Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30742 Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 19:31

#30741: Congo - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Ba cocalarule manelizat si babuinizat, tu sa-ti retii comportamentele si nu ma fa sa te mai trimit la origini BABUINULEEEEEE...., mare tie letargia si urticaria creierului, daca spun ce face Piperea tu imi spui ca-l laud. Auzi tu la el, auzi lume ce ineptii spune. Ba sadic masochist si ingust la creier. Te-a tinut pe....,   Piperea, el si asa catiga banii dupa cum vezi scrie mai sus, da tuuu..., ce sa sa pricepi, monstri, injuraturi, ti se cam pare ciudat ca se scrie pe intelesul tau si am coborat la nivelul tau atat cat am putut sa nu intru in latura urata care tu o stapanesti din plin, imputiciunea limbajului care te ajuta si ne-ai facut demonstratie eroica aici. N-ai cap, este vid in el si o pacla neagra de care nu vei scapa.

Caracterizarile sunt pentru specimene ca tine, nu am eu de-a face cu nenorocirile care sunteti voi implicati, va cam recunoasteti si va aratati pe strada, observ  va roade ca stiti  asa sunteti, e asta e, cum va comportati, asa ati fost abordati si aici.

Raspunsuri


Musafir

#30743 Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 20:14:59

#30742: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Da ma imberbule, tu le stii pe toate, noi restul suntem prosti. :))). Baaaa...cauta-l pe fota, ca nu esti departe de el. Va leaga strans samburele nebuniei. Tu ai si o doza mare de paranoia. Cum dracu de le stii tu pe toate, salvatorul patriei.


Musafir

#30744 Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 20:17:32

#30742: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Tu vorbesti ma de comportament, tu? :) Parca ai fii o piețareasa istericata pe client care stramba din nas cand vede marfa ofilita. Baaaa, mai controleaza-te, te crezi Dumnezeu?


Musafir

#30748 Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 20:32:52