Impotriva noilor reglementari privind legalizarea traducerilor

Quoted post


Musafir

#74 Re: Re: IATĂ CUM LUCREAZĂ BIROURILE

2013-06-17 12:20

#15: - Re: IATĂ CUM LUCREAZĂ BIROURILE

Traducatorii vor imparti traduceri unor studenti in continuare, insa daca vor semna si stampila acele traduceri fara a le verifica si corecta in prealabil f atent, isi vor asuma o mare raspundere.  Felicia Iancu

Raspunsuri


Musafir

#79 Re: Re: Re: IATĂ CUM LUCREAZĂ BIROURILE

2013-06-17 14:50:28

#74: - Re: Re: IATĂ CUM LUCREAZĂ BIROURILE

Aceeasi raspundere si-o asuma si acum (lasand incheieri in alb). Nu inteleg cu ce se schimba situatia. Traducatorul este raspunzator pentru orice traducere semnata, indiferent daca lasa incheieri in alb birourilor de traduceri sau le semneaza direct. Orice traducator care lasa incheieri in alb este constient de acest lucru. Personal, nu practic aceasta procedura, dar, daca sunt persoane comode care vor sa lucreze asa, isi asuma personal raspunderea pentru acest mod de lucru. Nu cred ca trebuie sa le punem noi bete in roate. Raspund cu propria autorizatie.

Ar trebui sa recunoasteti ca nu preocuparea fata de soarta colegilor care lasa incheieri in alb sta in spatele acestei propuneri. Sperati, mai degraba, ca veti elimina concurenta din provincie si veti putea obtine tarife mai mari.