Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#29851 numai hartisti....

2014-11-26 20:13

Daca pentru voi cernev a fost lider de sindicat.

inseamna ca va meritati soarta. daca nici in ultimul ceas nu v'ati prins ce rol a jucat,

e stravezie, farsa cu disponibilizarea tzambalagiului, dupa ce a fost folosit de zaremba si de cine a vrut si nu a vrut . omul si-a

umplut buzunarele de bani.

si trebuia sa se retraga onorabil. si cum altfel decat camuflat in victima. 

GAOZARILOR. VOI CREDETI CA ACUM.NU SE MAI DOARME LA DISPECERAT?

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29852 Re:

2014-11-26 20:22

#29850: -  

 Sau invers, musca mana celui care i-a facut  mari si salvat din necazuri, neoameni impotriva celui care i-a scolit ( de la gradinita, muncitori, scoli de maistrii pana la masteranti si doctoranti ...), instruit, pus pe functii, ajutat pe toate caile legale, dandu-le viitor famililor lor..., creand un puternic club de handbal si multe altele...  Foarte nerecunoscatori acum, fiind flecmatici si devoratori de iluzii false, care in douazeci si ceva de ani acestia au devenit cunoscuti in lume si judetul avea buget superb iar tara beneficii la bugetul tarii de alte sume si se putea azi crea un paradis zonal prin munca si functionarea combinatului care tocmai ce fusese imbunatatit prin investitii masive si acum toti spunand ca este o bijuterie sau perla in curs de devenire fier vechi, acestia toti care fac de ras si se fac de ras din Oltchim sunt lasii, pupincuristii, hotii, marlanii, jigodiile, infectiile, cancerul, dusmanul lor si a vietii pe care o traiesc, iar cei care tineu combinatul si creierele adevarate au plecat de foarte mult timp, sau au imbatranit  neinjosindu-se intre acestia. Muncitorul de rand a fost, furat, umilit,injosit, amagit, ditrus psihic, tortionat si amenintat psihic si multe altele..., pentru mofturile escrocilor care au fost si sunt acolo unde dicteaza legea lor. Se observa tot ceea ce au facut in aceasta perioada, au stat de muscat intre ei si nici nu au dorit sa intre in lupta cu statul roman sa se bata la baioneta pentru viitorul lor si al judetelor Valcea si Arges, chiar mai mult, au facut ceea ce stiau ei mai bine, .... au distrus omul simplu muncitorul, furadu-i si distrugandu-i, bagandu-le numai mizerii si intriga in cap, multi din ei ne mai avand limpezimea gandirii si fiind infierati de un  razboi surd dar sindicatele si statul roman fiind la aceeasi masa foarte bogata.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

#29503 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


Musafir

#29853 Re:

2014-11-26 20:30

#29850: -  

 Diferenta intre unul si celalalt este foarte mare. Sa nu uitam ca si acel CCM a fost facut tot la sugestia primului pentru ca probabil presimtea ceva si a considerat  ca in acest caz sa ramanem si noi cu ceva. Domnul Presedinte ce a facut? S-a pisat pe el de contract si pe cei ce l-au sponsorizat atatia ani din slariile lor. Mare cacat de om esti Diculuiule.

Prisacare , norata avocata ce mai face bai zdreanto. Nu iti e ba rusine nemernicule sa patezi si imaginea copiilor tai , sa ii bagi in jocuri murdare? 

Alex

#29854 noul ccm

2014-11-26 20:54

Ati intrat in posesia noului ccm? Din ce se spune, nu ar fi mari modificari, dar pana nu il vedem, facem doar supozitii. Si asa, nu stiu in ce masura ne mai ajuta, la cum ne tot privatizeaza astia. 

Apropo, se opresc apa calda si caldura astazi? Ca muistii astia de la cet nu stiu sa anunte in media locala. Normal era sa puna anunturi la blocuri. Opresti caldura si apa calda in plina iarna?!

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )
Musafir

#29855 S.O.S. OLTCHIM !!! Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-11-26 20:55

#29853: - Re:  

" Sa nu uitam ca si acel CCM a fost facut tot la sugestia primului pentru ca probabil presimtea ceva si a considerat  ca in acest caz sa ramanem si noi cu ceva."

