Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!!

#30734 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 16:45

#30731: - Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 GRADINITA RETARZILOR FARA JUCARII, AU IESIT PE PETITIE, ASTA ATI FACUT VOI SI CU ASTA V-ATI OCUPAT ( ... VI LE STITI INJURILE, OBSESIILE SI CRETINISMELE CU TOATE  NENOROCIRILE... ) SI VA OCUPATI.... AI AJUNS LA O VARSTA SI TOT INAPT ESTI,  DEPASIT DE  SITUATIA ...!!!! TACI SI DU-TEEE... ACOLO UNDE A INTARCAT MUTU IAPA. ITI LIPSESC JUCARIILE  SI TE CHINUI AICI SA NE EXPLICI, O METAMORFOZA A DEBUSEULUI INEPTIIILOR SI PROSTOGOLIRILOR LITERARE SI SINEPTICE A MINTII SI GOLULUI PE CARE-L AI TU LIPSA. OM BATRAN SI MINTEE..., NU MAI AI CA ACUM CEASUL TI-A STAT IN STAND BY INCEPE SA NU MAI FUNCTIONEZE SI TE LASA LICURICIUL DEFINITIV, ESTI OBOSITUL VIETII PE CARE TU O TRAIESTI DEGEABA, PUNE DE FALIMENT ANUNTAT DE NOI AICI MEREU PENTRU CA ALTII STATEAU DE... DAAA...., SI CULCA-TE IN IESIRILE TALE  DIN CONTEXT. NU ESTI CAPABIL, AI SINAPSA LIPSA. TI-AI LUAT SI LOCOTENENTUL MAIMUTA CU TINE SA FITI IN ECHIPA, CICA "LIDERI" IN CE MA....???

NU VA ESTE RUSINE PENTRU CA NU AVETI ASA CEVA, E LIPSA SI OBRAZUL GROS.

Raspunsuri


Musafir

#30737 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 18:04:26

#30734: SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!! - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Ca sa sintetizez, si sabintelegi pe sleau: esti prost. tu incerci ceva, dar inca o data esuezi lamentabil. Te pierzi in elucubratii, desi incerci sa pari o țâră inteligent. Cand scrii cu majuscule esti si mai pertinent. Pacat de tine, cat si de aia din apropierea ta. Mai mult pe aia ii compatimesc :). Tu oricum esti demult o cauza pierduta. Asa e cand esti disponibilizat si bati campii pe aici. Nu degeaba au scapat astia de tine. Despre fota, retard in stare avansata :))