Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#1578 Re: Re: Re:

2013-09-21 09:12

#1577: - Re: Re:

Comenteaza imaginile din video, te rog! Am vazut ca purtati ochelari de cal, va prefaceti ca acesti copii nu exista!

Raspunsuri


Musafir

#1625 Re: Re: Re: Re:

2013-09-24 08:52:48

#1578: - Re: Re: Re:  

 Pot sa intreb ceva? Intre om si caine aleg omul mereu, am facut si voluntariat si donatii si tot ce vrei in folosul oamenilor. Dar te intre sincer intre un om si un caine care este diferenta in opinia ta? Omul este o fiinta rationala, responsabila, etc... NU? Cainele sa spunem nu. Corect? Pana aici esti de acord cu mine. Daca o fiinta are atatea calitati, la om ma refer, logic este ca responsabilitatea lui este mult mai mare decat a unui caine. Atunci responsabil fiind pentru faptele tale OMULE daca vrei sa ucizi caini nevinovati fara a le acorda prezumtia de nevinovatie de ce nu eutanasiezi si barbatii ca pot produce cand vor creste violuri si pot muri inclusiv copii in aceste cazuri. In cazul acetor oameni(barbati) e mai grav ca ei au rationament si responsabilitate, nu sunt salbatici. Daca vei vedea statisticile sunt mult mai multi copii omorati si distrusi fizic si psihic de catre oameni prin abuzurile lor. De ce nu aplici acelasi TRATAMENT tuturor? Nu contest ca nu e bine sa fie un numar atat de mare de maidanezi dar judecata ta e gresita. Nu omori o masa de oameni/ caini/ etc. doar din cauza unui individ. Iar daca omul dotat cu atat de multe calitati face asemenea atrocitati ce pretentii sa avem de la un caine? Daca vrei sa schimbi ceva nu schimbi violenta prin violenta....nu e buna judecata ochi pentru ochi dinte pentru dinte...sau?


Musafir

#1627 Re: Re: Re: Re:

2013-09-24 09:06:12

#1578: - Re: Re: Re:  

 http://www.ziare.com/sibiu/talmaciu/majorat-macabru-un-tanar-a-violat-si-ucis-de-ziua-lui-o-fetita-de-5-ani-474729

http://www.ziare.com/sibiu/politisti/copilul-disparut-de-acasa-dupa-ce-parintii-bauti-au-adormit-a-fost-gasit-mort-2274570

Si eu te rog sa comentezi aceste imagini si fapte. Multumesc anticipat. Si mai spunem ca exista diferenta intre ANIMAL si OM ??? Ce spui? Cruzimea si instinctul de a ucide exista cumva si in tine? Poate acum il exerciti pe animale ca nu au aparare dar daca nu ar exista legi si pentru oameni poate alegerea ta nu ar mai fi ingradita si ti-ai da drumul instinctului care la cei insetati de crima e acelasi indiferent de om sau caine. Deci fii RATIONAL OMULE. Fii bun, bland, intelegator cu cel mai slab pentru ca asta te deosebeste de animalul din tine. Gaseste solutii problemelor nu prin crime. Sau?