Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#20076 Re: Re: PT.20062 NU CRED CA TREBUIESTE SA TI MAI EXPLIC

2014-04-27 20:03

#20074: - Re: PT.20062

PT CA CHIAR ESTI UN NENOROCIT CARE MAI AI INCA TUPEUL SA MA IRITI SI ASTEPTI SA TE INJUR,DAR NU O VOI FACE FRAIERE,SINT CU MULT MAI DESTEPT DECIT MULTI TAMBALAGII CA TINEEEEE PIPICASSO


Musafir

#20077 Re: Re: Re: PT.20062 NU CRED CA TREBUIESTE SA TI MAI EXPLIC

2014-04-27 20:10

#20076: - Re: Re: PT.20062 NU CRED CA TREBUIESTE SA TI MAI EXPLIC

SI VREAU SA MAI RETI CEVA FRAIERE;DIN CAUZA CA LA M CONTRAZIS PE TIGAN CU REPORNIREA,TIGANUL A TRECUT LA AMENINTARI SI DENIGRARI,CRED CA AI UITAT,DAR DUTE LA TACTO CERNEV[TRADATORUL]SI INTREABA L CE A AVUT CU MINE,EL SI TALPASANU?


Musafir

#20078

2014-04-27 20:22

Buduneto,
Nu iti este ma rusine sa ragai pe aici basini expirate si dezinformari in continuare???
Plateste bine Celentano sa fii secretara si postacea lui???
Si Roibu si Olaru pe care ii tot mancati voi de cur de vreo 2-3 ani de zile ce au si-au trecut in declaratiile de avere si este verificabil.
Scarba de Pirvu directorul cu experienta multinationala cum isi spune el - experienta la mancat seminte, barfit si dat la pasarici de varsta 3-a prin biroul reabilitat de Roibu - la coarde gen Carmencita (stie toata Petrochimia ca e notorie idila lui) cand o chitaia pe aia in timpul programului in birou) nu are flota de limuzine trecuta in declaratia de avere ceea ce este o problema. A incercat sa si le mascheze cu smecheri de ai lui prin leasing-uri ca sa nu apara el proprietar la acest moment insa si le afiseaza cu mare talent de magraon.
Nu este de ajuns sa te caci tu pe aici jeg Buduneto ca are Roibu si Olaru BMW. Demonstreaza !!
Ai incercat sa minti ca are Q7. Cea mai mare aberatie. Asa ati fost invatati sa mintiti de Pirvu si prietenul lui de pahar catelul Bobita alias Dumitrica Unirea.
Celentano al tau este atat de lipsit de scrupule ca nu are nici o retinere cand voi nu va luati salariile sa se afiseze cu BMW-ul lui X5 in fata portii la Petrochimie si sa inece mii de EUR pe la pacanele. Oare de unde??? Serviciile stie............:) :) :)
Hai daca tot esti atat de corecta fai asta pensionaro sau cum te mai numesti ia zi cum de iau aparut in conturi brusc cei 70 000 EUR lui Celentano??? Sa raspunda daca poate.........
Din munca cinstita sau de pe la Zaremba??? sau mafiotii de fier vechi.
Buduneto lumea stie ce este de stiut nu mai incerca sa il cosmetizezi ca vremea lu Celentano a apus, am vazut ce poate, e dus pe copca ANTICORUPTIEI care isi face treaba. Oricat incerci sa il pozezi pe Celento in Directorul Oltchim cel mai cinstit este un hot notoriu, un manglitor si el si Dumitrica sindicalistul etern cu supervila si plin de bani de la ZERO MV.
Ne-au tradat de mult si ei si tu si Bobocel si Udroica si Danut SRL stii tu care sunteti in gasca de mafioti care ati cuplat la manglele lu Celentano asa ca lasa-ne si pregateste-ti declaratiile pentru ANTICORUPTIE ca ai de spus multe si dubele vor incepe sa circule curand spre Pitesti si Valcea nici nu va imaginati cat de tare ati fost monitorizati. Si este bine ........
Voi ati crezut ca puteti sa faceti jaf si nu va vede nimeni.
Aduceti-va aminte cum ne-a lasat OMV in 2009 in curu gol. Atunci de ce nu au protestat vreo 500 de petrochimisti sa se lege cu lanturi de usile lui Manole si Schwartz sau de usa lui Dumitrica care apropos atunci si-a mai umplut buzunarul cu disponibilizarea noastra.
Atunci Dumitrica suna disperat la Faraon sa il salveze ca ne-a taiat OMV accesul in combinat si facem frigu si e oamenii revoltati. Era bun Faraonu cand ne-a luat de pe drum.
Stateai in curu gol Buduneto cu Pirvu va lingeati pe raboj in jegul de birou de la PIP incendiat de Stefanescu ca asa il pusese Cosmescu sa arda arhiva cand vine Oltchimu sa nu se mai gaseasca documentatiile tehnologice. Ba nu uitati ca mai suntem cativa care stim cum a sabotat Dumitrica si alti baieti de la ZERO MV repornirea Petrochimiei prin oameni ca voi si Celentano al vostru.
De ce nu spui ca in toate cladirile curgea apa peste noi de pe acoperis ca nu aveam unde sa ne cacam ca erau conductele la bude inghetate,fara apa la chiuvete, ce sa mai vorbim de apa calda,etc.
Ai o tema de campanie sa il scoti frumos si cinstit pe Celentano.Nu mai ai cum ..........
Sigur Celentano nu are nici o treaba cu situatia in care a ajuns combinatul acum ca de cand a plecat Faraonu a mai acumulat 240 mil de EUR gaura. Banii astia voi i-ati manglit cu Voiculescu, Chitoiu, Dan Radu Rusanu si penalii lu Celentano prietenii lui politici.
Asa se explica banii pe care ii joaca Celentano pe la pocher cu smecherii din Pitesti si le spune la bautura Bai eu sunt General la Oltchim. Ai fost bai Celentano datorita banilor pe care i-ai impins la Gerica. Atat ai fost trecator precum un card de paseri calatoare. STOP !!!
Esti pe dracu Celentano esti o zdreanta si tu si acolitii tai.
Mai posta ieri unu cica pe Roibu l-a fortat sa demisioneze Ministrul de atunci din functie.
HA HA HA !!!
Cine mah sa il forteze ???? Penalul Chitoiu???
Roibu a demisionat de buna voie. I-a lasat pe minunati ca voi sa arate ce pot. Si ati aratat.
Ne-ati mintit de ne-ati rupt, v-ati tras salarii nesimtite auzi salariul lui Celentano 15 800 RON/luna, masini de protocol, etc
Raspunde Celentano daca esti asa bun cat avea mah Roibu salariu 4500 RON si v-ati cacat pe voi in 2012 ca in 23 de ani a incasat de la Oltchim salariu in valoare de mii de EUR.Asa si???
Tu cu 15800 RON salariu/luna cat incasai in 23 de ani???? Iti spun eu 958 417 EUR. dar nu apucai ca tu vindeai pe bucati combinatul din primul an de directorat asa cum ai inceput sa faci la Oltchim acum de cand ai fost cateva luni director. Ti-a cerut Gerica parandarat ca te-a pus director??? Cam greu cu politicienii astia corupti. Te-ai bagat in hora cu ei ai belit-o.
Si situatia in prezent pe care ai lasat-o la Oltchim e de vis utilitati neplatite, salarii neplatite, inoxul furat la greu.
SUNTETI LA APOGEU !!! SUNTETI VALORI !!!!

