Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28163

2014-10-25 13:45

#28162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sa fi fericit!!!!!!!!!!! Aluia de-l injuri si-l spurci continuu de ce nu spui, cei faci si faceti, accidental a fost public ( DE NUMELE  TUTUROR TI-AI BATUT TU JOC CONTINUUU..., DE ASTA DE CU SPUI ?????), spune multumesc ca esti..., TE-AI DORIT VEDETA.....!!!!!!!!!!!!!!!

Revizuieste gandirea, dar rapid. Si cere-ti scuze public.

Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!! Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT.

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-25 13:57:19



Musafir

#28170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-25 13:58:22

#28163: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 S-a notat! Se pare ca tu musti inclusiv atunci când oamenii nu au nici o treaba cu tine si ajungem sa ne oprească oamenii pe strada si sa ne spună ca suntem batjocoriți pe petiția pe care o gestionezi. Veninul limbilor voastre de raspandaci si zvonaci, il cunoaștem, precum si strambele pe care le aruncați prin oras, oameni de nimic, nu aveți nici un Dumnezeu.

Ți-am explicat, pentru ce ai făcut la adresa mea o sa plătești!