Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31656 Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:15

#31654: - Re: Re: Re:  

 Mi-am propus sa nu folosesc acele cuvinte dragi tie prin care vrei sa epatezi "scos din context" de care uzezi atat de des (mai schimba pari totusi pregatit). Daca cineva poate fi "condamnat" pentru scoatere din context, acela esti tu. Te contrazici si nu raspunzi decat la ce iti convine tie.

Pentru ca sustii sus si tare ca ne vom lua banii ,te-am intrebat "cand, cum si cat" . Ai raspuns in stilul tau la orice , dar nu la ce te-am intrebat.

Te-am mai intrebat de ce tu la pregatirea ta si istetimea ta nu ti-ai luat banii pana acum? Atunci nu erau aceleasi legi ca si acum? Atunci nu erau aceiasi vinovati ca si acum?

Totusi ai si tu dreptatea ta, nu sunt destept dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt prost si nici naiv , deaceea cred ca va venii timpul cad daca ai personalitate imi vei da dreptate. 

Referitor la "scos din context" , nu cred ca eu am afirmat vreodata ca sindicatele nu sunt de vina, ca statul roman nu e de vina, daca citeai atent vedei ca chiar am afirmat ca a fost o decizie politica, dar m=am ferit sa folosesc un alt cuvant drag tie "cardasie" cu toate ca ai dreptate. In cazul nostru principalul vinovat e sindicatul caruia i-am cotizat atatia ani, principalul vinovat e curva de Diculoiu. Acest sindicat trebuia sa ne sustina si sa fie altur de noi in toate infatisarile si la toate actiunile.

Dragul meu coleg , cum tu ai punctul tau de vedere, da-mi voie sa il am si eu pe al meu. Daca totul a fost o decizie politica neoficiala , tot printr-o decizie politica oficiala sau mai putin oficiala se poate rezolva cazul nostru , dar nu din fata calculatorului.

Apropoo , sa stii ca mai exista un vinova mai mare decat Diculoiu si acel vivovat suntem NOI. Noi toti

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31658 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:28:20

#31656: - Re: Re: Re: Re:  

 Daca nu vei intelege Legea 85/2006 si tot ceea ce s-a publicat, atunci insisti sa credem ca nu numai ca esti scos din context, dai dovada de alte probleme si trebuie sa reiei scoala care sigur ai pierdut-o pe undeva, ori un specialist in domeniul explicarii termenilor si terminologiei care in lege se specifica si ti le-am tot aratat, refuzi sa intelegi, asta e problema ta si multora ca tine... Ti-am scris si observi iar ramai confuz "cand, cum si cat" si intrebi identic fara sa intelegi ce ti-am scris si repet, procesele continua, faptele au continuat si continua..., deee... este grea problema ta si multora ca tine. Numai ca eu nu ma ocup cu scoaterea din context ca tine si multi altii..., asta este..., pe tine si multi altii ca tine te preocupa mistocareala, injuratul si alte fapte..., e plina petitia cu tot ce doresti, daca nu te preocupa ramai in conserva ta de creanta obosita si scoatere din context. Toate sindicatele si ma refer la toate sunt vinovate. Nici nu-ti atac punctul de vedere, te fac si am redat si reeditat si republicat poate-poate vei intelege sa nu mai scoti fraze dintr-o fraza si sa nu mai scoti termeni dintr-un intreg ca dovedesti singur ca esti scos din context, legile nu sunt rastalmacite si nici dupa cum bate vantul la urechea ta sau altora ca tine...

Eeeee uita ca asa imi faci mereu ultima fraza iti dau dreptate, ce sa facem..., NOI suntem de vina ca toleram si multi altii dintre noi care au facut alte fapte regretabile din randul nostru salariati fosti si actuali Oltchim, care mai mult au alimentat si alimenteaza in directii gresite si voite sa fie asa, intrebarea este de ce fac astfel de fapte, sau au comis astfel de fapte..., si multe altele care dovedite sau ocupat total in sens invers urmariri pasilor din legea insolventei si au ajutat sindicatele si statul roman sa ne deturneze sumele de bani si Oltchim inchis, intrebarea este de ce????
Facebook