Musafir

#20079

2014-04-27 20:28

Bradistilor ce va faceti daca va inmaneaza Pirvu la toti deciziile de disponibilizare???
Bineinteles ca va va promite cu Dumitru impreuna ca vor lupta pentru salvarea combinatului si daca se va reporni veti fi chemati inapoi.
SA CREDETI VOI !!!
Tare curioasa sunt sa vedem ce va vor mai minti Dumitru cu Pirvu la disponibilizarea finala.
Pana acum au avut imaginatie. V-au prostit cu planul social, v-au prostit cu salariile ca nu v-au mai platit nimic.
E bine !!!
Acu nu mai strigati nimic impotriva lui Celentano ??? E cel mai bun..............
IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#20080

2014-04-27 20:33

Ba astia de la SVRO(R vine de la rahat)cred ca este de ajuns cu minciunile, v-ati facut damblaua ,iar nu vreti sa pricepeti daramite sa va documentati,"s-au furat 20 de ani" chiar esti tampit de tot, ca sa nu spun prost cu stift(adica brevetat)din cate stiu eu, Oltchimul pana in 2008 a mers pe profit, cu exceptia unui sau doi ani in care nu avut profit,din 2008 ai dreptate s-a mers in pierdere deci matematic cum dracu tie iti iese "s-au furat 20 de ani",iar ptr. cei 4 ani din 2008-2012 ai dreptate dar nu s-a furat(inca odata iti spun, documentele din care sa reiese ca s-a furat ,iar tipam ca proasta in baie gen Gaoaza)iar ptr. pierderile din acesti 4 ani, cere documentele de la ministerul economiei si vezi cine se face vinovat, iti dau un indiciu este ARMEAN si il cauta DNA-ul.Dar de ce esti magar si de perioada din aug.2012 nu zici nimic,ca de perioada asta chiar ai dreptate, s-a supt de partide (nu cred nu au mai avut curajul dar au pus niste "baieti destepti") si de lipitori de afise si uitate la ce partide sant inregimentati, asa ca dute dracu cu tiganul tau cu tot ca ati ajuns sa traiti si sa ganditi la nivel de satra,iar putin mai incolo o sa intindeti in fata pavilionului cortul de bulibasa sa va adunati la stabor.


