Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
Re: Re:
ordinea corecta este sa te duci pe pagina ta de petitie. si sa scrii acolo ce vrei. ca dupa cum am observat noi nu mai comentam nimic acolo..dar nici voi
Re: Re: Re:
Comenteaza imaginile din video, te rog! Am vazut ca purtati ochelari de cal, va prefaceti ca acesti copii nu exista!
Re:
Pt voi, copiii desfigurati de caini nu exista! Si va mai spuneti oameni!
Re 1580
Ca si adaugare la comentul #1579 asa sa fie! Ca daca ii vede justitia si daca va fi lege ca in alte tari pentru cruzimi aplicate animalelor, or sa stea comozi in inchisoare, cu tv / acces la net, mancare buna, adapost etc..pe banii mei ..platiti din taxe. Si in inchisori nici macar nu merg donatii din strainatate cu tonele ca sa platesc eu din taxele mele mai putin pt ,,intretinerea,, lor.
Comenteaza imaginile cu copii desfigurati de caini!
Re:
Acum ai spus marele adevar. Petitia aceasta este pentru caini: NU eutanasierea cainilor. Nu intelegi ceva. Eu de xemplu nu ma uit la imaginile voastre. Voi nu sunteti obligati sa va uitati la imaginile noastre etc. Deci posteaza pe pagina ta de petitie.
Re1583
Re:
Pe banii tai! Eu si copii mei suntem terorizati de caini si nu vreau sa contribui din banii mei de taxe la cresterea cainilor nimanui! Iubesti cainii, ii cresti acasa sau la adapost, dar pe banii tai.
Te-ntreb ce faci cu restul? Cu aia 65 000-150 care nu sunt adoptati? Ii cresti tu pe toti?
Re: Re:
esti "terorizat" si copiii tai la fel. desi nu as mai raspunde provocarilor si nu mai am chef sa dau explicatii doar atat: la cat ne-ai terorizat tu pe aici deja ti-as pune lacate pe maini, sa nu mai poti scrie:|
Re: Apropos de prins gustul sangelui
Cum se procedeaza in strainatate cu cainii care musca
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/caine-impuscat-omorat-strada-muscat-fetita-464183.html
Re 1591
Re: Re1583
Aberezi! Grav de tot! Copiii mutilati de caini sunt o realitate si tu spui ca astea-s aberatii! Voi chiar credeti ce spuneti. Evident ca nu aveti copii, sunteti o adunatura de frustrate, pe care nu le vrea nimeni! Nici nu ma mir! Vreti caini pe strazi? Asta vreti voi? Cu cainii sa dormiti!
Re 1597
Re: Re 1597
Iar va invartiti in jurul cozii si o dati cu criminalii, cand de fapt petitia voastra "e pentru caini".
Inaintea eutanasierii exista adoptia. Si am vazut cu toii ca nu merge! 150 de caini adoptati din 65 000. Va intreb a mia oara: ce faceti cu restul? Pricepe: cainii nu au ce cauta pe strada!
"unul muscat de caine" vorbeste despre nivelul tau de empatie si intelegere.
| This discussion has been closed. |