ASA ESTE SI S-A GANDIT CA IN COMBINATUL CHIMIC S-A MUNCIT  ANII DE ALERGAT SA VENIM LA TURA SAU MULTE ALTE EVENIMENTE DEOSEBIT DE GRELE.... POATE MERITAM SI NOI PE MUNCA NOASTRA PLATITA CEEA CE ERA NORMAL, SALARII. SA NU UITAM, NOI NU MAI BENEFICIASEM DE MULT TIMP DE NEGOCIERI SI DEVENISEM DE RASUL CELOR DE LA PITESTI, CARE EI NICI NU MUNCEAU FIIND OPRITI, DAR AVEAU SALARII BUNE SI VENEAU DUPA UN CCM BETON DE LA OMV Petrom, DE AICI SI CCM-UL PE 2011 CREAT PENTRU CA TREBUIA INTRAT IN LEGALITATE CU  SALARIILE CELOR DE LA DPB ( ARGES ) IN CONDITIILE IN CARE ACESTIA NU LUCRAU SI NICI NU FUNCTIONAU DAR ERAU REMUNERATI IN SALARII SI DREPTURI CU MULT PESTE ALE NOASTRE CARE AVEAM ACTIVITATE SI FUNCTIONAM LA VALCEA, VENIND DUPA UN PROFIT URIAS 2008, 2009... IAR ACUM IN 2014 LA MARIREA DE CAPACITATE CREATA ATUNCI SI OPRITA DIN AUGUST 2012 EHEEE...PIPEREA, PIPEREA SI CONTRACTELE IN PESTE 80 DE TARI PE TOATE CONTINENTELE RISIPITE SI EVAPORATE, PARCA ASA ERA LAUDA TA SI PE SITE-UL OLTCHIM TRECUT....!!!!

http://www.oltchim.ro/

Din 1966 OLTCHIM ofera produse chimice. Fie ca e vorba de policlorura de vinil (PVC), soda caustica, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de constructii, veti gasi produsele OLTCHIM peste tot in jurul dumneavoastra, in peste 80 de tari.

Avem peste 40 de ani de cercetare si inovatie. Promovam transparenta si ne concentram tot mai mult pe client. Intelegem si anticipam nevoile, exigentele, aspiratiile clientilor nostri. Constientizam importanta comunicarii: am castigat increderea clientilor raspunzand prompt cererilor acestora si incurajand dialogul. Am acceptat provocarile, avem incredere in fortele noastre. Pretuim informatia, progresul tehnologic, mai ales ca acestea ne-au modelat viitorul.

300 de parteneri, o familie de peste 5000 de membri, certificatele de calitate si protectie a mediului ...pe scurt: OLTCHIM.

OLTCHIM este un partener de incredere.
Compania noastra se afla in topul marilor jucatori din industria chimica. In Europa Centrala si de Est suntem numarul unu pe piata produselor clorosodice, piata poliolilor polieteri si piata propenoxidului, iar pe piata PVC ocupam locul al doilea.

OLTCHIM a devenit un brand puternic.
Ne-am angajat in cursa competitivitatii si reusim sa ne pastram pozitia. Pentru ca am reusit sa reducem costurile de productie, consumurile energetice si de materii prime. Pentru ca oferim produse performante, la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Pentru ca asiguram respectul cuvenit mediului inconjurator, reducand poluarea.

 

Ambitie, spirit de echipa, performanta, realizari de exceptie... toate acestea inseamna Clubul Sportiv Oltchim, dar mai ales echipa  de handbal feminin HC OLTCHIM  Rm.Valcea.

Am reusit sa insuflam dragostea pentru calitate, performanta, munca si spirit de echipa in tot ce am atins. Pentru ca e datoria noastra sa avem grija de cei de langa noi.

Certificat ISO 9001:2000, ISO 14001:2004

Certificat de excelenta

"Completam natura" = OLTCHIM!

OLTCHIM - SOCIETATI MIXTE :

OLTGROUP PVC SRL

OLTQUINO SA

SYSTEMPLAST SA

MENTCHIM SA

DESIGN RO SA

EURO URETHANE

PROTECTCHIM SRL

OLTCHIM - AGENTII:

OLTCHIM GMBH- Germania; email: info oltchim.de

Agentia de Comert Exterior OLTCHIM Bucuresti; email: cati.crangus oltchim.digicom.ro

OLTCHIM - membru CEFIC, ECVM, PLASTICS EUROPE, Euro Chlor.


