Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#23529 ATENTIE DISPONIBILIZATI: Insolventul cere falimentul!

2014-07-06 19:42

#23528: - Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI

TE CONTRAZIC! PIPEREA A SPUS "FALIMENTUL".

De mai mult de un an, de când le-am făcut solicitarea de plată, nu am primit nimic, aşa încât nu ne-a rămas decât soluţia cererii de faliment. Nu ne aşteptăm să plătească nici acum, că ne-au transmis că nu o vor face, spunând că practicile internaţionale prevăd că trebuie ca un expert internaţional să certifice managementul defectuos. Ei uită însă că legea română spune că acest lucru este apreciat tocmai de administratorul judiciar”

http://www.puterea.ro/economie/combinatul-oltchim-cere-falimentul-astra-asigurari-90979.html


Este exact situatia noastra! Fii atent:
De mai mult de un an, de când le-am făcut solicitarea de plată, nu am primit nimic, aşa încât nu ne-a rămas decât soluţia cererii de faliment."

A trecut un an de cand trebuiau sa ne dea banii? Nu numai ca le-am cerut banii de mai bine de un dar s-au angajat ca ne dau banii. Este? Este!
Am primit ceva? Nu! Nu am primit nimic desi ne judecam cu ei.
Ce ne ramane de facut? Exact ce zice Piperea in cazul "insolventul cere falimentul"... nu ne-a rămas decât soluţia cererii de faliment.

Raspunsuri


Musafir

#23531 Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI

2014-07-06 20:41:48

#23529: - ATENTIE DISPONIBILIZATI: Insolventul cere falimentul! NU TE CONTRAZIC, DAR PIPEREA POATE ACHITA IN SECUNDA DOI.

PENTTRU S.C. OLTCHIM S.A  RAMNICU VALCEA  A SPUS CA ACHITA IN SECUNDA CAND ARE BANI, EU AM ARATAT CUM LEGEA INSOLVENTEI IL PUNE LA A FACE BANI SI A ACHITA SUMA URGENT, ACUM NU E DE GLUMA SAU TESTE, A TRECUT ANUL. EI AU TOATE SOLUTIILE, INCLUSIV  BOGDAN STANESCU.

FALIMENT SE APLICA NUMAI DACA NU RESPECTA PROCEDURILE SI TERMENII. A TRECUT ANUL 2013-2014.

PE NOI NU NE INTERESEAZA DE UNDE VINE CU BANII, BANII TREBUIE ACHITATI (PUNCT).

ASTRA A SPUS CA NU ACHITA, AU ALTE ACTE CARE OLTCHIM NU LE-A MAI CONTINUAT CU SOCIETATEA DE ASIGURARI ( DIFERA TOTAL CONTEXTUL SI PROBLEMELE).

DISPONIBILIZATII AU ACTE LEGALE SI DOVEDITE CA BENEFICIEZA DE DREPTURILE LOR DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIUL FIECARUIA IN PARTE.


http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

Piperea n-a spus FALIMENT.

SE POATE ACHITA SI NU SE DECLANSEAZA FALIMENT.

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

TREABA LUI CUM INCARCA CONTUL.

Art.3. 20. c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

NU ESTE TREABA NOASTRA DE UNDE VINE CU BANUL, PENTRU CA-L OBLIGA LA UN AN SA ACHITE URGENT.

UITE CE SCRIE AICI:

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;