Musafir

#20081

2014-04-27 20:37

Deci pana la urma si in final cum zice porcul de Ignat, s-a adeverit,cernevisti cand nu au dreptate si argumente incep sa injure si sa denigreze,ce sa le ceri la niste analfabeti gen Gioca,Marcela,Ion Dan si alti prostovani.

Musafir

#20082

2014-04-27 20:44

Este cam multa liniste, cred ca ne cotropesc investitori(ori fi tigani la fiare vechi?),acad. dr. ing. chimist Cerneve ce viitor maret ne-ai asigurat cacasar toti pe tine.
++++++++++++

#20083 Re:

2014-04-27 20:44

#20026: -

personalu care va fi disponibilizat e deja creonat si toti sefi de secti cunosc acest lucru dar tac ......dar ca ideie din ce am prins noi ar fi vorba de :
de la pitesti toti 230 iar paza va fi asigurata de jandarmi argesi
de la oltchim toti din oxo+dof+elc 3 +o parte din serviciile laterale(adm ,utilitati ,logistica ,cantina ,dispensar etc)-total 500 iar restul pina la 1300 din tesa.
asta va fi oltchim asa cum a dorit politicul rominiei inpreuna cu stiti voi cine!!!

=======================

de unde stii ma tu javra analfabeta. cine va fi disponibilizat? nu vezi ca esti lateral de situatie? la pitesti vor ramane paznici doar baietii aia care au fost la valcea sa-l sustina pe parvu, adica liderii piscanu. dragnea.  lupu. bortosu. si alti cativa lingai, restul plecam acasa. cu dumitru de gat.


Musafir

#20084

2014-04-27 20:47

Bradistilor ce va faceti daca va inmaneaza Pirvu la toti deciziile de disponibilizare???
Bineinteles ca va va promite cu Dumitru impreuna ca vor lupta pentru salvarea combinatului si daca se va reporni veti fi chemati inapoi.
SA CREDETI VOI !!!
Tare curioasa sunt sa vedem ce va vor mai minti Dumitru cu Pirvu la disponibilizarea finala.
Pana acum au avut imaginatie. V-au prostit cu planul social, v-au prostit cu salariile ca nu v-au mai platit nimic.
E bine !!!
Acu nu mai strigati nimic impotriva lui Celentano ??? E cel mai bun..............

Musafir

#20085 Fostii mineri din Valea Jiului, redusi la sclavie. Afaceristii prospera in timp ce oamenii se sinuci

2014-04-27 20:52

Fostii mineri din Valea Jiului, redusi la sclavie. Afaceristii prospera in timp ce oamenii se sinucid din cauza datoriilor

http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2014/sezonul-1/fostii-mineri-din-valea-jiului-redusi-la-sclavie-afaceristii-prospera-in-timp-ce-oamenii-se-sinucid-din-cauza-datoriilor.html

Bogatii Vaii Jiului sunt discreti si stau departe de opinia publica, iar oamenii de rand se feresc sa ii pomeneasca. De exemplu, Alin Simota - fost finantator la Clubul de fotbal Jiul Petrosani, consilier judetean si patron cu afaceri in constructii si energie. In 2012 a intrat in topul Forbes, cu o avere de 25 de milioane de euro. Anul trecut a fost arestat intr-un dosar complex si in prezent e judecat din penitenciar. A fost retinut pentru ca ar fi facut parte dintr-o retea de camatarie, alaturi de bodyguardul sau si alte 6 persoane.

Afaceri in Valea Jiului, vila in America
Gruparea ar fi sechestrat, batut si rapit zeci de persoane care au imprumutat bani de la ei. Victimele erau obligate sa dea inapoi si de 20 de ori suma imprumutata, altfel isi pierdeau casele si firmele. In Petrosani oamenii sa tem sa vorbeasca despre Simota si apropiatii sai. Simota mai e cercetat in prezent si pentru fraude economice, pe langa dosarul de camatarie.

Omul de afaceri mai controleaza 2 firme care au contractat lucrari de constructii in mai toate orasele din zona, dar si active care odata apartineau de companiile miniere. A scris in declaratia de avere, ca detine o casa in Aspen (SUA) si un apartament la Cannes.

Simota a bagat una dintre firmele de constructii din Valea Jiului in insolventa. Politistii il cerceteaza ca dupa deschiderea procedurii, a scos din banci sume mari de bani sub forma de prime de mii de lei pentru multi dintre angajatii sai, culmea, cei pe care nu ii platea cu lunile. Primele si salariile erau singura portita legala de a scoate sume din fondurile societatii.

Sclavie si santaj
Unul dintre cei audiati la politie este Stefan Slovenschi, fost miner: "Mergi pe increderea patronului, ca iti dau salariul atat. Ai lucrat o luna de zile, nu ai primit salariul. Acum ca sa pleci de la locul de munca nu iti convine, pentru ca ai lucrat o luna, dar nu ai primit salariul. Mai merg o luna, pentru ca poate in urmatoarea, se compenseaza!"

