S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2757 Re:2752

2013-10-27 21:15

Mii de multumiri pt. raspuns! Este de un real folos pentru noi toti sa stim unde ne putem adresa pentru a ne solidariza si noi cu semenii nostri care deja lupta pentru aparea Adevarului! Acum stim ce anume si cum am putea face, pentru a ne implica! Daca fiecare dintre noi va lua atitudine, sunt ferm convinsa nu numai ca vom demasca dezgustatoarea minciuna care se doreste sa ni se bage pe gat cu orice pret, ci si de faptul ca niciunul dintre eforturile noastre nu va ramane nerasplatit in Ceruri! Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne unim, sa aratam incet-incet cat suntem de numerosi, (pentru ca suntem, iar sa nu o aratam, ar fi total nedrept, or, mai ales in asa cazuri, imperios ni se cere sa luam atitudine prin fapte) si sa reusim in apararea traditiilor, credintei, si a neamului nostru! Romani, sa nu ne pierdem nadejdea, chiar daca am fost si suntem necajiti si asupriti dintotdeauna pe tot parcursul istoriei noastre! Asa cum suntem noi, sau cum ne-o vedea Europa, America, etc., mai buni ori mai rai, cu calitati si defecte, asa cum traim, in nevoile si nenorocirile noastre, poate cu neajunsurile noastre, dar,... dar,... frati romani, un lucru de pret pentru noi este sigur...tocmai prin suferinta noastra ca neam, am reusit sa pastram inca, spre deosebire de alte popoare, sufletele noastre mai calde, mai jertfelnice si cel mai important, in Legile firescului si aproape de Divinitate. Aceasta este comoara noastra, si sa ajute Domnul Sfant, ca ea sa nu se ia in veci de la noi! Amin! Sa stam impreuna impotriva minciunii cu care vrajmasul omenirii defaimeaza pe unii dintre semenii nostri, cautand ca prin ea sa-i piarda pe acestia, avand ca scop final pierderea intregului neamul omenesc! Sa punem un umar fiecare si sa sprijinim Asociatiile Crestine aratandu-ne disponibilitatea de a ne alatura cauzei drepte!
Fratilor, HAI SA DAM MANA CU MANA! Imnul nostru sfant, ca si alte cantece mostenite de la strabuni, ne indeamna la trezvie pentru Dreptate! Preoti cu Crucea-n frunte, caci oastea e crestina, deviza-i libertate, si scopul ei prea-sfant! Murim mai bine-n lupta cu glorie deplina decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost pamant! Ce ne spun aceste cuvinte? Oare sa ne lasam cazuti in reguli impuse de altii si in sclavia pacatului? Nicidecum, fratilor! Ci sa avem curaj!!! 2000 de ani de crestinism ne stau in spate! E timpul sa avem un cuvant!

Raspunsuri


Musafir

#2758 Re: Re:2752

2013-10-28 07:42:44

#2757: - Re:2752

Murim mai bine-n lupta cu glorie deplina decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost pamant!

Tocmai ma gandeam la asta, la cum a ajuns Madonna sa isi admonesteze publicul roman platitor de bilete (scumpe) la un concert in Bucuresti, cu privire la intoleranta lui, cum au ajuns Brigitte Bardot si Pamela Anderson sa ne porunceasca sa punem cainii maidanezi mai presus de siguranta publica, si nu in ultimul rand, cum vin tot felul de personaje din alte tari sa ne faca educatie...

