S.O.S. familia!

Quoted post

madalin

#2128 Re:

2013-09-03 10:30

#2127: Cătălin M. -

Ce va place sa rastalmaciti vorbele .Dupa cum se vede ramaneti cativa sa ii faceti companie doamnei care tot ameninta fara sa tina seama ca daca aprinzi un bat de chibrit unde nu trebuie focul se poate extinde . Oricat de mult i-ar placea , in spatele comentariilor nu se afla nici CIA nici FBI nici KGB . Am dreptul sa ma apar cum cred si sa vorbesc ce cred la fel cum o faceti si voi . Nu am sa ajung sa ii cant in struna , sa se ocupe mai mult de educatia copilului caci zau nu stiu cum are timp daca zi si noapte sta aici conducand un razboi imaginat de ea . Din curiozitate as intreba cati intelectuali au semnat petitia si mai ales cati artisti ?

Raspunsuri


Musafir

#2131 Re: Re:

2013-09-03 11:11:39

#2128: madalin - Re:

De ce și de cine te aperi dacă suntem puțini cei de aici care am semnat petiția și o comentăm? !


Musafir

#2133 Re: Re:

2013-09-03 11:17:25

#2128: madalin - Re:  

 domnule, faci amenintari voalate dar sesizabile - se va tine seama de asta. Doamna Captilin are o prea mica vina in aceasta discutie. sunt sigur ca domnia ei nu cunostea initial intreaga increngatura a acestei "afaceri", fapt ce este foarte posibil sa le descopere acum, prin intermediul dezvaluirilor care se fac pe forum. cred ca nu ati inteles ca petitia a fost lansata din postura de parinte si face referire la situatie nemaintalnita pana acum in aceasta tara. nu aruncati vreo acuza, chiar si din postura de posibil inculpat, asupra domniei ei, pentru ca cei care posteaza pe acest forum sunt rsponsabili, la fel cum si dumneata esti responsabil pentru amenintarile si intimidarile la care recurgi in mod josnic si rauvoitor, pentru comentariile lor. eu ca musafir al acestei petitii imi asum raspunderea pentru ceea ce am afirmat si stiu ca nu am afirmat nimic inafara adevarului si a dreptatii. nu cred ca ati inteles ca doamna Captilin intervine destul de rar si ca sunt mult mai multi "musafiri" implicati aici si nu doar aici.

activistii gay de pe forum "au luat foc" datorita informatiilor care oricum circula liber pe internet si in mediile culturale si de intelectuali, iar cei care inca nu au aflat despre ele, cu siguranta vor afla. daca aveti argumente contra, sunteti invitati sa le prezentati in mod civilizat si coerent astfel incat aceasta discutie sa scoata adevarul la suprfata. daca insa adevarul este ca va ocupati cu lucruri foarte grave care afecteaza siguranta sociala si  a umanitatii in sine, nu este problema noastra. ceea ce se scrie aici este o reactie naturala la actiunile subversive si nocive ale lobby-ului homosexual.

dumneata afirmi ca focul se poate extinde. probabil ca va preocupati sa nu se extinda in ograda voastra. focul se intinde intr-acolo unde exista combustibil. deocamdata infara de amenintari nu ati venit cu nici o solutie de a stinge acest foc, ceea ce dovedeste ca actiunea voastra este ancorata in ceva distructiv, care inteteste focul. cu alte cuvinte, sunteti inafara normelor sanatoase si vitale ale societatii.  

 


Musafir

#2134 Re: Re:

2013-09-03 11:30:50

#2128: madalin - Re:  

 daca ar fi fost un "razboi imaginat" cu siguranta "focul" s-ar fi stins de la sine.

Cătălin M.

#2135 Re: Re:

2013-09-03 11:32:34

#2128: madalin - Re:

sa ii faceti companie doamnei care tot ameninta


Stimabile (sau stimabilă?!) madalin, cum poate ameninţa o femeie o întreagă comunitate, fie ea şi mai "altfel"? Pînă una-alta, din informaţiile pe care le am, doamna este cea care a primit ameninţări, şi nu unele de faţadă, ci d-alea grosiere şi explicite. Să-şi fi băgat oare coada îngeraşul păzitor (cu păr pe piept şi pumn de fier) al minorităti tolerante şi deschise la argument, care deseori se autoadmiră contemplativ, cu sensibilităţi lacrimogene şi parfum de roze?


Musafir

#2136 Re: Re:

2013-09-03 11:37:50

#2128: madalin - Re:

Are timp deoarece barbatul ei a divortat de ea si tot el a obtinut custodia copilului.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...