Stefan Slovenschi sta in cartierul saracacios Aeroport. Fost miner, disponibilizat de 10 ani, traieste din ajutorul social, si rar gaseste de lucru cu ziua. In rest pierde vremea la taclale cu ceilalti vecini, aflati in aceeasi situatie. Spune ca de fapt in Valea Jiului cei mai multi patroni practica un soi de sclavie bazata pe santaj."Cand m-am disponibilizat eu, s-a spus ca vor face locuri de munca, si in schimb au fost numai minciuni."

Liftul de milioane care nu merge la niciun etaj
In timp ce angajatii primeau promisiuni si amanari in loc de salarii, firmele de constructii ale lui Alin Simota castigau contracte foarte profitabile cu Consiliul Judetean, pentru reabilitarea unor cladiri din domeniul sanatatii. Contracte in care fie devizele au fost umflate, fie lucrarile au fost executate doar pe hartie. In ambele cazuri, de castigat au avut doar firmele lui Simota.

De pilda, la Ambulatoriul Spitalului din Deva, platit de autoritatile judetene, firma lui Simota a montat un lift anul trecut doar de decor. Arata bine, dar nu functioneaza pentru ca nu are motor. Iar pentru retelele electrice, in loc sa se faca santuri pe tavane, au fost facute niste masti din rigips in exterior. In loc de 200 de mii de lei, traseul cablurilor a ajuns 900 de mii de lei, prin note de lucrari suplimentare la contractul initial.

http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Apr2014/61504664.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statiunea imaginara platita cu bani reali
Oamenii mai spun ca Alin Simota s-ar fi asociat cu alti doi oameni de afaceri - Gardean si Tamas - pentru a crea un cerc de influenta local, care sa asigure un monopol in Petrosani. La mijloc ar fi fost interese in zona turismului. In 2009, ministrul Turismului Elena Udrea promitea ca in Parang, langa Petrosani, va fi construit, de la zero, cel mai mare domeniu schiabil din Europa de Sud-Est. Un proiect cu telegondola, telescaun si 7 partii, o finantare de aproape 68 de milioane de euro, care sa revigoreze zona.

La 4 ani de la anunt, pe amplasament s-au amenajat doar 2 partii, un mic lac de acumulare pentru tunuri de zapada artificiala, iar la telescaun au fost montati stalpii. Dar valoarea investitiei ar fi urcat la peste 100 de milioane. Vezi in materialul video caracatita intereselor din Valea Jiului.

Vieti irosite, salarii aruncate
In vreme ce autoritatile arunca cu banii, oamenii fug, alungati de saracie. Hunedoara este judetul care a pierdut cel mai mare numar de locuitori, conform ultimului recensamant. Aproape 100 de mii de oameni, care au plecat catre alte zone din tara. Cartierele din Valea Jiului sunt pline de copii, pentru ca alocatiile lor sunt surse de venit in aceste poluri ale saraciei. Minerii pensionati anticipat nu se aleg cu nimic. Primesc salarii compensatorii dar risipesc repede banii.

Lucica Cosma spune ca barbatul sau a cazut in patima alcoolului cand a plecat de la mina, si in scurt timp si-a pus capat zilelor. Avea datorii uriase la banci, pe care vaduva a trebuit sa le plateasca. Banii pe care ii primise atunci cand a fost pensionata anticipat s-au dus in mai putin de un an.

Redresarea ramane o vorba goala in Valea Jiului Un ideal ce pare imposibil, in ciuda finantarilor generoase directionate an de an in judet. Cat timp vor exista interese, rea-vointa si nepricepere, oamenii acestor locuri au sperante tot mai mici. Pentru fostii mineri, bunastarea este astazi doar o amintire. Valea Jiului reprezinta inca un capitol la care tara noastra pica examenul corijentei - o menghina a degradarii strange tot mai tare comunitati intregi, condamnate la colaps si izolare.

Sursa: Pro TV


Musafir

#20087 Oltchim cere falimentul Astra Asigurări

2014-04-27 21:38

http://www.economica.net/oltchim-cere-falimentul-astra-asigurari_78538.html

Combinatul chimic Oltchim se asigurase împotriva managementului defectuos pentru 10 milioane de euro, administratorul judiciar a constatat managementul defectuos al fostului director, dar Astra nu a dorit să plătească prima.

http://media.rtv.net/image/201402/w620/asigurare1_36860000_48908200_45056200.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Combinatul chimic Oltchim, prin administratorul judiciar Rominisolv, cere în instanţă falimentul Astra Asigurări pentru neplata unei poliţe de 10 milioane de euro pe asigurarea managementului profesional al fostului director Constantin Roibu. În raportul asupra insolvenţei făcut de administratorul judiciar, se constată managementul defectuos al fostului director Roibu, care a produs prejudicii de sute d emilioane de euro. Cum Oltchim era asigurată la Astra contra managementului defectuos, administratorul judiciar a cerut companiei de asigurări cei 10 milioane de euro.

