S.O.S. familia!

Quoted post

Raspunsuri


Musafir

#2811 Repetitia, mama plictiselii

2013-11-27 16:51:38

#2810: -

http://alexdoppelganger.com/de-ce-sunt-ok-cu-homosexualii/

E fascinant cum niciodata nu se satura de aceleasi clisee rasuflate, pentru ca altceva nu au. Cateva citate penibile:

Vrei să mi-o dai p-aia cu “e părerea mea, am dreptul la opinie”? Contrar a ce te-a învățat Facebook-ul, nu, nu trebuie să ai tot timpul o părere și doar fiindcă ai o părere, nu înseamnă că e corectă. Nu ai dreptul la propria opinie. Singurele cazuri în care poți să ai o părere e când poți să o susții și să o argumentezi cu argumente reale.

Bun. Ne-a lamurit cand anume avem voie sa gandim cu mintea proprie. ''Democratii'' de genul asta fac asemenea afirmatii tocmai dupa ce ii acuza pe altii de neo-fascism, extremism, fanatism, intoleranta samd.

Dacă se întâmplă ceva mai rău, să zicem…se face copilul criminal în serie? Fiindcă Charles Manson, Andrei Chikatilo, Ed Gein, Albert Fish, Jeffrey Dahmer, și mulți alți criminali în serie au devenit criminali în serie nu datorită faptului că le-a lipsit dragostea părintească și altor afecțiuni, ci fiindcă aveau părinți homosexuali (surpriză, nu au avut părinți homosexuali).

In schimb, Dahmer a fost homosexual, iar Manson si Gein bisexuali; Chikatilo iarasi avea probleme serioase legate de sexualitate. Exemple mai nepotrivite nici ca putea da (demonstrnad cat de adanc s-a documentat).

In rest, un limbaj ca de la coada vacii, ca nici eu nu ma feresc de cuvinte. :)


Cătălin Mareş

#2823 Re:

2013-11-29 13:59:41

#2810: -

Scrie în acel articol: "Adică niște argumente bazate pe mofturi. Niște oameni nu pot avea drepturi, fiindcă ți se pare ție că e imoral sau fiindcă în cărticica aia cu T-ul ăla mare pe prima copertă spune (deși nu spune nicăieri clar) că nu e bine."

Cum nu spune clar?

Biblia ortodoxă:

Levitic 18, 22: "Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune."

Levitic 20, 13: "De se va culca cineva cu bărbat ca şi cu femeie, amândoi au făcut nelegiuire şi să se omoare, că sângele lor asupra lor este."

Romani 1, 26-27: "Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor."

Biblia catolică:

Levitic 17, 22: "Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie: este un lucru abominabil."

Levitic 19, 13: "Dacă un bărbat se culcă cu un bărbat cum s-ar culca cu o femeie, să fie dați la moarte amândoi: au făcut un lucru abominabil. Sângele lor este asupra lor."

Romani 1, 26-27: "De aceea i-a lăsat Dumnezeu [pradă] patimilor rușinoase: astfel, femeile lor au schimbat raporturile firești cu cele împotriva naturii. La fel și bărbații, abandonând raportul firesc cu femeia, s-au aprins de patimă unii pentru alții; săvârșind nerușinarea bărbați cu bărbați, și-au primit ei înșiși cuvenita răsplată pentru perversiunile lor."

S-au repetat de nenumărate ori aceste citate. Mai clar decît atît cum ar trebui să fie? Să fi dat amănunte anatomice, practice, de dinamică sexuală sau ce?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...