Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30555 Ati fost dusi de nas

2014-12-07 16:39

SLO va spus sa nu plecati multi v-ati inscris pe liste, vi sa spus sa nu semnati deciziile dar nu ati ascultat l-ati ascultat pe Burdoaza,Toanta, iar acum stati cu ei de mana in loc sa Ii luati la suturi -VA MERITATI SOARTA.

Raspunsuri


Musafir

#30556 Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-07 16:42:22

#30555: - Ati fost dusi de nas

 Salariile vor fi platite, s-a plecat legal si cu actele corect facute, trebuie sa stiti asta. In ceea ce priveste alte dezamagiri cu personaje..., nu este normal si nici corect ceea ce s-a intamplat. Unde a fost SLO si restul sindicatelor (FUGARII....), unde sunt..., nu exista si nici nu au calcat cu sindicatele in procesul de insolventa Oltchim, conform CCM trebuie sa apere salariatii si interesele societatii.

Creantele salarii sunt in acte platite chiar impozitate ( o ilegalitate dovedita, noi nu avem banii si ei ni i-au imputat ), achitarea trebuie sa vina, pe legi, este financiar si contabil care trebuie sa se aplice, URGENT.

SLO NU A FACUT NIMIC SA-SI APERE SALARIATII, DIN CONTRA A PARTICIPAT VOIT LA DISTRUGERE SI INCA CONTINUA...., AU FOST CU GANDUL LA CUM SA LE OPRIM ASTORA BANII SALARII IN OLTCHIM, ASTA A FACUT SLO SI IESIRI FIRAVE PRIN PRESA SA NE MAI LINISTEASCA CA VEZI TU CE LUPTA EL DE PE SCAUN IN BIROU, NU SI ACOLO UNDE SE JUDECA INSOLVENTA OLTCHIM LA TRIBUNAL CU DOVEZI SI APARARE SOCIETATE SI SALARIATI (FOSTI SI ACTUALI)...!!!!!

NEA MIHAI ESCROCUL SI UCIGASUL DE SUFLETE

#30566 Re: Ati fost dusi de nas

2014-12-07 23:28:05

#30555: - Ati fost dusi de nas 

" SLO va spus sa nu plecati multi v-ati inscris pe liste, vi sa spus sa nu semnati deciziile dar nu ati ascultat l-ati ascultat pe Burdoaza,Toanta, iar acum stati cu ei de mana in loc sa Ii luati la suturi -VA MERITATI SOARTA."

SLO nu trebuia sa spuna, SLO trebuia sa ia masuri sa nu apara acea decizie. SLO trebuia cel putin sa faca o sedinta cu liderii de sindicat in care sa le fi explicat acestora ce e cu aceasta decizie si de ce trebuie  semnata de angajati. SLO trebuia sa dea comunicate scrise prin lideri , comunicate care trebuiau sa ajunga la toti angajati. Ai cumva vreun astfel de comunicat? Da, Diculoiu e principalul vinovat. Nesimtitul trebuia sa fie prezent alaturi de noi in fiecare instanta si la fiecare actiune a noastra. A facut vreunul din aceste lucruri? Stati linistiti, tot asa va proceda si cu voi