actiunile.

Dragul meu coleg , cum tu ai punctul tau de vedere, da-mi voie sa il am si eu pe al meu. Daca totul a fost o decizie politica neoficiala , tot printr-o decizie politica oficiala sau mai putin oficiala se poate rezolva cazul nostru , dar nu din fata calculatorului.

Apropoo , sa stii ca mai exista un vinova mai mare decat Diculoiu si acel vivovat suntem NOI. Noi toti
Facebook