Musafir

#29856 Re: Re:

2014-11-26 20:58

#29853: - Re:  

 Om mai nesuferit ca prisacaru, mai rar! Dupa ce ca e prost de bubuie, mai e si nesuferit si plin el, de parca a descoperit universul. Asa ne trebuie cand ne reprezinta toti mediocrii si toti nevertebratii.


Musafir

#29857 Se opreste caldura in Râmnic

2014-11-26 21:00

#29854: Alex - noul ccm numai sindicatele si patronatul, au autoritatea sa ti-l aduca la cunostinta si sa-l faca public pentru dezbatere tuturor angajatilor si dupa sa fie aprobat, daca au facut-o pe susta va meritati soarta si cotizatiile pe care le platiti chiar pe flutursi iar ei isi incaseaza aceste sume, cand veti primii si salariile.

 

Se opreste caldura in Râmnic

CET Govora anunta oprirea furnizarii agentului termic la toti consumatorii racordati la sistemul de termoficare urbana din Râmnicu Vâlcea, in data de 27 noiembrie, intre orele 0.00 si 21.00, pentru punerea in functiune a noului traseu “tur termoficare urbana Dn 800mm, lungime 1000 m” reabilitat si modernizat. Finantarea investitiei “Inlocuire conducta tur termoficare intre stâlpul 181 si PV1 in sistem clasic, cu conducte amplasate subteran, termoizolate in sistem clasic” s-a realizat in parteneriat, Guvernul României prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice 60% si Consiliul Judetean Vâlcea 40%.

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-26 21:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-26 21:47



Musafir

#29860 Ce „gogosi” electorale le-au îndrugat vâlcenilor ministrii lui Ponta

2014-11-26 22:52

Vâlcenii au primit în acest ani multe promisiuni de mai bine din partea membrilor guvernului Ponta, de la vicepremierul Liviu Dragnea sau ministrul economiei, Constantin Nita. Guvernantii le-au comunicat cetatenilor ca dezvoltarea economica a judetului este o prioritate chiar daca nu s-a investit un leu în turism, autostrada Sibiu-Pitesti se construieste doar la nivel declarativ, iar privatizarea Oltchim a fost amânata de patru ori in 2014

Privatizarea combinatului Oltchim a fost amânată în acest an de patru ori.

De fiecare dată când s-a anunţat un nou termen pentru depunerea ofertelor de cumpărare, reprezentanţii Ministerului Economiei au susţinut că nu se pune problema unui eşec al privatizării. În data de 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, ministrul Constantin Niţă declara, în timpul vizitei pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea, că statul român va prelua Arpechim Piteşti întrucât investitorii străini sunt interesaţi să cumpere Oltchim la pachet cu rafinăria. „Oltchim este o companie de interes naţional şi strategic, am cerut sindicaliştilor să aibă răbdare pentru că privatizarea combinatului nu este un eşec. Dimpotrivă, amânarea a fost cerută de investitorii strategici pentru că sunt interesaţi şi de preluarea la pachet a Oltchim cu Arpechim. Sperăm, astfel, că în intervalul de timp imediat să reuşim finalizarea cu succes a negocierilor cu cei de la OMV, pentru a prelua rafinăria piteşteană",a spus ministrul Niţă. După declaraţia ministrului Constantin Niţă din luna aprilie, vânzarea Oltchim s-a mai amânat de două ori, iar în data de 6 iunie s-a anunţat că privatizarea combinatului se va relua în decembrie 2014. Până în prezent, Ministerul Economiei nu a prealuat rafinăria Arpechim şi, cel mai probabil, se va renunţa la ideea ca obiectivul să ajungă din nou în proprietatea statului. De asemenea, Oltchim nu a primit finanţarea necesară pentru creşterea producţiei la 40 %, iar unul dintre investitorii chinezi care a purtat discuţii în acest an cu Guvernul nu mai este interesat să depună o ofertă pentru combinatul din Râmnicu Vâlcea.

