S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2814 Re:

2013-11-27 19:27

#2813: -

Pana sa verific in detaliu studiul respectiv, as avea trei probleme cu aceasta concluzie.

Prima ar fi ca exista destule persoane care au trecut de la homosexualitate la heterosexualitate, ceea ce inseamna ca orientarea poate avea diferite cauze si nu este iremediabila in toate cazurile, chiar daca un segment al acestui grup, sa zicem, ar fi influentat de factori genetici. Atitudinea activistilor LGBT este de a desconsidera posibilitatea ca anumite persoane sa aiba aceasta tendinta din  cauza unor circumstante nefavorabile.

Daca acest proces ar explica in parte inclinatiile homosexualilor pasivi si ale transsexualilor, a doua problema este legata de homosexualii activi, unde nu se pune problema efeminarii. Ba mai mult, am observat ca unii se recomanda ca ''versatili'', in sensul ca pot fi si activi si pasivi. Oricum, in cazul celor exclusiv activi, efeminarea este exclusa.

A treia este legata de abordare, pentru ca, si sa aiba acoperire, aceasta teorie propune ipoteza unei anomalii genetice, nicidecum a unei trasaturi care sa produca un comportament sanatos si benefic.

Raspunsuri


Musafir

#2816 Re: Re:

2013-11-27 19:55:18

#2814: - Re:  

 bine punctat si cu siguranta se poate continua. din pacate, asa-zisii homosexuali "din nastere" chiar iau de bune aceste lucruri si isi justifica comportamentul. e trist ca unii profita de naivitatea si deruta lor punandu-le in fata fantasmagorii impachetate "frumos"- "stiintific".




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...