Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#20093 Re:

2014-04-28 07:57

#20078: -

Buduneto,

 

Nu iti este ma rusine sa ragai pe aici basini expirate si dezinformari in continuare???
Plateste bine Celentano sa fii secretara si postacea lui???
Si Roibu si Olaru pe care ii tot mancati voi de cur de vreo 2-3 ani de zile ce au si-au trecut in declaratiile de avere si este verificabil.
Scarba de Pirvu directorul cu experienta multinationala cum isi spune el - experienta la mancat seminte, barfit si dat la pasarici de varsta 3-a prin biroul reabilitat de Roibu - la coarde gen Carmencita (stie toata Petrochimia ca e notorie idila lui) cand o chitaia pe aia in timpul programului in birou) nu are flota de limuzine trecuta in declaratia de avere ceea ce este o problema. A incercat sa si le mascheze cu smecheri de ai lui prin leasing-uri ca sa nu apara el proprietar la acest moment insa si le afiseaza cu mare talent de magraon.
Nu este de ajuns sa te caci tu pe aici jeg Buduneto ca are Roibu si Olaru BMW. Demonstreaza !!


Ai incercat sa minti ca are Q7. Cea mai mare aberatie. Asa ati fost invatati sa mintiti de Pirvu si prietenul lui de pahar catelul Bobita alias Dumitrica Unirea.


Celentano al tau este atat de lipsit de scrupule ca nu are nici o retinere cand voi nu va luati salariile sa se afiseze cu BMW-ul lui X5 in fata portii la Petrochimie si sa inece mii de EUR pe la pacanele. Oare de unde??? Serviciile stie............:) :) :)
Hai daca tot esti atat de corecta fai asta pensionaro sau cum te mai numesti ia zi cum de iau aparut in conturi brusc cei 70 000 EUR lui Celentano??? Sa raspunda daca poate.........


Din munca cinstita sau de pe la Zaremba??? sau mafiotii de fier vechi.


Buduneto lumea stie ce este de stiut nu mai incerca sa il cosmetizezi ca vremea lu Celentano a apus, am vazut ce poate, e dus pe copca ANTICORUPTIEI care isi face treaba. Oricat incerci sa il pozezi pe Celento in Directorul Oltchim cel mai cinstit este un hot notoriu, un manglitor si el si Dumitrica sindicalistul etern cu supervila si plin de bani de la ZERO MV.
Ne-au tradat de mult si ei si tu si Bobocel si Udroica si Danut SRL stii tu care sunteti in gasca de mafioti care ati cuplat la manglele lu Celentano asa ca lasa-ne si pregateste-ti declaratiile pentru ANTICORUPTIE ca ai de spus multe si dubele vor incepe sa circule curand spre Pitesti si Valcea nici nu va imaginati cat de tare ati fost monitorizati. Si este bine ........
Voi ati crezut ca puteti sa faceti jaf si nu va vede nimeni.


Aduceti-va aminte cum ne-a lasat OMV in 2009 in curu gol. Atunci de ce nu au protestat vreo 500 de petrochimisti sa se lege cu lanturi de usile lui Manole si Schwartz sau de usa lui Dumitrica care apropos atunci si-a mai umplut buzunarul cu disponibilizarea noastra.
Atunci Dumitrica suna disperat la Faraon sa il salveze ca ne-a taiat OMV accesul in combinat si facem frigu si e oamenii revoltati. Era bun Faraonu cand ne-a luat de pe drum.


Stateai in curu gol Buduneto cu Pirvu va lingeati pe raboj in jegul de birou de la PIP incendiat de Stefanescu ca asa il pusese Cosmescu sa arda arhiva cand vine Oltchimu sa nu se mai gaseasca documentatiile tehnologice. Ba nu uitati ca mai suntem cativa care stim cum a sabotat Dumitrica si alti baieti de la ZERO MV repornirea Petrochimiei prin oameni ca voi si Celentano al vostru.
De ce nu spui ca in toate cladirile curgea apa peste noi de pe acoperis ca nu aveam unde sa ne cacam ca erau conductele la bude inghetate,fara apa la chiuvete, ce sa mai vorbim de apa calda,etc.
Ai o tema de campanie sa il scoti frumos si cinstit pe Celentano.Nu mai ai cum ..........
Sigur Celentano nu are nici o treaba cu situatia in care a ajuns combinatul acum ca de cand a plecat Faraonu a mai acumulat 240 mil de EUR gaura. Banii astia voi i-ati manglit cu Voiculescu, Chitoiu, Dan Radu Rusanu si penalii lu Celentano prietenii lui politici.
Asa se explica banii pe care ii joaca Celentano pe la pocher cu smecherii din Pitesti si le spune la bautura Bai eu sunt General la Oltchim. Ai fost bai Celentano datorita banilor pe care i-ai impins la Gerica. Atat ai fost trecator precum un card de paseri calatoare. STOP !!!
Esti pe dracu Celentano esti o zdreanta si tu si acolitii tai.
Mai posta ieri unu cica pe Roibu l-a fortat sa demisioneze Ministrul de atunci din functie.
HA HA HA !!!
Cine mah sa il forteze ???? Penalul Chitoiu???


Roibu a demisionat de buna voie. I-a lasat pe minunati ca voi sa arate ce pot. Si ati aratat.


Ne-ati mintit de ne-ati rupt, v-ati tras salarii nesimtite auzi salariul lui Celentano 15 800 RON/luna, masini de protocol, etc
Raspunde Celentano daca esti asa bun cat avea mah Roibu salariu 4500 RON si v-ati cacat pe voi in 2012 ca in 23 de ani a incasat de la Oltchim salariu in valoare de mii de EUR.Asa si???
Tu cu 15800 RON salariu/luna cat incasai in 23 de ani???? Iti spun eu 958 417 EUR. dar nu apucai ca tu vindeai pe bucati combinatul din primul an de directorat asa cum ai inceput sa faci la Oltchim acum de cand ai fost cateva luni director. Ti-a cerut Gerica parandarat ca te-a pus director??? Cam greu cu politicienii astia corupti. Te-ai bagat in hora cu ei ai belit-o.
Si situatia in prezent pe care ai lasat-o la Oltchim e de vis utilitati neplatite, salarii neplatite, inoxul furat la greu.
SUNTETI LA APOGEU !!! SUNTETI VALORI !!!!

Raspunsuri


Musafir

#20095 Re: Re:

2014-04-28 08:45:20

#20093: - Re:

Dar de ce nu amintesti cum au papusit stocurile de marfa ramase de la Petrom (MEG, PEG, PIP, PJP, etc) si cum le-au "vandut"! Asta pana a venit Mihaescu si a dispus verificarea magaziilor si a depozitelor facand inventarierea produselor. Atunci s-au suparat multi pe Mihaescu ca le-a stricat afacerile!