„De mai mult de un an, de când le-am făcut solicitarea de plată, nu am primit nimic, aşa încât nu ne-a rămas decât soluţia cererii de faliment. Nu ne aşteptăm să plătească nici acum, că ne-au transmis că nu o vor face, invocând motive precum că practicile internaţionale spun că trebuie ca un expert internaţional să certifice managementul defectuos sau că . Ei uită însă că legea română spune că acest lucru este apreciat tocmai de administratorul judiciar”, explică Gheorghe Piperea, administrator judiciar al Oltchim.

Oltchim este în insolvenţă, de anul trecut. Are datorii de circa 700 de milioane de euro şi aşteaptă să fie privatizată. Investitorii interesaţi sunt un consorţiu chinez şi SIF Transilvania.

Astra Asigurări, cea mai mare companie locală de profil, a intrat la începutul acestui an în administrare specială după ce un raport al ASF a evidenţiat probleme mari în ceea ce priveşte indicatorii de solvabilitate şi lichiditate. Ulterior, administratorul special, KPMG, a dat publicităţii concluziile unui prim audit care arată că acţionarul companiei, milionarul Dan Grigore Adamescu, va trebui să aducă un plus de capital de peste 100 de milioane de euro pentru a stabiliza firma. Printre marile probleme ale Astra se înscrie şi o despăgubire de peste 25 de milioane de euro pe care trebuie să o achite CNADNR în contul firmei Romstrade a lui Nelu Iordache.

Romstrade a intrat în insolvenţă iar patronul său este arestat preventiv motiv pentru care a nu a putut duce la capăt lucrările asumate prin contract. Situaţia poate fi comparată cu cea de la Oltchim. Şi în cazul Romstrade, Astra a refuzat să plătească şi a fost obligată să facă acest lucru în urma unei sentinţe judecătoreşti.


Musafir

#20088 Re: Re:

2014-04-28 04:00

#20083: ++++++++++++ - Re:

ASA FRATEE,SA I MINCATI CA PE NISTE RAHATI,CA NICI NOI CEI INJOSITI DIN OLTCHIM, NU I VOM IERTA PE TRADATORIIIIIII;CERNEV,TALPASANU,MARDARE,ETC,SE STIU EI RESTUL;,,,,,,,,,,GIGI BECALI,ETE NA


Musafir

#20089 Re: Re:

2014-04-28 04:06

#20083: ++++++++++++ - Re:

BAI RAHAT CU OCHI;VEZI PE CINE FACI JAVRA ANALFABETA,CA TE FREC PE BOTUL ALA DE DESTEPT,CITESTE ATENT CINE SCRIE SI TRAGE CONCLUZIILE,AI INTELES?PICASSO,PT CA ACELA E UN LAS DE MUSAFIR CERNEVUIST

MUCO-SOV-BDO sa ma c_c pe voi

#20090

2014-04-28 04:46

Ma prostilor ptr. plata menegmentului defectuos, asa cum zic prosti ,chiar sant prosti la ce perioada se refera ,la cea dinainte de aug.2012(dar ptr. asta este nevoie de hotarare judecatoreasca, ce nu cred ca o sa se dea in veci, ptr.ca sant persoane importante care trebuie sa raspunda gen Voaganian,Tariceanu,Nastase si lista continua eu imi dau seama unde vreti sa ajungeti, la ce persoana)sau la cea de dupa aug.2012 ,e aici este o paine buna de mancat dar si astora le este frica sa se apuce de cautat ca se umplu de rahat, ca la ce mizerie s-a instaurat(direct proportionala cu prostia)nu cred ca vrea sa se bage cineva, ca o sa sa imputa pacaliciul vesel Porca.Si apropo, ca am vazut ca uni injurau ca sa furat 20 de ani, ca conducere defectuoasa ,iar vin si va spun astia de la SVRO(R vine de la rahat)puteti sa va dati si cu capul de pereti, sa spumegati ,sa f.... tiganul, dar ce dracului de 1 an si 4 luni santeti in insolventa(adica nu va preseaza datoriile, este ca si cum plecati de la zero)ce treaba au FOSTI, nu fiti cretini mincinosi, asta este cacatul vostru si aveti bunul simt sa-l mancati cu sleahta voastra de analfabeti, datoriile si ipotenta menegeriala de acum este rodul stadaniilor voastre, datoriile astea in insolventa sant de 100 de ori mai grave decat cele dinainte, asa ca POFTA BUNA la mancat RAHAT(produs de voi).