Uite autostrada, nu e autostrada

În acest an, guvernanţii au jucat ping-pong cu nervii cetăţenilor, investitorilor şi autorităţilor locale care speră că realizarea unei autostrăzi între Sibiu – Piteşti va aduce bunăstarea şi în judeţul Vâlcea. La începutul lunii octombrie, Ministerul Transporturilor prezenta documentul strategic pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în România pentru următorii 16 ani. Autorităţile locale au aflat astfel că, în versiunea iniţială a Master Planului General de Transport, prin Vâlcea nu va mai trece o autostradă ci un drum expres, a cărui construcţie ar trebui să înceapă după anul 2020 şi să se finalizeze în 2036. Pentru că reacţiile dure la adresa Guvernului nu au întârziat să apară, mai ales din partea investitorilor mari din Argeş, miniştrii cabinetului Ponta şi-au mai nuanţat declaraţiile. Luna trecută, în plină campanie electorală, viceprim-ministrul Liviu Dragnea le transmitea vâlcenilor că vor avea autostradă, dar nu este exclus ca înainte să circule pe un drum expres. "Vreau să fac o precizare pe care a făcut-o şi premierul sâmbătă: informaţia importantă şi corectă este că în Mater Planul de Transport al României, care este singurul document oficial, acolo tronsonul Sibiu-Piteşti este trecut autostradă. Faptul că până a se ajunge la autostradă se trece prin nişte faze intermediare este important, dar nu este determinant. Cert este că prima operaţie va fi exproprierea pentru autostradă, urmând să se decidă ulterior dacă se trece prin faza intermediară de a se constri un drum expres sau se face de la bun început autostradă. Exproprierile vor începe cât de curând, important este de ştiut că între Sibiu şi Piteşti va fi autostradă", declara Liviu Dragnea, în timpul vizitei la Mânăstirea Hurezi.

Finanţare doar pe hârtie pentru domeniul schiabil de la Vidra

Tot în camapania electorală din această toamnă, vicepremierul Liviu Dragnea le transmitea vâlcenilor că Guvernul va aloca fonduri pentru finalizarea lucrărilor la domeniul schiabil de la Vidra, Transalpina Ski Resort. Constructorul pârtiei nu a mai primit un leu de mai bine de trei ani, deşi a lucrat în avans, iar investiţia este realizată în procent de 93 %. “Acum, cei care ar trebui să dea banii sunt cei de la Autoritatea Naţională pentru Turism, care nu au fonduri. Contractele au fost făcute cu autorităţile locale. Sperăm ca în perioada următoare, ori în această luna ori în noiembrie , să găsim măcar parţial o sumă pentru a plăti o parte din aceste lucrări”, a declarat ministrul Liviu Dragnea, în data de 12 octombrie. Câteva zile mai târziu, ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov anunţa, în timpul vizitei la Râmnicu Vâlcea, că se vor aloca 11 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la domeniul schiabil din Voineasa. „Am trimis deja banii la Autoritatea Naţională de Turism, pentru pârtia de la Obârşia Lotrului, în vederea plăţii facturilor. Este vorba de un sfert din sumă, atât ne-am permis. Va mai dura puţin cu completarea actelor. Cel mai important aspect este însă legat de bani, care sunt în contul Autorităţii Naţionale pentru Turism, au fost deja trimişi. Banii nu au ajuns, însă, nici până în prezent în conturile primăriei Voineasa, iar constructorul va încasa şi în acest sezon toţi banii obţinuţi din exploatarea pârtiei. Pe domeniul schiabil a fost pus sechestru, firma care a executat lucrările mai are de recuperate 8 milioane de euro de la stat.

Citeste mai mult: adev.ro/nfn3fg


Musafir

#29861 Oltchim a intrat pe profit. Ce se întâmplă cu privatizarea combinatului vâlcean

2014-11-26 22:55

Octombrie a fost prima lună cu EBITDA pozitiv pentru Oltchim, după o lungă perioadă de timp. Conducerea fabricii încearcă să găsească soluţii pentru funcţionarea în continuare a fabricii, chiar şi dacă privatizarea de luna viitoare eşuează.


