Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#11240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:10

#11239: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Asa este imi  cer scuze, dar e mare pacat sa ramana alimentele pe acolo si se strica in depozit, este dreptul nostru si trebuie sa-l luam. Astia de stau la nuica ar trebui sa mearga sa-si vizeze urgent carnetele ca si asta uita sa o faca piersandu-si si banii de somaj. Dupa sa se prezinte la punctul de distributie al alimentelor sa le ridice, ca nu o fac... , daca ati vedea cat de delasatori si aerieni sunt unii disponibilizati..... !!!!! Unii sunt cazuti in depresia alcoolului... nu e Ok !

Raspunsuri


Musafir

#11242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:25:21

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Si care e treaba ta? Auzi ce chestie  "Astia de stau la nuica ar trebui sa mearga sa-si vizeze carnetele ca si asta uita sa o faca piersandu-si si banii de somaj. Dupa sa se prezinte la punctul de distributie al alimentelor sa le ridice, ca nu o fac... , daca ati vedea cat de delasatori si aerieni sunt unii disponibilizatii..... !!!!! Unii sunt cazuti in depresia alcoolului... nu e Ok !"

Veziti ma de mucii tai nu de ai altuia. Unde era moralistul.


Musafir

#11245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 12:30:05

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

.........si am uitat. In ce tratat de medicina , psihologie , parapshihologie ai gasit expresia "depresia alcoolului". Vezi ca incerci sa epatezi si pici de prost tu nu cei pe care ii critici.


Musafir

#11260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

2013-11-07 17:03:57

#11240: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Direcţia de Protecţie Socială Rm. Vâlcea

Auzi bai ICA n-ai tu grija de alimentele noastre nici de ce o sa facem noi peste un an,ce o sa faci tu peste 3 luni cand o sa va dea astia afara pe usa din dos. Atunci o sa-i sugi pula lui ghioca gratis nu cum o faceti acum pe bani tu ,grigore, vlad , sa mai continui enumerarea? Alta chestie pt alti papagali de la garaj,care au sarit ca si arsi astazi dupa ce am lansat o afirmatie ,falsa,dar la care multi ce s-au simtit cu musca pe caciula,nu ne mai vaitati voi pe cei care am plecat!Voi sunteti de tot rasul cei care a-ti ramas la garaj(10% fac exceptie fiinca sunt pe treaba lor)  atata timp cat nu va puteti fae treaba apeland la oameni care au plecat  e jale ,niciodata dar niciodata nu aveti cum sa va descurcati daca prin absurd  oltchimul ar merge la o capacitate mai mare .AR fi jale si s-ar lasa cu puscarie,mai bine lipsa!ACESTE remarci sunt exclusiv pt cei de la logistica,nu-mi permit sa fac astfel de afirmatii pt cei de la alte sectii,care oricum sunt profesionisti,fiindca asa au vrut sefii de sectii SA RAMANA numai profesionistii.La garaj a fost tocmai INVERS!Au ramas numai>>>>>>>>!!!!!!