Musafir

#20091 Valcea, aproape de soarta Detroitului

2014-04-28 07:16

#20086: -

http://www.impactreal.ro/2014042716712/Valcea-aproape-de-so

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/19218...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un Oltchim împins de parlamentari spre insolvenţă, în urma votării Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, cu mii de şomeri care îşi caută în zadar un loc de muncă, judeţul Vâlcea riscă, în scurt timp, să aibă soarta oraşului Detroit sau să se scufunde în dezastrul economic cu care se confruntă, de exemplu, Zimbabwe. Primăria Detroit a cerut, în luna iulie 2013, protecţia sub Legea falimentului, iar acum locuinţele din oraş, ajuns în proprietatea primăriei în contul taxelor neplătite de proprietari, sunt scoase la vânzare la preţuri derizorii. Pe de altă parte, economia din Zimbabwe se confruntă cu deflaţia. Inflaţia a fost de -0,49% din cauza activităţii economice foarte slabe. S-a ajuns astfel ca magazinele să fie pline de produse, dar foarte puţini oameni mai au bani să le cumpere. În 2008, salariul minim pe economie al unui muncitor necalificat era de 200 de miliarde de dolari zimbabweni pe lună (adică 6,75 euro), iar 80% din populaţie trăia sub limita sărăciei. O pâine costa 100 miliarde de dolari (adică 3,38 euro). Nici Vâlcea nu este departe de aceste cifre, iar, în acest caz, bătălia pentru conducerea municipiului sau judeţului devine derizorie. Deocamdată, alternativa pentru angajaţii rămaşi pe drumuri este munca în străinătate sau mutarea în mediul rural, „migraţiune” care nu îi avantajează cu nimic pe politicienii locali, inactivi în ultimii ani în privinţa atragerii de investiţii din exteriorul judeţului. Prin votarea Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, parlamentarii, în frunte cu PSD, au deschis practic calea falimentului Oltchim.

http://www.impactreal.ro/images/stories/ramnicu_valcea_7.jpg...

++++++++++++++++++++

#20092

2014-04-28 07:22

personalu care va fi disponibilizat e deja creonat si toti sefi de secti cunosc acest lucru dar tac ......dar ca ideie din ce am prins noi ar fi vorba de :
de la pitesti toti 230 iar paza va fi asigurata de jandarmi argesi
de la oltchim toti din oxo+dof+elc 3 +o parte din serviciile laterale(adm ,utilitati ,logistica ,cantina ,dispensar etc)-total 500 iar restul pina la 1300 din tesa.
asta va fi oltchim asa cum a dorit politicul rominiei inpreuna cu stiti voi cine!!!

=======================

de unde stii ma tu javra analfabeta. cine va fi disponibilizat? nu vezi ca esti lateral de situatie? la pitesti vor ramane paznici doar baietii aia care au fost la valcea sa-l sustina pe parvu, adica liderii piscanu. dragnea. lupu. bortosu. si alti cativa lingai, restul plecam acasa. cu dumitru de gat.


Musafir

#20093 Re:

2014-04-28 07:57

#20078: -

Buduneto,

 

Nu iti este ma rusine sa ragai pe aici basini expirate si dezinformari in continuare???
Plateste bine Celentano sa fii secretara si postacea lui???
Si Roibu si Olaru pe care ii tot mancati voi de cur de vreo 2-3 ani de zile ce au si-au trecut in declaratiile de avere si este verificabil.
Scarba de Pirvu directorul cu experienta multinationala cum isi spune el - experienta la mancat seminte, barfit si dat la pasarici de varsta 3-a prin biroul reabilitat de Roibu - la coarde gen Carmencita (stie toata Petrochimia ca e notorie idila lui) cand o chitaia pe aia in timpul programului in birou) nu are flota de limuzine trecuta in declaratia de avere ceea ce este o problema. A incercat sa si le mascheze cu smecheri de ai lui prin leasing-uri ca sa nu apara el proprietar la acest moment insa si le afiseaza cu mare talent de magraon.
Nu este de ajuns sa te caci tu pe aici jeg Buduneto ca are Roibu si Olaru BMW. Demonstreaza !!


Ai incercat sa minti ca are Q7. Cea mai mare aberatie. Asa ati fost invatati sa mintiti de Pirvu si prietenul lui de pahar catelul Bobita alias Dumitrica Unirea.


Celentano al tau este atat de lipsit de scrupule ca nu are nici o retinere cand voi nu va luati salariile sa se afiseze cu BMW-ul lui X5 in fata portii la Petrochimie si sa inece mii de EUR pe la pacanele. Oare de unde??? Serviciile stie............:) :) :)
Hai daca tot esti atat de corecta fai asta pensionaro sau cum te mai numesti ia zi cum de iau aparut in conturi brusc cei 70 000 EUR lui Celentano??? Sa raspunda daca poate.........


Din munca cinstita sau de pe la Zaremba??? sau mafiotii de fier vechi.


