S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#188 Re: Re: Re: Re:

2013-08-12 22:21

#183: Dana Captilin - Re: Re: Re:

Faptul ca imi spui ca nu s-a descoperit o gena a homosexualitatii e o informatie veche. Cauza actuala a homosexualitatii se crede a fi o combinatie intre biological si environmental factors. Iar asexualitatea nu are nimic de-a face cu homosexualitatea, acesta fiind si motivul ptr care nu ies in strada.

Referitor la citatul lui Mark Breedlove... eu am fost crescut de un cuplu heterosexual, am fost inconjurat numai de heterosexuali, nu am auzit nici macar o data cuvantul 'gay' in toata copilaria... si totusi sunt gay. Prima data cand am descoperit conceptul a fost dupa ce mi-a placut de un baiat pentru prima data.

Si din nou il aduci pe Dumnezeu in discutie si din nou pornesti de la premiza ca e un fapt dovedit ca el exista si din nou afirmi ca homosexualitatea e o boala care poate fi si trebuie tratata, uitand de faptul ca in afara de motivul religios nu exista niciun altul pentru care ar trebui 'tratata', uitand de faptul ca nu se poate trata si uitand de faptul ca nu e boala. Nu are niciun efect negativ asupra nimanui, dar deja ma repet.

A, si daca tu citind comentariile postate aici ai ramas cu impresia ca 'nimeni nu vrea sa jigneasca'... no words. Also, mi se pare fascinant cum poti sa ii spui unui om ca 'nu s-a rugat bine', cand rugaciunea e una din cele mai personale si intime ritualuri pe care il poate face un om. :|

Dar dupa cum am mai spus, simplul motiv pentru care nu vom ajunge la un acord e ca tu nu ai nimic nici de pierdut nici de castigat ca sa incerci sa vezi lucrurile si altfel decat prin prisma religiei. Deci nu te vei obosi sa o faci.

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#189 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-12 22:39:42

#188: Alex - Re: Re: Re: Re:

Rugaciunea nu este ritual, ci TRAIRE.

Iar inafara lui Dumnezeu (sau fara Dumnezeu) nimic nu exista!

"Situaţia creştinului e la fel de paradoxală ca a lui Don Quijote. E om şi i se cere să fie Dumnezeu. A fost creat curat şi e murdar, şi trebuie doar să se întoarcă la ceea ce a fost menit a fi. Altfel spus, el trebuie să lupte pentru a deveni ceea ce este."

"Cred că nu există nimic mai frumos, mai adânc, mai îmbietor, mai rezonabil, mai bărbătesc şi mai perfect decât Hristos, ba mai mult decât atât, dacă cineva mi-ar dovedi că Hristos este în afara adevărului şi că, de fapt, adevărul este în afara lui Hristos, mai bine aş rămâne atunci cu Hristos decât cu adevărul."(Nicolae Steinhardt)

Dialogul nostru incepe sa semene a tenis la perete (ca sa folosesc o expresie eufemistica), deci cred ca se sfarseste aici.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-08-13 07:58:38


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-13 08:00:38

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...