S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2811 Repetitia, mama plictiselii

2013-11-27 16:51

#2810: -

http://alexdoppelganger.com/de-ce-sunt-ok-cu-homosexualii/

E fascinant cum niciodata nu se satura de aceleasi clisee rasuflate, pentru ca altceva nu au. Cateva citate penibile:

Vrei să mi-o dai p-aia cu “e părerea mea, am dreptul la opinie”? Contrar a ce te-a învățat Facebook-ul, nu, nu trebuie să ai tot timpul o părere și doar fiindcă ai o părere, nu înseamnă că e corectă. Nu ai dreptul la propria opinie. Singurele cazuri în care poți să ai o părere e când poți să o susții și să o argumentezi cu argumente reale.

Bun. Ne-a lamurit cand anume avem voie sa gandim cu mintea proprie. ''Democratii'' de genul asta fac asemenea afirmatii tocmai dupa ce ii acuza pe altii de neo-fascism, extremism, fanatism, intoleranta samd.

Dacă se întâmplă ceva mai rău, să zicem…se face copilul criminal în serie? Fiindcă Charles Manson, Andrei Chikatilo, Ed Gein, Albert Fish, Jeffrey Dahmer, și mulți alți criminali în serie au devenit criminali în serie nu datorită faptului că le-a lipsit dragostea părintească și altor afecțiuni, ci fiindcă aveau părinți homosexuali (surpriză, nu au avut părinți homosexuali).

In schimb, Dahmer a fost homosexual, iar Manson si Gein bisexuali; Chikatilo iarasi avea probleme serioase legate de sexualitate. Exemple mai nepotrivite nici ca putea da (demonstrnad cat de adanc s-a documentat).

In rest, un limbaj ca de la coada vacii, ca nici eu nu ma feresc de cuvinte. :)


Raspunsuri


Musafir

#2812 Re: Repetitia, mama plictiselii

2013-11-27 17:40:20




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...