Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Arpechimista

#3776 DL.PIPEREA

2013-04-30 10:49

Poate dl.Piperea aducea materie prima mai multa, dar este bine si 30% din capacitate !
A adus si el cat a putut ,ca este greu s-a aduci fara bani!
Telefoanele si mailurile sunt monitorizate, dar nu constituie proba in instanta, si probabil au nevoie legal in probatoriu.
Dl.Basescu in CSAT va avea grija ca de Oltchim se intereseaza in deaproape si Frau Merkel !
Ca doar si dl.Zaremba se chinuie saracul de cativa ani fara succes !
Daca nu intelegeti asta este, ca doar nu o sa va explic ca la gradinita !
Nu oricine citeste trebuie sa si inteleaga, ca atunci am fi toti practicieni in insolventa !
Nimanui nu-i convine situatia si trebuie sa ne intelegem unii cu altii !
Puneti si voi mana pe o carte si mai cititi ca timp aveti garla (sau Olt).
Pe intelesul tuturor : SE PROMIT MULTE SI NU SE VA FACE NIMIC !
Zarurile au fost aruncate ! Este prea tarziu sa mai credeti in Maria ratusca si Fat Frumos !
Apropo"s ! Nimeni din Arpechim nu a visat la materie prima !
Noi suntem mai pragmatici ca am lucrat sub regim austriac!

Raspunsuri

papa ioan gura de iaurt

#3778 Re: DL.PIPEREA

2013-04-30 16:14:21

#3776: Arpechimista - DL.PIPEREA

Mai mama lui stefan cel mic, nu intelegi ca oltchimul nu functioneaza nici macar la 15% din capacitate? Nici cu piperea, nici cu balan, nici cu papa pius, acuma, oltchimul nu fuctioneaza la cat visati voi.

Constat ca esti ba cu roibu, ba cu zaremba, ba cu vosganian, ba cu basescu.

Trebuie sa fii cu colegii tai nu cu baietii astia, ca ei o duc bine mersi, timpul trece, salariu le vine, nu se uita la tine tine nimeni.

te citez, ca sa nu ai dubii: Nu oricine citeste trebuie sa si inteleaga, ca atunci am fi toti practicieni in insolventa !

raspunsul este simplu: desi mai citesti cate ceva, nu citesti ceea ce trebuie. de exemplu ar trebui sa citesti legea fundamentala - Constitutia Romaniei, si o sa vezi ca ai aceleasi drepturi si obligatii ca marii practicieni in insolventa sau in alte domenii (sic!), pe intelesul tau, de probabil birocrat, NECUNOASTEREA LEGII NU TE ABSOLVA DE CONSECINTELE EI!. adica, tot pe intelesul tau, si tu trebuie sa stii legea insolventei ca traiesti in tara asta, esti angajata in tara asta si, chit ca iti convine sau nu, trebuie sa respecti toata legislatia tarii.

diferenta intre tine si domnul piperea este ca tu, pe langa faptul ca citesti cam degeaba, el practica, domnul piperea stie un pic mai bine decat tine si legile si cutumele avocatesti, ca el din asta traieste.

si da, ai dreptate, nu oricine citeste trebuie sa si inteleaga. citesti dar nu intelegi. cazul tau este concludent.

Ceea ce vad ca faci tu este cam ce fac toti smecherii astia de jurnalisti: langa doua-trei propozitii adevarate mai baga si cateva lucruri (de obicei mult mai multe afirmatii neadevarate sau distorsionate) astfel incat intregul mesaj are un puternic caracter partinitor.

Cat despre pragmatism si alte baliverne fumigene, multi dintre "colegii"de la arpechim au dat-o cotita atunci cand "capusarii" de la mentchim sau designro sau protectchim munceau la voi in curte, nici macar nu ati avut bunavointa sa ii tratati ca pe colegii vostrii. Pragmatism da, dar si lichelism cat cuprinde. Ati si fost solidari cu prostii de la valcea, mai ales cand v-ati luat salariile la timp iar la valcea nu se primeau salariile.

Si ai lucrat degeaba sub regim austriac pentru ca nu ai invatat nimic din rigoarea, bunul simt, rabdarea si intelegerea ce ii caracterizeaza pe austrieci si nemti.

 

Sa-ti priasca micii si berea electorala pe care ingurgitat-o pana acuma! Poate in visele de la carnea aia de mici visati sa primiti si materie prima si sa aduceti bani la bugetul statului.

Dar tot asa ca ceilalti urlatori la luna si la tv, nu ai auzit cand se cerea si se cere MATERIE PRIMA. AI RAMAS TOT LA NEVOILE DE BAZA: PAPA, PIPI, CACA, TOALE, EXCURSII SI UN LOC CALDUT LA OLTCHIM-ARPECHIM.