Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30731 Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 16:07

#30718: SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!! - Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 Asta denota cat de prostovan poți fii. Eu nu am injurat, doar am spus ca petitia asta si -a pierdut scopul. Tu, în stilu-ti caracteristic, bati campii cu gratie. Lasă-ma naiba cu aberatiile tale, tu, detinatorul adevarului absolut. Prostule, nu eu sunt vinovat de situația combinatului si nici nu vreau sange, tu stai sa scoti aberatii din context. 

Raspunsuri

SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!!

#30734 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 16:45:36

#30731: - Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 GRADINITA RETARZILOR FARA JUCARII, AU IESIT PE PETITIE, ASTA ATI FACUT VOI SI CU ASTA V-ATI OCUPAT ( ... VI LE STITI INJURILE, OBSESIILE SI CRETINISMELE CU TOATE  NENOROCIRILE... ) SI VA OCUPATI.... AI AJUNS LA O VARSTA SI TOT INAPT ESTI,  DEPASIT DE  SITUATIA ...!!!! TACI SI DU-TEEE... ACOLO UNDE A INTARCAT MUTU IAPA. ITI LIPSESC JUCARIILE  SI TE CHINUI AICI SA NE EXPLICI, O METAMORFOZA A DEBUSEULUI INEPTIIILOR SI PROSTOGOLIRILOR LITERARE SI SINEPTICE A MINTII SI GOLULUI PE CARE-L AI TU LIPSA. OM BATRAN SI MINTEE..., NU MAI AI CA ACUM CEASUL TI-A STAT IN STAND BY INCEPE SA NU MAI FUNCTIONEZE SI TE LASA LICURICIUL DEFINITIV, ESTI OBOSITUL VIETII PE CARE TU O TRAIESTI DEGEABA, PUNE DE FALIMENT ANUNTAT DE NOI AICI MEREU PENTRU CA ALTII STATEAU DE... DAAA...., SI CULCA-TE IN IESIRILE TALE  DIN CONTEXT. NU ESTI CAPABIL, AI SINAPSA LIPSA. TI-AI LUAT SI LOCOTENENTUL MAIMUTA CU TINE SA FITI IN ECHIPA, CICA "LIDERI" IN CE MA....???

NU VA ESTE RUSINE PENTRU CA NU AVETI ASA CEVA, E LIPSA SI OBRAZUL GROS.