Luna octombrie a fost prima cu profit pentru Oltchim, companie în insolvenţă, după ani de zile de pierdere continuă. Potrivit lui Gheorghe Piperea, administrator judiciar al combinatului vâlcean, Oltchim a înregistrat un EBITDA (profit înainte de plata taxelor) de 336.000 de euro, după ce, în vară, pierderea lunară se cifra la peste 1 milion de euro.

Gradul de încărcare al combinatului a urcat şi el până la 27%, de la 22% în primul semestru, cu ţinta 36% în martie. „Lucrurile s-au desfăşurat în bine, din vară şi până în prezent. Factorii externi au primat, pentru că o fabrică chimică din Scandinavia de-a BASF a ars, aşa că cererea pentru polioli a crescut foarte mult”, a spus Piperea.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este, de doi ani, în insolvenţă, cu datorii de 700 de milioane de euro şi cu pierderi de zeci de milioane de euro. Ministerul Economiei, în numele acţionarului majoritar – statul, vrea să privatizeze activele viabile ale Oltchim în 15 decembrie. De combinatul vâlcean s-au declarat interesaţi consorţiul chinezesc Baota Petrochemical – Junlun Petroleum, SIF Transilvania, grupul Chimcomplex al omului de afaceri Ştefan Vuza, precum şi o companie din Turcia al cărei numei nu a fost dezvăluit de Piperea.

Chinezii şi SIF Transilvania ar fi interesaţi doar de preluarea la pachet a Oltchim cu rafinăria Arpechim Piteşti, ce aparţine Petrom. Guvernul, prin Ministerul Economiei, a purtat negocieri cu Petrom pentru preluarea rafinăriei, care însă nu au ajuns la niciun rezultat. Petrom ar fi fost dispusă să cedeze rafinăria fără niciun ban, cu preluarea de către stat a obligaţiilor de mediu de circa 200 de milioane de euro. La rândul său, Ministerul Economiei ar fi vândut la pachet Oltchim cu Arpechim unui investitor potent financiar, capabil să investească sute de milioane de euro în aducerea la capacitate a celor două unităţi. Până acum, însă, în ciuda mesajelor încurajatoare venite din partea Guvernului şi a Petrom, transferul de proprietate nu s-a realizat.

Preţul ţintă pentru pachetul Oltchim-Arpechim este de circa 300 de milioane de euro, iar investitorul ar urma să preia şi obligaţiile de mediu aferente Arpechim. În plus, ar trebui să mai investească alte sute de milioane de euro în repronirea tuturor instalaţiilor din cele două unităţi.

Dacă privatizarea Oltchim eşuează, conducerea combinatului merge în continuare cu planul de reorganizare, care, speră administratorul judiciar, va fi aprobat de creditori până la 15 martie 2015. Continuarea activităţii la Oltchim presupune o strategie prin care clienţii să plătească o parte din marfă în avans, obţinerea energiei direct de la sursă şi deschiderea unor noi secţii. Detalii despre acest plan aici.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/
eu

#29862

2014-11-27 00:48

Si totusi ce profit aduc cei 2500 angajati ...... ce lucreaza ei?


Musafir

#29863 Re: Oltchim a intrat pe profit. Ce se întâmplă cu privatizarea combinatului vâlcean

2014-11-27 00:52

#29861: - Oltchim a intrat pe profit. Ce se întâmplă cu privatizarea combinatului vâlcean  

 sa inceapa intai cu restructurarea , 3 directori ajung....restul praful dupa toba


Musafir

#29864 Re: numai hartisti....

2014-11-27 04:46

#29851: - numai hartisti.... 

 In oltchim se si doarme si se si bea. Si asta de când e Oltchim pe pământ.

Dar daca tu susții cele spuse nu ai credibilitate in ceea ce pretinzi ca trebuie respectat prin lege.

Sau, mai concret, tu ceri respectarea drepturilor omului - in cazul tau - dar de bucuri când nu se respecta - in cazul lui CERNEV! 

Deci, vezi? Cam ăștia suntem noi!


Musafir

#29865 Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 06:44

#29864: - Re: numai hartisti.... 

 hartistule. nu ai inteles nimic. nu ma bucura nerespectarea contractului de munca si a regulamentului de ordine interioara. pentru ca. daca s-ar respecta. nu ar mai trebui facuta restructurarea personalului.daca s-ar face controale cat mai dese in instalatii cu fiola si sa vezi atunci cum se curatza fabrica de jigodii, tzambalagiul isi terminase misiunea. si trebuia sa se retraga intr-un fel. sa isi dea pur si simplu demisia nu mergea, pentru ca batea prea tare la ochi. si isi puneau prostii intrebari prea multe, de ce ? cum? si incepeau sa faca unele conexiuni.  asa ca au gasit varianta onorabila pt cioroi.