Buduneto lumea stie ce este de stiut nu mai incerca sa il cosmetizezi ca vremea lu Celentano a apus, am vazut ce poate, e dus pe copca ANTICORUPTIEI care isi face treaba. Oricat incerci sa il pozezi pe Celento in Directorul Oltchim cel mai cinstit este un hot notoriu, un manglitor si el si Dumitrica sindicalistul etern cu supervila si plin de bani de la ZERO MV.
Ne-au tradat de mult si ei si tu si Bobocel si Udroica si Danut SRL stii tu care sunteti in gasca de mafioti care ati cuplat la manglele lu Celentano asa ca lasa-ne si pregateste-ti declaratiile pentru ANTICORUPTIE ca ai de spus multe si dubele vor incepe sa circule curand spre Pitesti si Valcea nici nu va imaginati cat de tare ati fost monitorizati. Si este bine ........
Voi ati crezut ca puteti sa faceti jaf si nu va vede nimeni.


Aduceti-va aminte cum ne-a lasat OMV in 2009 in curu gol. Atunci de ce nu au protestat vreo 500 de petrochimisti sa se lege cu lanturi de usile lui Manole si Schwartz sau de usa lui Dumitrica care apropos atunci si-a mai umplut buzunarul cu disponibilizarea noastra.
Atunci Dumitrica suna disperat la Faraon sa il salveze ca ne-a taiat OMV accesul in combinat si facem frigu si e oamenii revoltati. Era bun Faraonu cand ne-a luat de pe drum.


Stateai in curu gol Buduneto cu Pirvu va lingeati pe raboj in jegul de birou de la PIP incendiat de Stefanescu ca asa il pusese Cosmescu sa arda arhiva cand vine Oltchimu sa nu se mai gaseasca documentatiile tehnologice. Ba nu uitati ca mai suntem cativa care stim cum a sabotat Dumitrica si alti baieti de la ZERO MV repornirea Petrochimiei prin oameni ca voi si Celentano al vostru.
De ce nu spui ca in toate cladirile curgea apa peste noi de pe acoperis ca nu aveam unde sa ne cacam ca erau conductele la bude inghetate,fara apa la chiuvete, ce sa mai vorbim de apa calda,etc.
Ai o tema de campanie sa il scoti frumos si cinstit pe Celentano.Nu mai ai cum ..........
Sigur Celentano nu are nici o treaba cu situatia in care a ajuns combinatul acum ca de cand a plecat Faraonu a mai acumulat 240 mil de EUR gaura. Banii astia voi i-ati manglit cu Voiculescu, Chitoiu, Dan Radu Rusanu si penalii lu Celentano prietenii lui politici.
Asa se explica banii pe care ii joaca Celentano pe la pocher cu smecherii din Pitesti si le spune la bautura Bai eu sunt General la Oltchim. Ai fost bai Celentano datorita banilor pe care i-ai impins la Gerica. Atat ai fost trecator precum un card de paseri calatoare. STOP !!!
Esti pe dracu Celentano esti o zdreanta si tu si acolitii tai.
Mai posta ieri unu cica pe Roibu l-a fortat sa demisioneze Ministrul de atunci din functie.
HA HA HA !!!
Cine mah sa il forteze ???? Penalul Chitoiu???


Roibu a demisionat de buna voie. I-a lasat pe minunati ca voi sa arate ce pot. Si ati aratat.


Ne-ati mintit de ne-ati rupt, v-ati tras salarii nesimtite auzi salariul lui Celentano 15 800 RON/luna, masini de protocol, etc
Raspunde Celentano daca esti asa bun cat avea mah Roibu salariu 4500 RON si v-ati cacat pe voi in 2012 ca in 23 de ani a incasat de la Oltchim salariu in valoare de mii de EUR.Asa si???
Tu cu 15800 RON salariu/luna cat incasai in 23 de ani???? Iti spun eu 958 417 EUR. dar nu apucai ca tu vindeai pe bucati combinatul din primul an de directorat asa cum ai inceput sa faci la Oltchim acum de cand ai fost cateva luni director. Ti-a cerut Gerica parandarat ca te-a pus director??? Cam greu cu politicienii astia corupti. Te-ai bagat in hora cu ei ai belit-o.
Si situatia in prezent pe care ai lasat-o la Oltchim e de vis utilitati neplatite, salarii neplatite, inoxul furat la greu.
SUNTETI LA APOGEU !!! SUNTETI VALORI !!!!

Alege numele de user

#20094 Subiectne ati mintit,denigrat si amenintat,dar va vine rindul cernevistilor,TOTII,picasso

2014-04-28 08:20

Scrie un comentariu...

Musafir

#20095 Re: Re:

2014-04-28 08:45

#20093: - Re:

Dar de ce nu amintesti cum au papusit stocurile de marfa ramase de la Petrom (MEG, PEG, PIP, PJP, etc) si cum le-au "vandut"! Asta pana a venit Mihaescu si a dispus verificarea magaziilor si a depozitelor facand inventarierea produselor. Atunci s-au suparat multi pe Mihaescu ca le-a stricat afacerile!