Despre emisiunea cu nunta gay s-a scris in presa ca ar fi ''daramat prejudecati''.  Ca si cand asta ar fi rolul unui divertisment de duzina: sa ne educe! S-a mai scris si ca ''din pacate'' poporul roman nu si-a schimbat ''inca'' mentalitatea. Nu ii suspectez pe pseudo-jurnalistii care au facut propaganda in trei paragrafe homosexualitatii ca ar fi studiat programarea neuro-lingvistica, dar iata ce intelegem din acele cuvinte:

1. Mentatlitatea noastra trebuie sa se schimbe.

2. Mentalitatea noastra se va schimba cu certitudine, fie ca acum ne dorim sau nu.

3. E doar o chestiune de timp, nimic mai mult.

Iata cat de increzatori sunt acesti oameni ca nu numai legile noastre vor fi schimbate radical, ci insusi modul nostru de gandire, prin actiunea unor forte din afara. Vom fi reeducati - si  cum: printr-un divertisment vulgar, la acest nivel considera ei ca am ajuns. Lenin a scris despre acesta iluzie a determinismului si cat de important este sa le fie indusa maselor ideea ca exista o singura cale de urmat la nivel politic si social, desi o societate ar putea sa o ia in orice directie in orice moment. Asadar progresul este vazut intr-un singur fel si ciobanasii de prin redactii fac voluntariat la impingerea oitelor mai sceptice in ''directia corecta'', ''unica directie posibila''.

 

Urmariti va rog clipul de mai jos, e foarte scurt (3 minute si ceva), incercand sa nu dati ecranului un bocanc. Spun asta pentu ca e revoltator. Il infatiseaza pe ''respectabilul'' angajat BBC Stephen Fry, homosexual si o personalitate in mass-media britanica, purand o conversatie cu politicianul rus Vitaly Milonov, pe marginea legii impotriva propagandei homosexuale adresate minorilor.

https://www.youtube.com/watch?v=HtCx45DE3QM

Pe scurt, domnul Fry, musafir in tara si in biroul domnului Milonov, il trateaza pe acesta ca pe ultimul gunoi, plesnind de aroganta si indignare pentru ca rusii isi permit sa sfideze asa-zisul consens al vestului cu privire la homosexualitate. Cu alte cuvinte, pentru ca rusii fac ce vor in propria lor tara. Ingurgutandu-se ca un curcan, desi i se raspunde politicos, domnul Fry recurge la urmatoarele remarci (parafrazez):

- ''astea sunt tampenii...'';

- ''(din cauza voastra) ignorantii isi vor imagina ca exista un pericol grav pentru copii...'' - adica ii jigneste pe toti cei care gandesc asa;

- ''copiii vor creste, isi vor da seama ca i-ati mintit si nu va vor multumi pentru asta'' - santaj emotional ordinar bazat pe presupuneri;

- ''traiesti intr-o lume imaginara''

- ''ar trebui sa te opresti aici, vom arata inregristrarea in toata lumea, iti vei face tara de rusine...'' - iarasi o  incercare de intimidare;

- ''cand oamenii vor vedea asta se vor intreba cum de unui asemenea om (ca tine) ii e permis sa foloseasca strada si telefonul'';

- ''pe cine reprezinti tu, un politician semidoct...''

Il bufneste rasul cand interlocutorul lui face apel la argumentul religios, insultand implicit credinta poporului pe care il viziteaza, spunand ca Milonov a devenit incoerent, debiteaza nonsensuri. Mentine tot timpul un ton scarbit, ultragiat, da pe dinafara de propria persoana.

Acum, avand in vedere ca vorbim totusi despre Rusia, are noroc ca nu a fost scos de acolo in suturi. Cu siguranta nu l-as fi compatimit. Nu incurajez violenta insa exista limite la batjocura pe care un barbat normal (nu sfant, ca asta e alta situatie) poate sa o suporte. Atata aroganta de tip colonialist mai rar intalnesti in ziua de azi, in afara de lobby-ul gay, fireste.

Ce e si mai grav, din cate articole am citit pe tema asta, aproape niciunul nu face referire la acest fapt fundamental, si anume ca britanicul nu avea ce cauta acolo pentru a se exprima in acea maniera. Unele aveau titluri de genul ''Stephen Fry l-a pus la punct pe un bigot / homofob rus''... in loc de ''un britanic nesimtit incearca sa faca legea in Rusia''.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...