Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31652 Re: Re:

2015-01-02 17:05

#31645: - Re:  

Salariile compensatorii toti disponibilizatii le luam si toate drepturile...la fel si cei angajati vor primii toate drepturile, dupa, fiecare in parte cerem in instanta la judecatorul-sindic sau dupa caz la instante superioare, daune-interese (conform legii 85/2006, CCM, ITM, Codul muncii si toate legile in sustinere cu toate actele pe care le detinem ) prin calcularea lor de penalizari si confiscarea averilor acolo unde si-au insusit ei banii nostri, justitia va decide..., iar "

Daca tot le stii asa bine , intrebarea e cand, cum si cat? Au trecut aproape 2 ani , de ce nu am primit nimic? De ce nu ai cerut in instanta , judecatoor sindic sau dupa caz la instantele superioare pana acum? Oare pana acum ce am cerut? Mai vrei si penalitati, asta chiar e culmea nerusinarii.

Codul muncii si toate legile te sustin pe tine? Cine dracu oi fi tu? Probabil un naiv sau unul de-al lor . Confiscarea averilor? Ba esti dus rau, traiesti in Romania.

Nu intelegi ca tot ceea ce s-a intamplat cu tine, cu noi a fost o decizie politica neoficiala? Nu intelegi ca atata timp cat nu vei fce ceva care sa intoarca acea decizie in favoarea ta nimic nu se va intampla? Instantele si institutiile statului abilitate au batut palma pentru un compromis si nu mai pot lua alta hotarare?

Fraierica ghiozdan , banii tai au fost transformati in salarii pentru Talpasan, Popescu V., Alinut Smeu, sotii Spru si multi altii ca ei.

Singura ta sansa e sa continui sa speri, somn usor disponibilzatulei

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31654 Re: Re: Re:

2015-01-02 18:32:49

#31652: - Re: Re:  

Au trecut doi ani de zile deoarece am fost pacaliti de sindicate si statul roman, au evoluat faptele lor si inca ei continua sa nu ne achite aceste drepturi legale, fapte in derulare si multe scorneli si scoatere din context chiar in public prin presa..., alte fapte. Ce s-a intamplat in procese..., ele continua..., cel de scoti din context. Ai cerut gresit si ai primit total gresit si o mare parte din acesti doi ani i-am pierdut pe tampeniile facute de falsi avocati si naivi ca tine si multi altii identici... Eu asta ti-am tot scris si tu nu vrei sa intelegi, sindicatele de pui tu palma sa le ti apararea si statul roman s-au ocupat de fapte ilegale si cu participarea unora ca tine si altii care sunteti scosi din context. Papagaliceasca si naivitatea prostiei pe care o porti la mistocareala proasta si scoasa din context, nu realizezi alte fapte comise..., nu numai ca au fost redirectionati banii in alte scopuri dar s-au OPRIT PLATILE CATRE BENEFICIARII DE DREPT SAU MAI GRAV AU FOST PLATI FACUTE CATRE UNU DIN CREDITORI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI DIN LISTA DE SE JUDECA LA PROCESUL INSOLVENTEI, INCLUSI NOI DISPONIBILIZATII CAT SI ANGAJATII PRIORITARI SI DE DREPT PRIMII LA ACHITARE DE PLATI CATRE DESTINATIE, NOI NAIVULE, ACESTEA SE PEDEPSESC SI JUSTITIA TREBUIE SI ESTE OBLIGATA SA CERCETEZE FAPTELE COMISE..., IMPREUNA CU ALTE  FAPTE SI DETURNARI DE SALARII... ALTE FAPTE...., SAU TOT EVIDENTIAT AICI PE PETITIE.

POTI SA STAI LINISTIT TU, TOT INCHIS SI SCOS DIN CONTEXTT RAMAI, VEI VEDEA ANUL ASTA CINE ARE DREPTATE SI DE CE DOI ANI AM FOST BLOCATI SI INCURCATI CHIAR DE UNII CA TINE  SCOSI DIN CONTEXT si multe altele...

 
Facebook