Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29871 Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:29

#29870: - Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 vezi ca ai mintea tulbure? si deviezi de la subiect? vorbim maine . poate reusesti sa bei mai putin. astazi prea o dai in balarii.

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:32:55

#29871: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... Esti un obosit nemernic dovedind multa prostie. Sunt si astfel de personaje in Oltchim insa lor li s-a intins mana, salvati fiind de la a pieri, jagardele ordinare ca sa supravietuiasca ei si familiile lor, se ocupa de  fapte care  nici nu le este jena de  cat de cacati sunt, mancati baaaa....

 Sa-mi spui efectul alcoolului in caz de intoxicari chimice (asta nu inseamna ca esti beat cretinule ...) si in laptele care il primesc cei din El III si tot combinatul chimic, iar ce faci tu este ca si cum spui in Romania sunt drogati si tara este drogata, dovedesti nemernicie.

Nici nu sti cu cine vorbesti aici si TE OMOARA ADEVARUL SPUS SI PROBAT, dar acuzi ca sunt "betiv", ai grije ca tu s-ar putea sa fi mult mai beat si consecintele sa fie in teasta ta goala, fiind spalat pe creier cu obsesiile tale imputite cu care te ocupi.

Toate faptele astea le faci pentru acelasi pupincurism, lingau, limbist, gurist si nespalat pe botul acela infect care-l ai si mamanci muult cacat pentru un individ care prin faptele lui au comis numai jigodisme si ilegalitati..., venit tot ca o jigodie in combinat, plecand la fel  si mai urat de cum a venit si ocupandu-se mai mult cu fapte de care tu il aperi si ii ceri clementa si iertare, sa-ti fie rusine, daca sti ce inseamna asta.

CACATII ASTIA PUT SI FAC MULTA MIZERIE, NERECUNOSCATORI SI LENESI, TRANTORII OLTCHIM, ACOPERITI MEREU DE ALTII CARE ACUM LE FAC ODE SI OSANALE..., CARE N-AU MUNCIT SI S-AU OCUPAT DE FAPTE DE CARE AM MAI SCRIS, PERSONAJE DE POVESTE, IAR TOT DIN CLEMENTA SI MILA NU AU FOST DATI AFARA ATUNCI CAND TREBUIA ( ARUNCANDU-SI FAMILIILE LA INAINTARE MILOGI SI OBOSITI DE LENE PLECAND CAPUL IN PAMANT..., SI FIIND IERTATI... ), INSA ACUM JUBILEAZA CA NISTE HOITURI LA PRADA DEJA OMORATA DE EI, HIENE MANCATOARE DE IMPUTICIUNE. ATI TRAIT PE LANGA NOI CARE V-AM TINUT IN CARCA SI ACUM DEVORATI CADAVRE, NOI AM PLECAT DE FOARTE MULT TIMP, IAR VOI ACEEASI SUGATORI SI SUGACI FARA PIC DE CONSTIINTA CA AVETI BURTILE SI  NEAMUL IMBUIBATI DE PROFIT DE PE MUNCA ALTORA CARE SUNTEM MAI MULTI DAR MAI TACUTI SI MAI HARNICI.

 

p.s.

#29852Sau invers, musca mana celui care i-a facut  mari acesta fiind dl Roibu si echipa cu care a lucrat dansul si salvat din necazuri, neoameni impotriva celui care i-a scolit ( de la gradinita, muncitori, scoli de maistrii pana la masteranti si doctoranti ...), instruit, pus pe functii, ajutat pe toate caile legale, dandu-le viitor famililor lor..., creand un puternic club de handbal si multe altele...  Foarte nerecunoscatori acum, fiind flecmatici si devoratori de iluzii false, care in douazeci si ceva de ani acestia au devenit cunoscuti in lume si judetul avea buget superb iar tara beneficii la bugetul tarii de alte sume, profitul pe munca si vanzari din munca,  se putea azi crea un paradis zonal prin munca si functionarea combinatului care tocmai ce fusese imbunatatit prin investitii masive si acum toti spunand ca este o bijuterie sau perla in curs de devenire fier vechi, acestia toti care fac de ras si se fac de ras din Oltchim sunt lasii, pupincuristii, hotii, marlanii, jigodiile, infectiile, cancerul, dusmanul lor si a vietii pe care o traiesc, iar cei care tineau combinatul si creierele adevarate au plecat de foarte mult timp, sau au imbatranit  neinjosindu-se intre acestia. Muncitorul de rand a fost, furat, umilit,injosit, amagit, ditrus psihic, tortionat si amenintat psihic si multe altele..., pentru mofturile escrocilor care au fost si sunt acolo unde dicteaza legea lor. Se observa tot ceea ce au facut in aceasta perioada, au stat de muscat intre ei si nici nu au dorit sa intre in lupta cu statul roman sa se bata la baioneta pentru viitorul lor si al judetelor Valcea si Arges, chiar mai mult, au facut ceea ce stiau ei mai bine, .... au distrus omul simplu muncitorul, furadu-i si distrugandu-i, bagandu-le numai mizerii si intriga in cap, multi din ei ne mai avand limpezimea gandirii si fiind infierati de un  razboi surd dar sindicatele si statul roman fiind la aceeasi masa foarte bogata.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

#29503 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.