                         l-au transformat in victima

 

 asta e raspunsul meu. al celorlalti poate fi diferit. poate ca altii au explicatii si informatii mai multe.  dar tac din diferite motive; frica. scarba. ori sunt interesati sa nu se afle . si arunca soparle si balarii aici pe petitii


Musafir

#29866 Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 08:21

#29865: - Re: Re: numai hartisti.... 

 Asta este un raspuns de om care are probleme cu capul, hartistule! De-aia postezi si repostezi alambicarile alea. De altfel se vede din ele cam cat te ducve pe tine mintea, si mai ales la ce!

Eu zic ca faci un mare deserviciu celor disponibilizati si actualilor angajati cu atitudinea ta bolnava!

ei

#29867 Re:

2014-11-27 08:23

#29862: eu -  SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!!!!

 As pune intrebarea, ce lucreaza conducerea, administratorii judiciari, administratorul special, AGA, sindicatele, NICI MACAR LA PROCESUL INSOLVENTEI LEGEA 85/2006 FALIMENT NU VIN SA-SI FACA TREABA, ESTE REZULTATUL LUCRULUI PROST... , ...eeee parca se obesrva ca nu doresc decat sa nimiceasca incasand doar lefuri enorme..., si tu sa trambitezi de oameni care n-ai contact cu ei, muncitorii, acestia muncesc insa trebuie sa li se  dea voie si sa porneasca Oltchim la capacitate maxima, planul de reorganizare final si tabelul final de creante plati achitare datorii, acestea sunt prioritati. Ar fi nevoie de mult mai mult decat 2500 (care sunt de fapt 2200-2300 acum) putant urca la loc 3300 si mai multi in functie de necesitati,  iar din cauza asta este nevoie de un plan de reorganizare coerent si final creat de specialisti nu habarnisti sau lalaitori avocatesti si  paclici, care se vede din cosmos au o rea vointa in a salva Oltchim si locurile de munca..., avand un program de plati prin tabelul final de creante si stiind cat produci, consumi, incasezi si platesti, pentru a iesi din insolventa si evita faliment...etc.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#29503 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

 

 

S-A DUS TIMPUL....!!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=f0UzV2Q6HKU

Corina Chiriac - Opriti timpul (1972)

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#29868 Re: Cum este domnii Piperea si Borza, strambati din nas domnului Blanculescu la TVR1

2014-11-27 08:45

#26352: - Cum este domnii Piperea si Borza, strambati din nas domnului Blanculescu la TVR1 

 

8 mai 2013

Lichidatorii judiciari Gheorghe Piperea şi Remus Borza, precum şi consilierul onorific al premierului, Ionel Blănculescu, au dezbătut subiectul la "Prim Plan".

http://stiri.tvr.ro/

Manualul de management al restructurarii.

Reorganizare:

1. La nivel operational

2. La nivel financiar

3. La nivel contabil

4. La nivel comercial

5. La nivel legal

si

6.  La nivel resurse umane

Blanculescu la TVR1

 

 

8 mai 2013

1.Finantarea  capitalului de lucru la minim 30 milioane euro

2. Oltchim II infintare

3. Pregatirea unui contract cu acest investitor (care sunt mai multi...), pentru a putea sa primeasca o obtiune de privatizare in septembrie sau octombrie 2013,  cand se va vota planul de reorganizare.

Piperea la TVR 1

 


Musafir

#29869 Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:16

#29866: - Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 

Asa imi trebuie daca zic ceva de betivi si jigodii. voi sunteti normali in anormalitatea voastra . daca  voi credeti ca veti mai sta mult cu capul tulbure de la bautura. pentru ca in timpul asta altii cu mintea limpede. hotarasc pentru voi 

-sa va faca un control cu fiola la intrarea pe poarta. asa poate va mai vine mintea la cap. 

daca tu sustii asta;

In oltchim se si doarme si se si bea. Si asta de când e Oltchim pe pământ.

