Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30556 Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-07 16:42

#30555: - Ati fost dusi de nas

 Salariile vor fi platite, s-a plecat legal si cu actele corect facute, trebuie sa stiti asta. In ceea ce priveste alte dezamagiri cu personaje..., nu este normal si nici corect ceea ce s-a intamplat. Unde a fost SLO si restul sindicatelor (FUGARII....), unde sunt..., nu exista si nici nu au calcat cu sindicatele in procesul de insolventa Oltchim, conform CCM trebuie sa apere salariatii si interesele societatii.

Creantele salarii sunt in acte platite chiar impozitate ( o ilegalitate dovedita, noi nu avem banii si ei ni i-au imputat ), achitarea trebuie sa vina, pe legi, este financiar si contabil care trebuie sa se aplice, URGENT.

SLO NU A FACUT NIMIC SA-SI APERE SALARIATII, DIN CONTRA A PARTICIPAT VOIT LA DISTRUGERE SI INCA CONTINUA...., AU FOST CU GANDUL LA CUM SA LE OPRIM ASTORA BANII SALARII IN OLTCHIM, ASTA A FACUT SLO SI IESIRI FIRAVE PRIN PRESA SA NE MAI LINISTEASCA CA VEZI TU CE LUPTA EL DE PE SCAUN IN BIROU, NU SI ACOLO UNDE SE JUDECA INSOLVENTA OLTCHIM LA TRIBUNAL CU DOVEZI SI APARARE SOCIETATE SI SALARIATI (FOSTI SI ACTUALI)...!!!!!

Raspunsuri

NEA PRISA & NORA AVOCATA

#30567 Re: Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor.

2014-12-07 23:33:05

#30556: - Fals, salariile sunt oferite pe legi si nimeni nu are drept asupra lor. 

  "Salariile vor fi platite, s-a plecat legal si cu actele corect facute"

Probabil esti Gica Contra sau Gica Naivul. Din cauza unora ca tine nu ne-am luat noi aia 23-30 de insi care ne zbatem ca prostii banii.