Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23531 Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI

2014-07-06 20:41

#23529: - ATENTIE DISPONIBILIZATI: Insolventul cere falimentul! NU TE CONTRAZIC, DAR PIPEREA POATE ACHITA IN SECUNDA DOI.

PENTTRU S.C. OLTCHIM S.A  RAMNICU VALCEA  A SPUS CA ACHITA IN SECUNDA CAND ARE BANI, EU AM ARATAT CUM LEGEA INSOLVENTEI IL PUNE LA A FACE BANI SI A ACHITA SUMA URGENT, ACUM NU E DE GLUMA SAU TESTE, A TRECUT ANUL. EI AU TOATE SOLUTIILE, INCLUSIV  BOGDAN STANESCU.

FALIMENT SE APLICA NUMAI DACA NU RESPECTA PROCEDURILE SI TERMENII. A TRECUT ANUL 2013-2014.

PE NOI NU NE INTERESEAZA DE UNDE VINE CU BANII, BANII TREBUIE ACHITATI (PUNCT).

ASTRA A SPUS CA NU ACHITA, AU ALTE ACTE CARE OLTCHIM NU LE-A MAI CONTINUAT CU SOCIETATEA DE ASIGURARI ( DIFERA TOTAL CONTEXTUL SI PROBLEMELE).

DISPONIBILIZATII AU ACTE LEGALE SI DOVEDITE CA BENEFICIEZA DE DREPTURILE LOR DAUNE-INTERESE PENTRU PREJUDICIUL FIECARUIA IN PARTE.


http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

Piperea n-a spus FALIMENT.

SE POATE ACHITA SI NU SE DECLANSEAZA FALIMENT.

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.

TREABA LUI CUM INCARCA CONTUL.

Art.3. 20. c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

NU ESTE TREABA NOASTRA DE UNDE VINE CU BANUL, PENTRU CA-L OBLIGA LA UN AN SA ACHITE URGENT.

UITE CE SCRIE AICI:

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;