Dar daca tu susții cele spuse nu ai credibilitate in ceea ce pretinzi ca trebuie respectat prin lege.

Sau, mai concret, tu ceri respectarea drepturilor omului - in cazul tau - dar de bucuri când nu se respecta - in cazul lui CERNEV! 

 

Deci, vezi? Cam ăștia suntem noi!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29870 Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:25

#29869: -
iar tu esti vesnicul OBOSIT.

 Sa-mi spui efectul alcoolului in caz de intoxicari chimice (asta nu inseamna ca esti beat cretinule ...) si in laptele care il primesc cei din El III si tot combinatul chimic,  iar ce faci tu este ca si cum spui in Romania sunt drogati si tara este drogata, dovedesti nemernicie.

Toate faptele astea le faci pentru acelasi pupincurism, lingau, limbist, gurist si nespalat pe botul acela infect care-l ai si mamanci muult cacat pentru un individ care prin faptele lui au comis numai jigodisme si ilegalitati..., venit tot ca o jigodie,  plecand la fel  si mai urat de cum a venit in combinat si ocupandu-se mai mult cu fapte de care tu il aperi si ii ceri clementa si iertare, sa-ti fie rusine, daca sti ce inseamna asta.


Musafir

#29871 Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:29

#29870: - Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 vezi ca ai mintea tulbure? si deviezi de la subiect? vorbim maine . poate reusesti sa bei mai putin. astazi prea o dai in balarii.


Musafir

#29872 Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:29

#29869: - Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 Ce le mai intorci tu ca la Ploiesti... Nu despre aia era vorba. Ai raspunsuri penibile la toate.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 09:32

#29871: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... Esti un obosit nemernic dovedind multa prostie. Sunt si astfel de personaje in Oltchim insa lor li s-a intins mana, salvati fiind de la a pieri, jagardele ordinare ca sa supravietuiasca ei si familiile lor, se ocupa de  fapte care  nici nu le este jena de  cat de cacati sunt, mancati baaaa....

 Sa-mi spui efectul alcoolului in caz de intoxicari chimice (asta nu inseamna ca esti beat cretinule ...) si in laptele care il primesc cei din El III si tot combinatul chimic, iar ce faci tu este ca si cum spui in Romania sunt drogati si tara este drogata, dovedesti nemernicie.

Nici nu sti cu cine vorbesti aici si TE OMOARA ADEVARUL SPUS SI PROBAT, dar acuzi ca sunt "betiv", ai grije ca tu s-ar putea sa fi mult mai beat si consecintele sa fie in teasta ta goala, fiind spalat pe creier cu obsesiile tale imputite cu care te ocupi.

Toate faptele astea le faci pentru acelasi pupincurism, lingau, limbist, gurist si nespalat pe botul acela infect care-l ai si mamanci muult cacat pentru un individ care prin faptele lui au comis numai jigodisme si ilegalitati..., venit tot ca o jigodie in combinat, plecand la fel  si mai urat de cum a venit si ocupandu-se mai mult cu fapte de care tu il aperi si ii ceri clementa si iertare, sa-ti fie rusine, daca sti ce inseamna asta.

CACATII ASTIA PUT SI FAC MULTA MIZERIE, NERECUNOSCATORI SI LENESI, TRANTORII OLTCHIM, ACOPERITI MEREU DE ALTII CARE ACUM LE FAC ODE SI OSANALE..., CARE N-AU MUNCIT SI S-AU OCUPAT DE FAPTE DE CARE AM MAI SCRIS, PERSONAJE DE POVESTE, IAR TOT DIN CLEMENTA SI MILA NU AU FOST DATI AFARA ATUNCI CAND TREBUIA ( ARUNCANDU-SI FAMILIILE LA INAINTARE MILOGI SI OBOSITI DE LENE PLECAND CAPUL IN PAMANT..., SI FIIND IERTATI... ), INSA ACUM JUBILEAZA CA NISTE HOITURI LA PRADA DEJA OMORATA DE EI, HIENE MANCATOARE DE IMPUTICIUNE. ATI TRAIT PE LANGA NOI CARE V-AM TINUT IN CARCA SI ACUM DEVORATI CADAVRE, NOI AM PLECAT DE FOARTE MULT TIMP, IAR VOI ACEEASI SUGATORI SI SUGACI FARA PIC DE CONSTIINTA CA AVETI BURTILE SI  NEAMUL IMBUIBATI DE PROFIT DE PE MUNCA ALTORA CARE SUNTEM MAI MULTI DAR MAI TACUTI SI MAI HARNICI.