Musafir

#20096 Re: Activitatile curente ale lui Celentano in Petrochimie care il recomanda ca expert

2014-04-28 08:46

#19696: FOTA 2 - Activitatile curente ale lui Celentano in Petrochimie care il recomanda ca expert

#19696 Activitatile curente ale lui Celentano in Petrochimie care il recomanda ca expert

2014-04-12 20:45

 

Pentru toti cei interesati activitatile de baza ale lui Celentano in Petrochimia de la Pitesti au fost:

- mancat seminte si barfit zilnic Faraonul + colegii de la Valcea;

-injurat colegii de la Mentchim care faceau revizie in Petrochimie;
- aproape in fiecare zi mers la Dumitru si pus tara la cale - a se citi pregatit compromiterea tuturor demersurilor de revizie in Petrochimie si tot ce venea de la Valcea - tema de la OMV sa nu cumva sa se reporneasca Petrochimia si Rafinaria sa se demonstreze ca poate fi profitabila ca strica smecheria cu care OMV a inchis aceste capacitati de productie mintind ca sunt ineficiente. Atatia amar de ani cum de aceste combinate fusesera eficiente???;
- Dumitru ii dadea lui Celentano sfaturi strategice cum sa instige oamenii sa il dea jos pe Roibu sa lanseze diverse zvonuri negative la adresa activitatilor economice de la Oltchim, sa puna amprente negative tot ce se desfasura ca activitate in Petrochimie. Care era oare interesul lui Dumitru??? raspunsul vine de pe statele de plata de la OMV - acest sindicalist fiind locotenentul lui Liviu Luca - fiind platit de baietii austrieci - atentie Dumitru si acum este pe statul de plata la OMV;
- spre sfarsitul anului 2011 Celentano a considerat ca daca tot vine la serviciu si nu face nimic ar fi bine sa imbine utilul cu placutul. S-a implicat intr-o idila cu numita Carmen P. Astfel biroul sau cel din Pavilionul Rafiserv amenajat de Roibu la standarde normale nu cocina cum avea fostul birou pe vremea OMV la PIP  a devenit un fel de serai. "Prelucrarea fizica" a numitei Carmen P. fiind o activitatea cotidiana - colegii din Petrochimie stiu despre ce este vorba ca era si este inca subiect de barfa generala in platforma. Intre timp numita Carmen P. s-a incurcat cu un contractor din asa zisele firme capuse ale Faraonului catalogate ca atare de Celentano - probabil de aici provine ura lui fata de contractorii de la Oltchim :) :) :).  Celentano a devenit atat de gelos incat in sedintele operative a inceput sa se certe pe fata si sa o mustre pe numita Carmen P. in public legat de intrevederile acesteia cu respectivul contractor;
- o alta activitate care il recomanda pe numitul Celentano drept manager general multinational cu experienta este si mancatul zilnic de pungi de seminte atat floarea soarelui cat si dovleac la locul de fumat de langa Pavilionul Rafiserv;
Activitatile de mai sus sunt tipice pentru acest individ exceptand lantul de goldean gros, ceasurile de lux expuse ostentativ salariatilor aflati in somaj tehnic, plimbatul cu noul BMW X5.
Dragi colegi in consecinti se remarca net acest Celentano ca fiind cel mai competent capabil manager al Arpechim Oltchim.
Noi cei din Petrochimie il stim bine.
Acum incepeti si voi de la Valcea sa cunoasteti adevarul.

Noapte buna copiii !!!

Semnat,

Un grup de petrochimisti supranumiti Fota 2 care nu demonstreaza pentru repunerea in functia de Director General a lui Celentano

oltchimel

#20097 Re: Bravo Cernev si Dumitru !

2014-04-28 08:54

#19538: oltchimel - Bravo Cernev si Dumitru !

Pentru a nu stiu cata oara se vede cine lupta pentru acest combinat ! Cernev si Dumitru chiar se zbat sa se faca aceasta privatizare.Nu conteaza ce parere aveti voi cei care stati pititi prin sectii, dar sa stiti ca acesti oameni ,din sindicatele celor doi, au facut ceva ca sa se vada la autoritati ca se zbat si le pasa.Sa stiti ca au pus benzina din banii lor au facut foamea pana au ajuns din nou la Pitesti numai ca sa se faca auziti.Voi LICHELELE ati stat la doi pasi de pavilion fara sa ii sprijiniti si comentati acum aici de cei doi oameni.
RUSINE SA VA FIE !


Musafir

#20098 Re: Re: Bravo Cernev si Dumitru !

2014-04-28 09:31

#20097: oltchimel - Re: Bravo Cernev si Dumitru !

mama ta de cernevist imputit,pai cu repornirea OLTCHIMULUI cum ramine lingailor,?  ciocu mic,mic,mic, ghiocaaaa,cernev,talpasanu,mardare,cap de cal,etc,ciocul mic tradatorilor, ca va vom minca dupa alegeri,ZAU, noi prostimea,ati ajuns sa ne luati la misto?,,,,,,,,vedeti voi pe diavolul,,ne facem ceva pe boturile voastre,noi prostimea, in gitul mamilor voastre de tambalagiii,,,,,,,,,,,,,, X men?,,,ete na