 

p.s.

#29852Sau invers, musca mana celui care i-a facut  mari acesta fiind dl Roibu si echipa cu care a lucrat dansul si salvat din necazuri, neoameni impotriva celui care i-a scolit ( de la gradinita, muncitori, scoli de maistrii pana la masteranti si doctoranti ...), instruit, pus pe functii, ajutat pe toate caile legale, dandu-le viitor famililor lor..., creand un puternic club de handbal si multe altele...  Foarte nerecunoscatori acum, fiind flecmatici si devoratori de iluzii false, care in douazeci si ceva de ani acestia au devenit cunoscuti in lume si judetul avea buget superb iar tara beneficii la bugetul tarii de alte sume, profitul pe munca si vanzari din munca,  se putea azi crea un paradis zonal prin munca si functionarea combinatului care tocmai ce fusese imbunatatit prin investitii masive si acum toti spunand ca este o bijuterie sau perla in curs de devenire fier vechi, acestia toti care fac de ras si se fac de ras din Oltchim sunt lasii, pupincuristii, hotii, marlanii, jigodiile, infectiile, cancerul, dusmanul lor si a vietii pe care o traiesc, iar cei care tineau combinatul si creierele adevarate au plecat de foarte mult timp, sau au imbatranit  neinjosindu-se intre acestia. Muncitorul de rand a fost, furat, umilit,injosit, amagit, ditrus psihic, tortionat si amenintat psihic si multe altele..., pentru mofturile escrocilor care au fost si sunt acolo unde dicteaza legea lor. Se observa tot ceea ce au facut in aceasta perioada, au stat de muscat intre ei si nici nu au dorit sa intre in lupta cu statul roman sa se bata la baioneta pentru viitorul lor si al judetelor Valcea si Arges, chiar mai mult, au facut ceea ce stiau ei mai bine, .... au distrus omul simplu muncitorul, furadu-i si distrugandu-i, bagandu-le numai mizerii si intriga in cap, multi din ei ne mai avand limpezimea gandirii si fiind infierati de un  razboi surd dar sindicatele si statul roman fiind la aceeasi masa foarte bogata.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

#29503 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


Musafir

#29874 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 10:43

#29873: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

hai mai baga, numai atat poti? 

ARUNCI CU RAHAT IN TOATE PARTILE FIINDCA AM SPUS CA NU IMI PLAC CEI CARE VIN BETI LA SERVICIU SI BEAU IN TIMPUL PROGRAMULUI.  

CINE ESTI TU. SI IN NUMELE CUI VORBESTI ?

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29875 HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE....SA VA DAU PRIN GURAAA...., MANCATI TOT....!!!!!

2014-11-27 10:50

#29874: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 IN NUMELE CELOR CARE TI-AU DAT SA MANANCI, PAPA TOT.

TU SA NU MAI INTREBI SI SA MAI PUI INTREBARI DIN ACESTEA, SA-TI FIE BOTUL SPALAT SI CREIERUL OPERAT DE PROSTIA CARE SUFERI.

IAR DE ARUNCAT SE VEDE DIN COSMOS CE ARUNCI TU SI ALTII CA  TINE.

BETIVII NU AU FOST IERTATI NICIODATA IN COMBINATUL CHIMIC SI SE FACEAU CONTROALE NON-STOP CU DL ROIBU DIRECT IN COMBINAT FIE ZI SAU NOAPTE,  DACA AI UITAT... SI ACEIA AVEAU DESFACEREA CCM PE LOC, ASTA NU MA FACE SA-TI SPUN CA  ESTI UN MIZERABIL IMPUTIT SI JAGARDEA.  NU MAI ARUNCA CU MIZERII IN TOTI.

NOI SUNTEM OLTCHIM!!!!

IAR TU CINE ESTI MA???? TU CREZI CA TOTUL TI SE CUVINE TIE SI ACOLITILOR TAI.